Büyük iyi şükür benimde sesim çatlak çatlak geliyor.Gunaydin tatlim büyük nasil oldu iyilestimi valla benim de çok uykum var Esim sağolsun aradi ve uyandirdi simdi tekrar yatarsam ogleni bulur kalkmam
Büyük iyi şükür benimde sesim çatlak çatlak geliyor.
Rüyasında senimi görmüş hayrola :)
insalah sende bi an önce iyilesirsin caanm hafta sonu karsiya geçecekti bugünde bi tel numarasii istemek için aramis tabi benden geri yatmadim artik :)Gülşen haftasonu gelemez büyük ihtimal. Evlerinde net yok. Kotam dolu tel demişti
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500'']
[TR]
[TD] SIRA [/TD]
[TD] İSİM [/TD]
[TD] YUZDESİ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1. [/TD]
[TD] sln71[/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] %1,63 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] 2.[/TD]
[TD] benben [/TD]
[TD][/TD]
[TD] %1,41[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] 3. [/TD]
[TD] ceco34 [/TD][TD][/TD]
[TD] %1,13 [/TD]
[/TR]
[TD] 4. [/TD]
[TD] berkuras [/TD][TD][/TD]
[TD] %0,91 [/TD]
[/TR]
[TD] 5. [/TD]
TD] melekkiz__[/TD]
[TD] %0,91 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6.[/TD]
[TD] ozdenozden[/TD][/TR][TR]
[TD] %0,67[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] 7.[/TD]
[TD] yts38[/TD]
[TD] %0,56[/TD][/TD][TD][/td][TD][/td][TD]
[/td][/TR][TD]
[TR]
[TD] 8.[/TD]
[TD] adayaren38[/TD]
[TD] %0,56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9.[/TD]
[TD] askrhpozitif[/TD][/TR][TR]
[TD] %0,38[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. [/TD]
[TD]moni [/TD][TD][/td][TD][/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]%0,30[/TD]
[/TR]
[/td][/TABLE][TD][/td]
Kiz ileriki sayfalarda daha düzgün tablo var burada kim be belli değil :)) tebrik ederim canim Yakima iddiali bi . Giriş yaptinYaşasııınnnn birinci benimmmm
Kiz ileriki sayfalarda daha düzgün tablo var burada kim be belli değil :)) tebrik ederim canim Yakima iddiali bi . Giriş yaptin
30 kilo 10 ayda verilebilir canm daha fazla sini bile verebilirsin emzirdigin için bizlere gore daha sanslisin inancini ve azmini kaybetme sadece verdiğin bilgiler için sağol :)Keten tohumu
Zayıflatıcıdır.
Keten tohumu ve keten tohumu yağı iki önemli sebepten dolayı zayıflatıcı etkiye sahiptir. Bunlardan birincisi insana tokluk hissi veriri ve yeme dürtüsünü baskılar. İkincisi ise bağırsakların ve sindirim sisteminin daha düzenli ve iyi çalışmasını sağlar.
Keten tohumunu nasıl tüketmeliyiz?[/SIZE]
Öğütülmüş haldeki keten tohumu eğer bir kap içerisinde barındırılmaktaysa yaklaşık 1 ay kadar tazeliğini korumaktadır.
Yok, eğer tohum şeklinde keten tohumu aldıysanız bir bölümünü nemli pamuk arasına alınız ve çimlenmesini bekleyiniz. Eğer keten tohumları çimleniyorsa bilin ki almış olduğunuz keten tohumu tazedir ve rahatlıkla tüketilebilir. (uyarı: Çimlenen keten tohumlarını tüketmeyiniz. Onları atınız )
Diğer yandan yağ halinde tüketilecek olan ürün de güvenilir kanallardan alınmış olmalıdır.
Tane halinde keten tohumu
Bu şekilde alınan keten tohumunun özellikle sindirim sistemini düzenlediği bilinmektedir. Ancak sert tohumlar dişlerle tam öğütülemez ve sindirimi az olur. Genelde 1–1,5 çorba kaşığı sıcak suyla ıslatılarak yoğurt vb yiyecek maddeleriyle karıştırılıp tüketilebilir.
Yağ halinde
Eğer keten tohumu yağı alacaksanız; özellikle küçük şişelerde ve güvenilir yerlerden almalısınız. Aldığınız bu yağı Işık, ısı ve ağır kokulu ortamlardan korumalısınız. Keten tohumu yağı günde 1–1,5 tatlı kaşığı alınabilir. Bazı besinlerle birlikte de alabilirsiniz bu sizin damak zevkinize kalmıştır.
