Kızlar en tarz üye seçimi var oy kullanmak isterseniz .konsept sokak modası ,ben oyumu kullandım .
3 sayfa resim var yarışmacıların bakıp seçip sonrasında en beğendiğinize oy verirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-ueye-yarismasi-oylama-vakti.774497/page-2[/QUOTE]
Kullandım kaptan 10 numaraya oy verdim
Hayatım sen yorgun olma yeterki o her türlü canlanır merak etmeKızlar eve geldim kızım da ben gelmeden hemen önce uyumuş banyomu yaptım şimdi kahvemi içeceği aksama da iyice enerjik olcam kızlar ölü gibi kanepede uzanmış bakalım ne olacak
Ahanda banumun içine doğdu bak beğene beğene geliyorGülşencim banum birazdan derdine derman olur gelsinde :)
Benim arkadaşım aşk doktoru gibim vardır onda orjinal fikirler
Selam kizlar temizligim yine yarina kaldi
Hafif etrafi topladim eşimin kislik botlarini aradim buldum sonra utuye giristim ama 10-12 parca anca utuleyebildim bel agrisi hic bisey yaptirmiyor
H Herseyguzelolacak38 canim valla allah sana sabir versin kayinvaliden gerçekten sabir zorluyor iyi dayanabiliyorsun
az bi kismini yarina biraktim bakalim yarin kaldigim yerden devam insallahSelam kızlar yoğun bir gün geçirdim bende iş yerinde
Menü olarak baya dikkat ettim ama benim korkum akşam çalıştığım için yetiştiremiyorum yemeği annemde yiyorum ve kaçırıyorum istemeden ama dikkat edicem bakalım inşallah
benimde girişmem lazım ütüye ve kışlıklara ama bi türlü o gücü ve vakti bulamıyorum malesef kendimde
Kizlar yukarıdaki link acilmiyor nedense mesaji alintilayayim bari :)
eve gidip rahat rahat banyo yapmak istiyorum şöyle yarım saat 45 dakıka kadar.inşallah kızım uyuyodur.yoksa ben banyoya girince çıldırıyor kapısı açık oluyo orda oturup banyom bitinceye kadar ağlıyor.
kızlar bu arada hafta içi çok yorgun oluyorum eşimde öyle ve cinsel hayatımız birkaç aydır çok kötü.canlandırmak için ne yapmalıyım.yorgunluğumun nasıl önüne geçebilirim ve eşimi de nasıl yorgun hissettirmem önerilerinizi bekliyorum.
ahh bu kaynanam öldürecek beni.geçen gün eşimin dayısı antalyadan kaynanama gelmiş bizde hoşgeldine gittik.dayısı çıkarıp para verdi kaynanama al şunu gelinine ver dila ya altın küpe alsın diye.kaynanam naptı dersiniz aldı gözümüzün önünde parayı cebine attı ben alırım ona küpe dedi.bu kadar da yüzsüz kendileri.
Kızlar en tarz üye seçimi var oy kullanmak isterseniz .konsept sokak modası ,ben oyumu kullandım .
3 sayfa resim var yarışmacıların bakıp seçip sonrasında en beğendiğinize oy verirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arz-ueye-yarismasi-oylama-vakti.774497/page-2
Kızlar eve geldim kızım da ben gelmeden hemen önce uyumuş banyomu yaptım şimdi kahvemi içeceği aksama da iyice enerjik olcam kızlar ölü gibi kanepede uzanmış bakalım ne olacak
Gülşencim banum birazdan derdine derman olur gelsinde :)
Benim arkadaşım aşk doktoru gibim vardır onda orjinal fikirler
Haklısın düşünmedim değil ama kıloalırsam da size zarar vereceğim listede yeralmam okurum yazabildiniz kadar da yazarım diyorum akşamları yememeye çalışacağım ya da az yemeye abarttım gercekten bu araCanım kararına saygı duyabilirşz anca.takımdn ayrı kaldığında kilo almayasın sonra bunu da bir düşün derim.
canım hoşgeldin,çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin.
Tabiiki tekrar bizimlesin.
Arkadaşlar biliyorsunuz ki şuan Kadınlar Kulübü 2014 enleri seçiliyor. Veee sevgili Bahar ' ımız En başarılı KK editörü dalında aday. Hepinizi KK nın en başarılı editörüne oy vermeye davet ediyorum. Link aşağıda.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-basarili-kk-editoerue.774847/unread
Ben de verdim az önce oyumu, monim nasılsın tatlımKızlarr koşun püsküütüme oy vermeye
Link yukarda oy kullanmayan kalmasın
Yeni nicki bildiğiniz üzre seBahAR
iyiym cnım sen nasılsınBen de verdim az önce oyumu, monim nasılsın tatlım
Evet canım ben de farkettim, kimsenin haberi olmayınca tabi..iyiym cnım sen nasılsınpüsküütüm az oy almış üyeler bi haber oldğu için şimdi oy kullanır lar en azından duyurldu takımlarda
Kızlarr koşun püsküütüme oy vermeye
Link yukarda oy kullanmayan kalmasın
Yeni nicki bildiğiniz üzre seBahAR
Amanııın ben yokum çeneniz düşmüş. Neyse yediklerimin önemi yok 2 saatten fazla yüzdüm.
Çooook güzel yüzmek çok mutluyum otel kötü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?