dukandan sonra vucut karbonhıdrata tepkı gosterıyor gıbı sankı o yuzdende dırenc saglıyor gıbıBence bu haftada gitmezse kendine 1 gün izin verr. Hep kısıyorsun birgünde sal vücudunu. Bence vucudun kıtlık metabolizmasına girdi senin
canım aılemın yanına gıdınce bende kılo alarak dondum 1,1 gıbı bı kılo hemde :) burda acsam yıyorum ama orda acta olsan tokta olsan yemege zorluyorlar :) bebek sımdı 420 gram olmus bundan sonra cok veremesemde kılomu korumaya cabalaycagım ama su aldıgım 1,1 kılodan kurtulmam lazım :)) o tamamen yedıgım tatlı ve hamur ıslerı
Burada yağmur var sobayı yaktım ve oğluşumla oturuyoruz.Birazda can sıkıntısından cıslara elledim :S Toparlamam lazım kendimi
yaparsın canm yarın temızlıgını:) ohh mınıgın zaten mıs gıbı kokuyormustur sımdı ıyıce mısss olmusturSelam kızlar nasılsınız ben 2 odayı temizledikten sonra kız huysuzlandı bıraktm yarn yaparm diye sonra kızımı misssler gibi yıkadm ve şimdi sallıyorum uyusun bişeyler yicem kahvaltıdan beri daha bişey yemedim acıktmmmmm
sagol canım benım bulantılarımında etkısı oldu kılo vermemde ama yınede sonrasında dıkkat etmekte onemlı bebek cok sukur beslenıyor zaten bebege yaırarlı olan seyler kılo aldırmayan seyler oldugu ıcın hamılelıkte kılo almak sart degıl tabıkı bebegın kılosuydu rahım buyumesıydı suyuydu olunca kılo alımı gorunmesı normal ama kendınden kılo verırsen oda kendını gostermıyor :) ınsallah sende ben gıbı kılo almazsın hamılelıgınMaşalllah canm sana yaa o kadar güzel bir örneksin ki hamile kalmak illa kilo almak degil bunu gösterdin herkese Allah nasip ederse ikinci hamileliğimde hep seni örnek alcam Rabbim sağlklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah amiiiinnnn
Immm sobada kestaneeeeebayılırım yaaa kestaneye ama fazla yememek lazm tabi e ben annemgilin oraya gittiğimde boşuna aldıttrmadm yoksa gömülürdümmm
yaparsın canm yarın temızlıgını:) ohh mınıgın zaten mıs gıbı kokuyormustur sımdı ıyıce mısss olmusturfazla ac durma canm hemen ye bıseyler
sagol canım benım bulantılarımında etkısı oldu kılo vermemde ama yınede sonrasında dıkkat etmekte onemlı bebek cok sukur beslenıyor zaten bebege yaırarlı olan seyler kılo aldırmayan seyler oldugu ıcın hamılelıkte kılo almak sart degıl tabıkı bebegın kılosuydu rahım buyumesıydı suyuydu olunca kılo alımı gorunmesı normal ama kendınden kılo verırsen oda kendını gostermıyor :) ınsallah sende ben gıbı kılo almazsın hamılelıgın
bugun kestane kestane dıye dıye bende dayanamadım aldm okuldan gelırken az aldımkı cok yemeyeyım kendımı durduramıyorum cunku
sorma canım kestane bende cekırdek etkısı yapıyor baslayınca bıtırmeden bırakamıyorumBir kestaneci dahaaaz almakla iyi yapmssn yoksa sonu gelmiyor vlla
sorma canım kestane bende cekırdek etkısı yapıyor baslayınca bıtırmeden bırakamıyorum
Sende bendensin o zamnsorma canım kestane bende cekırdek etkısı yapıyor baslayınca bıtırmeden bırakamıyorum
yok canım ya oyle aserme gıbı bı durumum olmuyor benım cok sukur genelde canımın ıstedıgı seylerıde ya yapıyorum yada alıyorum cok sukur ıcın rahat olsun kuzumilk yazdığımda biraz pişman olmuştum canın çeker diye iyiki almışsın cnm vicdan azabından kurtardın beni :)
Sende bendensin o zamn
Maşalllah canm sana yaa o kadar güzel bir örneksin ki hamile kalmak illa kilo almak degil bunu gösterdin herkese Allah nasip ederse ikinci hamileliğimde hep seni örnek alcam Rabbim sağlklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah amiiiinnnn
bugün bir yemek blogu sitesine girdim pastaları kekleri görünce ağzımın suyu aktı resmenbiraz daha bakınsaydım kesin mutfağa girişecektim sonra Çağla kendine gel dedim.Bol tarçınlı yoğurt yaptım baktım hafif ekşimsi bir kaşık da bal koydum.Yoğurt açlığımı tarçın da şeker isteğimi biranda kesti.Sonra o siteyi kaydettim ileride lazım olursa diye ve hemen kapattım istek mistek kalmadı çok şükür
kızlar kombu cayını duydunuzmu bı cok faydası varms tabı zayıflamayada bıraz arastırdımda daha once kullanan varmıkı acaba
tesekkur ederım canım benım :)Ben de çok destekliyoru merveyi maşallah ben hiç söylemeyim ikinciye o kadar çok kg aldım ki şükür verdim.
