Selam kızlarrrr çookkk mutluyum bu hafta hedefimi tutturamıcam diye korkarken şuan hedef kilomdayım dün 58.9 dum bugün 58.3 üm karabuğday işe yaradı kızlae reglinn ödemini attı bugünde devam ediyorum yarında 300 gr gitse süper olurrrrrr
karabuğdayı ben de denemek istiyorum bulgur pilavı gibi yapılabilir sanırım ödem atmak için mi selincim? neden tüm gün yedin?
Bravo canım harikasın
Canım bak diyetten önce moralini düzelterek işe başlayalım takıntı yaptın sen
Dediğim gibi önce kafanı rahatlar bak göreceksin kilolar patır patır gidecek. Şu an kafan rahat değil vücut kendini korumaya alıyor önlem yani.
Canım aslında çok az yemiyorum yani doyuyorum bunlarla..Sadece akşamları porsiyonları küçültmeye çalışıyorum..ve mümkünse 19.00 dan önce yemeye çalışıyorum genelde 18.30 gibi yiyorum..vücudu alıştırınca oluyor canım yavaş yavaş..
Saol canım valla bişey deyim size eğer burası olmasa bu kadar azimli olmazdm kızlar bu yarış duygusu takım duygusu insanı kuvvetlendiriyor bırakmamalıyım duygusunu beyne işliyor öğlen kızıma nohut pilav yedirirken birden resmen gözüm döndü dedim gidiyim koca bi tabak nohut pilav yeyim üstüne sütlaç onun üstüne çikolata yayim dedim sonra bi durdum ve yarınki kilo bildirimi ve takıma olan sorumlulgumu düşündüm ve sadece nefsim körelsin diye 2 kaşık nohutlu pilavdan aldm ve 1 bardak az sütlü kahve içip spora koyuldum ve şuan iyki yememişim diyorum herşey beyinde
aynen öyle.çok takıntı aptım.15 kilo gitti.ama daha 10 kılom var.ama ibre kıpırdamıyor
bide benım buara yeme krzlerım oluyor
haftasonlarıda resmen cuvallıyorum
2 gunudr başım dönüor.eczaneyue gittim şimdi.tansıyon 5 olmuş. çıkışta dönercıye gıttım yarım tavuk döner yedım.bıde ayran.şimdide çukulata yıyırum.vucudum bugun bunu ıstıyor.yarında dıyetısyen gunu.+1 çıkıcam kesin15 kg vermişsin dile kolay küçümseme canım. elbette vücut kaybettiği kiloları yerine koymaya çalışacak ve direcenecek. Sen moralini bozarsan ibre kıpırdamaz moralini yüksek tut 15 i veren 10 u haydi haydi verir. Yavaş olsun kalıcı olsun her hafta 500 gram ya da 1 kg veremeyebiliriz ama 200 gr olur 300 gr olur yeri gelir 100 gr olur asıl kafayı rahat tutmak..
Canım evet takıma saygıdır beni de frenleyen. Yoksa pis boğaz neler istiyor demi. Cıslardan yiyeceksem de genelde sabahı tercih ediyorum çünkü gün içinde yakarım diye. Bugün öğlen arasında çarışya gittik kızlarla yarım saat gittik yarım saat döndük hızlı hızlı yürüdük. Bir de akşam yürürsem gelsin eksilerrrrrrrrrrrr
Kızla r kendime söz vermiştim zayiflamadan hiçbir kıyafet almicam diye ama kabanimin kilolarimdan önü kapanmadigi için mecburen mont aldım bende iyi de para verdim 280 lira şimdideppişman oldum 42 beden ya seneye 38 e inersem napicam yeni alamam tekrar daralir mi acaba
Ayy şekercim derdin bu olsunKızla r kendime söz vermiştim zayiflamadan hiçbir kıyafet almicam diye ama kabanimin kilolarimdan önü kapanmadigi için mecburen mont aldım bende iyi de para verdim 280 lira şimdideppişman oldum 42 beden ya seneye 38 e inersem napicam yeni alamam tekrar daralir mi acaba
Selam kızlarrrr çookkk mutluyum bu hafta hedefimi tutturamıcam diye korkarken şuan hedef kilomdayım dün 58.9 dum bugün 58.3 üm karabuğday işe yaradı kızlae reglinn ödemini attı bugünde devam ediyorum yarında 300 gr gitse süper olurrrrrr
Vee kızlar sporumu 1 er kiloluk su şişeleriyle yapıyordum canmmm kocam gitmiş 1 kiloluk bileğe takılan ağırlıklar almışbugün onlarla yaptm sporumu çok daha kolay oldu bunlarla su şişelerini tutmakta zorlanıyordum kayıyordu şimdi de mekik çekcem görüşürüz şekerleeeerr
2 gunudr başım dönüor.eczaneyue gittim şimdi.tansıyon 5 olmuş. çıkışta dönercıye gıttım yarım tavuk döner yedım.bıde ayran.şimdide çukulata yıyırum.vucudum bugun bunu ıstıyor.yarında dıyetısyen gunu.+1 çıkıcam kesin
Kızla r kendime söz vermiştim zayiflamadan hiçbir kıyafet almicam diye ama kabanimin kilolarimdan önü kapanmadigi için mecburen mont aldım bende iyi de para verdim 280 lira şimdideppişman oldum 42 beden ya seneye 38 e inersem napicam yeni alamam tekrar daralir mi acaba
İyi akşamlar şekerlerim
Nasılsınız bakalım
Şu andan itbaren bişey yemek yok bol bol su sabaha kadar
Benimde sınavlara son iki gün kaldı napıcam bilmiyorum ayy tutuştummm
Ayy şekercim derdin bu olsun
Sen 38 bedene düş de montsuz gez nolcak kız
Aldığınıda birine hediye edersin sevabına
Kız banuuuuu duyuyosun dimi hatunun derdine bakbana ,saçımı başımı yolll diyo ııh tek başıma hırsmı alamam asıl sende bi ucundan
***8.Takım 390.ETAP***
Ceco34( 113,5/ / /% )
Berkuras( 97,8 / / /% )izinli
adayaren38 (70,8 / / /%0 )
moni(101,8/ / /% )
benben (70,4/ / /% )
melekkız_(65,1/ / /% )
sln71(59,0/ / /% )
8. Takım ortalamasi: %
mervem yarın pek ilgilenemeyebilirim canım listeyle takım sana emanet
Hemen bakıyım banumAyşemmmm herkes hedefini tutturursa takım%0,30u tuturabiliyormuyuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?