Kızlar bugün dayanabilirsem başka yemek yemicem çünkü okulda yerli malı haftasını kutladık biraz kaçırdım
Sabah
1 /2 puaca
ara
10 badem
öğle
4 patates köfte
2 kaşık kısır
1/2 börek
1/2 puaca
1 küçük kurabiye
ara
1 elma
sizce napayım ne yemeliyim akşam salata olur mu
Süpersin canm akşamki cısslardan azz yeeee
Bugünlük sporumuda yaptım leslie 3 mile remix
Sana yetişemeyiz cnmSen de artık yağda kalmamıştır
391.ETAP DERECELERİ
1.sln71 % 1,04
2.melekkız_ %0,62
3.benben_% 0,58
moni %-0,49
ceco34 %-0,44
yst38 %0,28
turuncu %-0,08
adayaren38 %0
senin azmine hayranım zaten insan hiç mi bugun de yapmasam demez:)Valla ben bugün serbert degilim kızlar biraz önce 30 dklk stepperimi yaptm akşama da yoğurtlu ıspanak yicemmm ohhh gitsiiinn kilolarayyy kızlar bugün aç karnına üstümü çıkarp tartlrken bi aynaya baktm valla manken olma yolunda ilerliyorum incecik olmuşum yahuuuuuu
senin azmine hayranım zaten insan hiç mi bugun de yapmasam demez:)
gerçekten azmin süper bugun esim cikolota almış kendimi tutttum tuttum gene dayanamadım yedimSaol tatlm ben huzursuz oluyorum diyeti bozunca kaçamak hakkımı krize girdiğimde gözüm döndüğünde kullanıyorumbide kilom çok az kaldı iyce sabredip artk sonuca ulşmak istiyorum son 4 kilo
hamılelıkte cıkolatalara bende dayanamıyorum yagerçekten azmin süper bugun esim cikolota almış kendimi tutttum tuttum gene dayanamadım yedim
gerçekten azmin süper bugun esim cikolota almış kendimi tutttum tuttum gene dayanamadım yedim
Valla benim eşim neler yiyor yanmda çikolatalar halleyler ( bayılırım) pismaniyeleeerrr ooook neler nelerresmen savaş veriyorum anlıcan ama o an yemiyorum ve eşim yedikten sonra gözümün görmıceği bi yere kaldriyorum ve canm o an istiyo ve geçiyo ama saolsun kendine onları alrken bende sıkılnca atştrıyim diye form bisküviler alıyor brnde onlari yiyorum az azz öglenleri ama tabi akşam yemeğindn sonra sadece yersem 2 kaşık yoğur yiyorum
iyi akşamlar şekerlerim
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
vee sondan birinci olduk
ödülümüz gelsinnnn
pazartesinden itibaren napıyoruzzz yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruzz
bol bol su içiyoruzz
vee spor yapıp yürüyoruzz
sonra noluyooo bizi kimse tutamıyoooo
kocaman öpüldünüz canlarım
391.ETAP DERECELERİ
1.sln71 % 1,04
2.melekkız_ %0,62
3.benben_% 0,58
moni %-0,49
ceco34 %-0,44
yst38 %0,28
turuncu %-0,08
adayaren38 %0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?