- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
AMA canım millet dukan diyetiyle bir ayda 6-7 kilo veriyor benimki hala 2.5 olduSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün biraz geç yatınca 6da uyanamadım doğal olarak ama yinede çok geç sayılmaz
Kahvaltımı ederken birazda buraya bakayım dedim
Canım havalardan sanırım bende geçen haftaya nazaran artıdayım
Moralimizi bozmuyor ve cumadan itibaren daha güzel asılıyoruz beslenmelerimize
Bitanem bozma moralini nol su iç yarına dek günde 2 fincan yeşil çay iç olabiliyor bazen mevsim değişimleri bile etkiliyor kiloyu bu akşam tuzlu yememeye çalış inş yarın tartı yzünü güdlürür cnm ayrıca hergün tartılmamanızı öneririmsinirlerim bozuldu kızlar dün tok karnıma tarıldım yine geçen haftakiyle aynı çıktım.halbuki regl de oldum ve bittim.acaba yaptığım birkaç kaçamak mı engel oldu.artık cumartesiye kadar saf protein yapacağım
Dünden beri küçüğüm huzursuz emiyorda emiyor ağlaya ağlaya uyuyor eşim kızdı sütünün kalitesi düştü diyet yüzünden diye. Sabahları reçel yemeyekarar verdim en azından akşama kadar harcarım
Takım kaptanım bu yazıya bakarmısınYazdığım mesaj geçerlidir.
Süresiz izinli olduğun için yeniden yarışmanda sakınca yok, hoş geldin..
İzinden dönen üye kuralları uygulanacak bildirim listesinde..
Biliyorum bende söyledim gördüğü yerde yerim artıkSlm 8, takımın şekerlerinasılsınız herşey yolundamı
Bitanem bozma moralini nol su iç yarına dek günde 2 fincan yeşil çay iç olabiliyor bazen mevsim değişimleri bile etkiliyor kiloyu bu akşam tuzlu yememeye çalış inş yarın tartı yzünü güdlürür cnm ayrıca hergün tartılmamanızı öneririm
Bitanemm eşin yanlış düşünüyor reçel süt yapmazkibol su ve yeşillik yemen lazım o zaman sütün çoğalır
Takım kaptanım bu yazıya bakarmısın
zamanında o kiloyu beğeniyordum of of
Bu haftaki ortalama benim yüzümden düşecek galiba
Umarım öyle olur ömrümün en güzel Yılları elimden gidiyor
ellerine sağlık iyi geceler
Elbette öyle olacak bitanemm artık kaybedecek vaktimiz yok değilmi
Şekerler listenizi hazırladım yarın tartı yüzünüzü güldürsün inş Adayaren cnm şayet listeye bu hafta geri döneceksen bildirimini eklersin cnm dönmeyeceksen listeden silebilirsin yarın ben buralardayım iyi gheceler allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?