Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın topiğin güzel kızları nasılsınız?

beni pazartesi sendromu sardı biran önce atmam lazım üzerimden:(((

bu hafta çok dikkat edelim geçen hafta 8. olduk galiba yeni arkadaşların azmiyle ilk 3 e girebiliriz gruba motive olur tekrardan:)))
inşallah sizlerle biz bu hafta gümbür gümbür geleceğizzzzzzzzzz

gunaydın herkese...

sabah 5 ten berı ayaktayım ders calısıyorum...ıns sınavım guzel gecer...dualarını beklıyorum...

kahve ıctım sabah...ucu bır arada...keske ıcınde seker olmasaydı ıyı olurdu...neyse telafı ederız...

ben bırseyler atıstırıp okula gıdecem ıns...erken gelırım bugun eve...cunku dershanem yok...

yazılanları bıle okuyamadım burda...bayagı bır gerı dönus yapıp okumam gerekıyor...

gorusuruz...
sınavında başarılar dilerim
geçmişe en son yazdığın mesajdan başlayıp bakarsan daha kolay olr
her şeye cevap yazmak zorunda deilsin ama seninle ilgili bir mesaja mutlaka yazmalısın
sınav zamanı seni amzur görüyoruzzz
sen ders çalış dersss

haftasonu diye hepimiz biraz fazla yemişiz sanki ama neysee :)))

aaa hafta sonu kaçamaklarımız grupça meşhur
ben 3 haftadır iyiydim bu hafta malesef

ii akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
sabah sucuklu yumurta domates salatalık 3 zeytin 2 dilim ekmek 2 bardak tek şekerli çay
ara 1 bardak süt
öğle 1 tabak yetmedi:)))ilave 2 kaşık daha kısır 2 bardak çay
ara dondurma
akşam 1 kase çorba 1 fırında levrek bol salata 1 dilim ekmek 5 çilek
2 bardak bitki çayı
1.5 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
kısırı öğlen yemen iyi olmuş
balık balık balık
bugün mutlaka yapmalıyım

sana da günaydın tatlım

aynen öyle
bu hafta kaçamak haftamdı diyebilirim
bol bol gezdim
hastanedeydim beslenmem karmaşık:39::39::39:

olsun bu hafta halledersin bir şekilde her zaman koşullar uygun olacak değil ya :89:

Yine iddia ediyorum bu haftad ilk 3 teyim hafta hafta sonu 500 gram verdim bile:-) var mi benimle yarismak isteyen...saka bi yana cok hirs yaptim hazirana 64 kiloyla girecegim...

azmini kutluyorum tatlım hadi inşallah takım olarak arkadandayız :7:

Püsküüt kullanıcısından alıntı
ÖNEMLİ

%0,30 nedir?

60 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,33
70 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,29
80 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,25

Haftada 200 gr. vermek normalin de altında ve dolayısı ile ulaşılabilir, böyle bir platformda zaman harcadığımız ve harcattığımız için de ulaşılması gereken bir kilo kaybı. Ha'di bu hafta veremedin, haftaya ver hiç değilse.

Bu oranı kullanarak, son iki ayın etap genel sıralama listelerine baktım. Durumlar cidden kötü.

Ortalama olarak her hafta 3 takım bu oranın altında kalıyor. Ancak son etabımız olan 310.etap tarihin rekor zirvesine ulaştı.

310. etapta toplam ortalaması %0,30 un altında olan takım sayısı: 6

Henüz oylamaya sunacak kadar net bir öneri oluşturamadım. Sizlerden ricam bu konuyu takım içinde görüşerek, oluşturduğunuz önerilerinizi burada paylaşmanız.

Benim aklıma gelenler radikal öneriler. Çünkü zayıflamanın disiplin gerektirdiğini ve bu nedenle de ekstrem durumlar dışında tolerans hak etmediğini düşünüyorum. Şöyle ki;

1) 3 aylık süre zarfında ilk üçe giremeyen takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
ve
2) 3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.

Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

İlginize ve bilginize.

dünkü menümü sunayım :42:

sabah
menemen
1 dilim ekmek
peynir
domates
salata
zeytin
şekersiz çay

öğle yok

akşam
3 kaşık pilav
bol salata
1 kase cacık :56:

spor yok malesef yapamadım :17:

kızlar
artık boşa kürek çekmeye son
yukarıda ki mesaja ekleyeceğiniz şu da olabilir diyeceğiniz maddeler varsa lütfen paylaşın
mesela
m isal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..

vs gibi
güzel fikirler bekliyoruz sizden
ayrıca bu hafta kilo bildirirken hedef kilolarınızı da istiyorum

kızlar
yukarıda ki mesaja ekleyeceğiniz şu da olabilir diyeceğiniz maddeler varsa lütfen paylaşın
mesela
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.

