7. MesajımHoşgeldin canım özlem ben 34 yaşında iki tane canavar erkek annesiyim..
Canım menün güzel ama akşam yemeğinden sonra o kadar meyve spor yapmadıysan direk yağa dönüşebilir kendin de demişsin insülen direncine ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum. Direncim yok ama şekerli şeyler yeyince elim ayağım titriyor daha çabuk acıkıyor ve sinirli oluyorum..
slm canım en yaşlınız benim 43 yaşındayım:)) ablanızım:)) tatlı ile aram yok benim sorunum unlu yiyecekler börekmiş makarnaymış mantıymış benden sorulur:)bayılıyorum ama ne yapıyoruz yemiyoruz:))5. Mesajım
Iyi akşamlar kızlar
Burada en yaşlı ben miyim yaşlı demeyeyim büyüğü diyeyim:)
40 yaşındayım demiştim daha önce de.
Neyse yas aldıkça kılo vermek de zorlaşıyor
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim tahıllı ekmek
Peynir maydanoz
Öğlen snitzel patates kız cısssss
Yoğurt salata 2 mandalina sehriye çorba
Aksam taze fasulye ve 1 biber dolma yerim sanırım
2,5 lt suyum olur yatana kadar sudan sıkıntım yok aslında en az 2 Lt içiyorum
Serviste de 3 saat git gel hep suyum olur yanımda.
Aksam yemeğinde değişiklik olursa yazarım gene
cok alakasız olucak ama arkadaşlar bişi sorucaktım.20 aylık kızım var.kızımı bugun doktora götürdüm.gece ağlıyarak uyandı.afedersiniz ağzı burnunu resmen balgam tıkamış.çocuk nerdeyse nefes alamıyordu.ağlıya ağlıya biraz tıkayanları çıkardı.ama oksuruyor.doktor faranjıt dedı ilaç verdı.sizin bir tavsıyenız varmı bana.yeme çme ile ilgili önerileriniz.bir arkadaş su buharı makınasının ıçıne vıks koy dedı.
kusura bakmayın bu konuyu nerden açacağımda bulamdım.sizide meşgul edicem
Şimdi bana ceza vermenizi bekliyorumbenim ekstra cezam ise bugün saat 4 te yemeği bıraktım, uyuyana kadar 1 litre daha su içicem çok acıkırsam meyve salatası yapacağım
Fatsecret canm adi :)
birde 4 gündür diyetteyim yahu hiç mi inmez insan 74 te çakıldım(
5. Mesajım
Iyi akşamlar kızlar
Burada en yaşlı ben miyim yaşlı demeyeyim büyüğü diyeyim:)
40 yaşındayım demiştim daha önce de.
Neyse yas aldıkça kılo vermek de zorlaşıyor
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim tahıllı ekmek
Peynir maydanoz
Öğlen snitzel patates kız cısssss
Yoğurt salata 2 mandalina sehriye çorba
Aksam taze fasulye ve 1 biber dolma yerim sanırım
2,5 lt suyum olur yatana kadar sudan sıkıntım yok aslında en az 2 Lt içiyorum
Serviste de 3 saat git gel hep suyum olur yanımda.
Aksam yemeğinde değişiklik olursa yazarım gene
Burnuna serumfizyolozik damlatıp otri bebe ile burnundakileri cekebilirsin burnunu acar biraz bucok alakasız olucak ama arkadaşlar bişi sorucaktım.20 aylık kızım var.kızımı bugun doktora götürdüm.gece ağlıyarak uyandı.afedersiniz ağzı burnunu resmen balgam tıkamış.çocuk nerdeyse nefes alamıyordu.ağlıya ağlıya biraz tıkayanları çıkardı.ama oksuruyor.doktor faranjıt dedı ilaç verdı.sizin bir tavsıyenız varmı bana.yeme çme ile ilgili önerileriniz.bir arkadaş su buharı makınasının ıçıne vıks koy dedı.
kusura bakmayın bu konuyu nerden açacağımda bulamdım.sizide meşgul edicem
günaydın millettttt
sabah kuşunuz geldi.nasılsınız bakalım.ben çok iyiyim Allah a şükürler olsun.dün akşam yediklerimi yazayım
1 kase et sote
1 dilim kepek ekmeği
2 mandalina (eve gidince yedim okldan)
su ancak 1lt
kızlar sizden bundan sonraki yediklerimi eleştirmenizi istiyorum.çünkü eşim bana dün gece çok ağır bir kelime kullandı şaka gibi söyledi ama bir kaç defa tekrar etti hala kulaklarımda sözlediği söz: bana titrek mandam dedi gülsem mi ağlasammı bilemedim.ben bu adamı kilo vererek şaşırtmalıyım ama kör olasıca kilolar gitmiyorlar off 3 haftadır aynı kilodayım
evet geçen sene diyetisyene gittiğimde bana şok diyet olarak makarna diyeti veriyordu 2 günde 1 kiloya yakın gidiyordu. günde 2 tabak 1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış makarna ve 3 tane meyve hakkım vardı .Günaydııııııın canım eğer duraklamadaysan bi süre vücudu şaşrtmak için şok diyet yapabilirsin canm ben nerdeyse 1 ay 65 de takılı kalmıştm ve çok sinir bozucu oluyor gerçekten ve 5 günde 5 kilo diyetini yapmıştım ama 3 gün dayanabldm ve 1 kilo verdim ama bu bir kiloyu verdikten sonra daha hızlı indi kilom ve duraklama bitti
Bence 1 hafta güçlendirme yada farklı bir diyet yap bünyeni şaşırtgünaydın millettttt
sabah kuşunuz geldi.nasılsınız bakalım.ben çok iyiyim Allah a şükürler olsun.dün akşam yediklerimi yazayım
1 kase et sote
1 dilim kepek ekmeği
2 mandalina (eve gidince yedim okldan)
su ancak 1lt
kızlar sizden bundan sonraki yediklerimi eleştirmenizi istiyorum.çünkü eşim bana dün gece çok ağır bir kelime kullandı şaka gibi söyledi ama bir kaç defa tekrar etti hala kulaklarımda sözlediği söz: bana titrek mandam dedi gülsem mi ağlasammı bilemedim.ben bu adamı kilo vererek şaşırtmalıyım ama kör olasıca kilolar gitmiyorlar off 3 haftadır aynı kilodayım
Allah zihin açıklığı versin başarılar dilerimGünaydın kizlar Tarti öncesi son gunumuz bol eksikli geçmesi dileğiyle:)
Bugün çok sık giremeyebilirim yarin 2 sinavim var hepinizi opuyorumn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?