Öğütülmüş halde keten tohumu
Bu konuda dikkatli davranmalısınız. Çünkü almış olduğunuz tozun ne zaman öğütülmüş olduğunu bilemezsiniz. Eğer güvenilir bir yerden almıyorsanız size tavsiyem tohum olarak alın ve çimlendirme tekniğiyle tazeliğini kontrol edin.
Sıvı halinde
Bu şekil keten tohumunun demlenmesi(infüzyon) ile elde edilmektedir. Günlük tüketilebilecek miktarlarda kaynamış suya ketentohumu katılarak yapılır. Fazla beklemeden tüketilmesine özen gösterilmelidir.
Keten tohumu ekstratı kapsülleri(keten tohumu kapsülleri)
Keten tohumunun etken maddelerinin çıkartılmasıyla oluşturulan ticari kapsüllerdir bunlar şifalı bitkiler satan yerlerde ve eczanelerde bulunabilir.
Dun gece bende hesapladim ablam diğer takımlar gerçekten güçlü takımlar o yüzden biz daha guclu hirsli ve azimli olmaliyiz dediğin gibi kacamaksiz gitmeli sirf listeye girebilmek için bir an önce doğum yapmak istiyorum :)))) bu hafta çok güzel sonuçlara ulastik inaniyorumki haftaya çok daha güzel olucakKızlar mervemin hazırladığı hedflerimizi şu haliyle hesapladım ve ortalamamız 1 civarı çıkıyor ve bu ,bu hafta ilk üçe girmemize malesef yetmicek gibi çünkü diğer takımlarda çok azimli bu ara ve ne yapıp edip herbirimizin hedefimizin çok üstüne çıkmamız lazım bu hafta. bunu hatırlatmak istedim.ne yapıp edip mutlaka bu haftayı 0 kaçamakla bitirmeliyizki takımımıza faydamız olsun.bol bol su,yürüyüş yada aktivite ve en önemlisi kaçamaksız bir hafta..ben bize inanıyorum canlarım :)
Gruplar arası yarışmanın kurallarını takım içine adapte etmiş bazı gruplar.Kızlar mervemin hazırladığı hedflerimizi şu haliyle hesapladım ve ortalamamız 1 civarı çıkıyor ve bu ,bu hafta ilk üçe girmemize malesef yetmicek gibi çünkü diğer takımlarda çok azimli bu ara ve ne yapıp edip herbirimizin hedefimizin çok üstüne çıkmamız lazım bu hafta. bunu hatırlatmak istedim.ne yapıp edip mutlaka bu haftayı 0 kaçamakla bitirmeliyizki takımımıza faydamız olsun.bol bol su,yürüyüş yada aktivite ve en önemlisi kaçamaksız bir hafta..ben bize inanıyorum canlarım :)
Ayy kız güldürdün beniii Allah iyiliğini versin hemi :)kendi adıma güzel kilo verebilme sözünü vermek isterim ama reglimin 2. Günü ona güvenemiyorum su toplarmıyım şişermiyim diye ah ah yoksa bu hafta bu hırsl bireyselde bile derece yapardımda işte artık sonraki haftalara yoğunlaşıcam:))Dun gece bende hesapladim ablam diğer takımlar gerçekten güçlü takımlar o yüzden biz daha guclu hirsli ve azimli olmaliyiz dediğin gibi kacamaksiz gitmeli sirf listeye girebilmek için bir an önce doğum yapmak istiyorum :)))) bu hafta çok güzel sonuçlara ulastik inaniyorumki haftaya çok daha güzel olucak
Seni azda olsa guldurebildiysem ne mutlu bana guzeller guzeli ablam :)Napimm ablam hamileyimdiye kabul etmedilerAyy kız güldürdün beniii Allah iyiliğini versin hemi :)kendi adıma güzel kilo verebilme sözünü vermek isterim ama reglimin 2. Günü ona güvenemiyorum su toplarmıyım şişermiyim diye ah ah yoksa bu hafta bu hırsl bireyselde bile derece yapardımda işte artık sonraki haftalara yoğunlaşıcam:))
dediğin kuralın benzeri bizdede var yukarıda paylaştım kurallarımızı orada her şey ayrıntılı yazıyor.herkesin tekrar okumasını istiyorumGruplar arası yarışmanın kurallarını takım içine adapte etmiş bazı gruplar.
Üç hafta üst üste %30 un altında kalanı takımdan diskalifiye ediyorlar.
1.6 gözüme çok büyük gözüküyor daha fazlasını yapabilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?