vs gibi

hedefim 500 gr vermek yani 56.500 İnşallah :1:

birde şöyle bir öneri sunmak istiyorum herkes kilosunun fotoğrafını çekip buraya atsın sadece tartıda kilonun gösterildiği kısmı böylece daha güvenilir sonuçlar elde edebiliriz :128:

günaydın kızlar yeni bir haftayada başladık bakalım nasıl olacak bu hafta kilo vermem gerekiyor artık
annemklere gideceğim 20 haziranda o zamana kadar zayıflamama lazım ki kilo verdiğim belli olsun
58 filan olabilirmiyim acaba ozamana kadar
aslında sıksam olurum değilmi bana güç verin kılzar

günaydın kızlar yeni bir haftayada başladık bakalım nasıl olacak bu hafta kilo vermem gerekiyor artık
annemklere gideceğim 20 haziranda o zamana kadar zayıflamama lazım ki kilo verdiğim belli olsun

4 kilo rahat verirsin Allahın izniyle buna inan yeter birde sporunu kesinlikle eksik etme terle yani 20 dk kolbastı oyna hergün mutlaka :1:

sabah
menemen
1 dilim ekmek
peynir
domates
salata
zeytin
şekersiz çay

öğle yok

akşam
3 kaşık pilav
bol salata

spor yok malesef yapamadım

Cok az yemissin...

kızlar
mesela
15 kilo verecek yani.

vs gibi

Takim kapatmak degilde bireysel uyelere uygulamak cok guzel olur...
Hedefim 64.5

Canimcim haftada bir kilo 1500 kalorilik bir diyetle bile verirsin hele sicak yaz gunleri basladi daha hizli verirsin...

olsun bu hafta halledersin bir şekilde her zaman koşullar uygun olacak değil ya :89:

azmini kutluyorum tatlım hadi inşallah takım olarak arkadandayız :7:

tesekkur ederim tatlim kilolarimdan kurtulup yepyeni ben olacagim... Insallahh... Tekrardan ozguvenimi kazanmak icin buna ihtiyacim var...

tesekkur ederim tatlim kilolarimdan kurtulup yepyeni ben olacagim... Insallahh... Tekrardan ozguvenimi kazanmak icin buna ihtiyacim var...

öz güvenini kazandırmak için varız başarmak istemesen burda olmazdın demek ki hala kilo verebilecek durumda hissediyorsun kendini Allah burdan istediğin kiloda ayrılmayı nasip etsin tatlım :128:

öz güvenini kazandırmak için varız başarmak istemesen burda olmazdın demek ki hala kilo verebilecek durumda hissediyorsun kendini Allah burdan istediğin kiloda ayrılmayı nasip etsin tatlım :128:
Aminnn tatlim... Takima ne kadar sik girersem amacimi o kadar cok hatirliorm...

Benim mesai saati baslamak uzere aksama gorusuruz...

kızlar dünkü menüm
sabah:3 dilim ekmek,patates kızartması ve biber kızartması,kahvaltılıklar
öğle:yok
akşam,:piknikteydik tavada balık ve yarım ekmek,2 bardak kola, ve karpuz
akşam baya baya abarttım kızlar ama bol bol hareket yaptım :30:

4 kilo rahat verirsin Allahın izniyle buna inan yeter birde sporunu kesinlikle eksik etme terle yani 20 dk kolbastı oyna hergün mutlaka :1:

canım ya sağol veririm değilmi ama
aynen bugünden itibaren spora başlıyorum akşam:4 mil leslie yapacağım ve mekik çekeceğim
zaten işe gelipi giderken 1 saat yürüyorum
bu iş olur allahın izniyle

sabah
menemen
1 dilim ekmek
peynir
domates
salata
zeytin
şekersiz çay

öğle yok

akşam
3 kaşık pilav
bol salata

spor yok malesef yapamadım

Cok az yemissin...

Takim kapatmak degilde bireysel uyelere uygulamak cok guzel olur...
Hedefim 64.5

Canimcim haftada bir kilo 1500 kalorilik bir diyetle bile verirsin hele sicak yaz gunleri basladi daha hizli verirsin...
inşallah canım ya sağolun varolun böyle demeniz bile gaza getirdi beni inanırmısın:52:

kızlar dünkü menüm
sabah:3 dilim ekmek,patates kızartması ve biber kızartması,kahvaltılıklar
öğle:yok
akşam,:piknikteydik tavada balık ve yarım ekmek,2 bardak kola, ve karpuz
akşam baya baya abarttım kızlar ama bol bol hareket yaptım :30:

biraz öyle olmuş gibi ama artık bugünden sonra başla 58 olmana ne kaldı şurda :)

İki günlük hafta sonu tatili moosından sonra herkese sağlıkla dolu bereketli haftalar:52::52:
huzurunuz daim olsun kızlar...

kadişçim hafta sonu nete giremedim internetim yoktu tatlım:26: ama bugünden itibaren artık evime modemim tekrar geliyor:34:Şüküt Allahaaa,akşamları da yorum yapabilicem artıkım:)))

Back
X