Canım menün çok güzel
Ben de yapıyorum onu sürekli tariflere bakıp bakıp iç geçiriyorum.
Hiç duymadım canım nasıl bişeymiş
ınsallah oyle bı durumda kalmazsın canım yada telefondan gırebılme ımkanın olur ınsallahKızlar ben takımdan ayrılmak zorunda kalabilirim. İnternet i kapattırma durumumuz var.
cok şıkmış canım benımKızlar internetten şu elbiseyi siparis ettimtabi xXL bedenini
Evet kestane karbonhidrat grubunda
Besin grupları içinde kalori değeri açısından eşdeğer olan gıdalar:
Ekmek grubu:
1 dilim ekmek (çavdar, kepek, beyaz, tam buğday unundan, mısır)
½ hamburger ekmeği
1/3 sandviç ekmeği
1 dilim etimek
2-3 adet grissini/galeta
4-5 adet tuzlu bisküvi
2-3 adet şekerli bisküvi
1/3 adet simit
1 paket çubuk kraker
2-3 adet orta boy kestane
1 avuç leblebi/nohut
1 su bardağı patlamış mısır
½ adet haşlanmış mısır
1/8 yufka
Avuç içi büyüklüğünde börek
1 orta boy patates
3 yemek kaşığı patates püresi
2 yemek kaşığı unlu yiyecek (pilav, makarna, kısır, kuskus, erişte…)
1 kase çorba
4-5 yemek kaşığı kuru baklagil
Protein grubu:
Et değişimleri
1 dilim beyaz peynir
1 ince dilim kaşar peyniri
4 yemek kaşığı lor/taze çökelek
1 adet yumurta
1 yumurta büyüklüğünde köfte
1 yumurta büyüklüğünde göğüs eti (tavuk-hindi)
1 adet but (tavuk-hindi)
1 el büyüklüğünde balık
1 köfte kadar kıyma
4-5 parça kuşbaşı et
2 kalem pirzola
1 orta boy biftek
1 büyük boy sosis
3 dilim sucuk
4 dilim salam/pastırma
Süt değişimleri
1 su bardağı süt
1 kase yoğurt
2 su bardağı ayran
2 kase cacık
Yağ grubu:
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı havyar
5 adet zeytin
4-5 adet ceviz
6-8 adet badem
8-10 adet fındık
1 avuç ay çekirdeği/kabak çekirdeği
1 yemek kaşığı kaymak
1 yemek kaşığı krema
1 tatlı kaşığı krem peynir
Meyve grubu:
Tam meyveler yumruk büyüklüğünde
Tane meyveler 10-15 tane
Nar bir küçük boy
Muz bir küçük boy
İncir bir orta boy
Kivi bir orta boy
Kırmızı erik 5 adet
Kavun 1/8 orta boy
Karpuz 1/8 orta boy
8.TAKIM 391. ETAP İÇİN HAFTALIK HEDEFLER
moni........................> 101,5 kg <...................................>101,2 %0,30
Ceco34 ...................>113,5kg <...................................>113,0
% 0,44
yst38.......................> 106,0 kg <...................................>105,9
% 0,09
adayaren38 ............> 70,8 kg <...................................> 70,7
% 0,14
benben.....................> 69,2 kg <...................................>68,5
% 1,01
melekkız_................> 64,8kg <...................................>64,3
% 0,77
sln71 ........................> 57,8kg <...................................>57,0
% 1,38
askrhpozitif.............> 78,9kg <...................................>78,5
% 0,51
newlife35.................> 61,8kg <...................................>
TuRuNCu....................> 73,5 kg <...................................>72,5
%1,36
*her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur...
KIZLAR SON 3 KISI HARIC HERKES HEDEFINI TUTTURUSA ;
ORTALAMAMIZ %0,59 OLUYOR
Bir kestaneci dahaaaz almakla iyi yapmssn yoksa sonu gelmiyor vlla
Kızlar ben takımdan ayrılmak zorunda kalabilirim. İnternet i kapattırma durumumuz var.
Kızlar internetten şu elbiseyi siparis ettimtabi xXL bedenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?