- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Merhaba kızlar ben yine kaçamak yaptım mandalina ve 3 kaşık puding yedim
kaçamakları çok yapmaya başladı m sizce duran diyetin i bırakıp içinde meyve olan bir diyete mi başlasam çünkü meyve yemeyince bu kez de kaçamak yapıyorum
ne olur yardım edin ne önerirsiniz bana ve 1 ayda sadece 3 kilo verdim
Merhaba kızlar ben yine kaçamak yaptım mandalina ve 3 kaşık puding yedim
kaçamakları çok yapmaya başladı m sizce duran diyetin i bırakıp içinde meyve olan bir diyete mi başlasam çünkü meyve yemeyince bu kez de kaçamak yapıyorum
express yapmıcam ama galiba meyve ekleyeceğim.en azından küçük bir mandalina elma benim kaçamak yapmamı önleyecektir.Canım ben de uzun bir süre devam ettim işte dukana sonra senin gibi olmaya başladı. Kendimle mücadele edeceğime dedim dukana uyarlamaya çalışayım işte menülerimi görüyorsun spor yapabilsem çok iyi olacak ama iki erkek çocukla namümkün. Eğer çok zorlanıyorsan ekprese geçebilirsin ya da benim gibi uyarlayabilirsin..
Valla gülşencim ben Ayça KAYA nın 5333 diyetini yapıyorum 6dan sonrada bişey yemiyorum gayette güzel hatta ben bir öğün tahıl yerine yulaf kepeği kullanıyorum.Merhaba kızlar ben yine kaçamak yaptım mandalina ve 3 kaşık puding yedim
canim kolon sabitmi yoksa 700 gram mi verdin107.9\107.9/0.7/0.65
benım notlarımda takıma geldıgınde kılon 71 mıs canım baslangıc kılo olarak oyle yazmısımGünaydın benim kilom 70.7 geçen hafta kaçtı hatırlayamadım o yüzden hesap yapamadım
Yinemi yanlış yazmışım 107.2canim kolon sabitmi yoksa 700 gram mi verdin
tamam canım hesaplarım ben :)Merhaba arkadaşlar.İlk haftam ve 1 kilo eksik gördüm :)
67-66=1
askrhpozitif canım bi hesaplarmısın Eymen tlfonumu aldı vermiyor :)
olsun canm sorun degıl :)Yinemi yanlış yazmışım 107.2
Kusura bakma canım kafam karışıyor işte
Valla gülşencim ben Ayça KAYA nın 5333 diyetini yapıyorum 6dan sonrada bişey yemiyorum gayette güzel hatta ben bir öğün tahıl yerine yulaf kepeği kullanıyorum.
benım notlarımda takıma geldıgınde kılon 71 mıs canım baslangıc kılo olarak oyle yazmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?