saol cnm bnm o iğneler kızama yapılrkn bana yapsalar keşke dioruum ama olmuoo tabiiAzracım çok geçmiş olsun. GErçekten annelik çok zor.
Cmt akşam galatasarayın maçına gittik. oğlum tezahürat yaparken kendi eli burnuna çarptı ve burnu kanadı. ben kanı gördükçe öldüm bittim. zor dindirdik kanamayı.
öncelkle saol cnmcanım çok geçmiş olsun....
kaptan kaptan bak ne geliyorklava:
azrasıla sana da geçmiş olsun...çocuk sahibi olmak gerçekten büyük bir sorumluluk istiyor....
aman dur selmam fren abs sistemi kullanvereliniortakArkadaŞlar ben kendİme bİr tÜrlÜ sahİp olamıyorum acayİp yeme İstegİm var Öyle bİr dÜŞÜnce varkİ aklımda sankİ ac kalacakmıŞım gİbİ ne yersem yİyeyİm bİr tÜrlÜ anlayamadım bİrde cumayı dÜŞÜndÜkce dahada fazlalaŞıyor bu İstek neden acaba cok korkuyorum verdİgİm kg gerİ alacagım dİye aŞırı uyumak İstİyorum dÜn 9 da yattım sabah 9 da kalktım ve Şİmdİ yİne uyumak İstİyorum acayİp duygu karmaŞası İcİndeyİm ben hep yemek yemek İstİyorum bu haftaya cok kÖtÜ baŞladım cok
BEN BU GÜN DEPRESYON TAKILIYORUM UYUDUM YENİ KALKTIM CANIM HİC BİRŞEY İSTEMİYOR NEDENSE ŞİMDİ COCUKLARA ZORLA YEMEK YAPTIM CANIM İSTEMEYE İSTEMEYE
azad ne habar nasılsın bu gün ilay başak hic girmedi neden acaba bir sorun yoktur inşallah
durucum ben tvde duymuştum ve bizim spordaki hoca da söylüyor aynı şeyi. 1 saatten fazla kardiyo çalışması ( yürüyüş veya bisiklet) kar yerine zarar verirmiş. günde 1 saatten fazla yapılan kardiyo çalışmalarında 1 satten sonrakiler yağdan deil kasdan gidiyormuş. bilgine canımcım.
ben dün 2 saate yakın spor yaptım ama yarım saat bisiklet, yarım saat yürüyüş, 10 dakika bel hareketi ve yarım saat çeşitli bacak hareketleri yaptım. iç bacak, dış bacak, yan felan. karın hareketi yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?