Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugünüde şükür hasarsız atlattım

şimdide şekersiz Türk kahvemi içiyorum

Akşam eşim gelir gelmez komşu ablamıda alıp şükür sonunda Yeğeninin dükkanına gidebildik

Yaptığım boncuklar zincirler kaç haftadır ayakkabı kutusu içinde bekliyorlardı

Hepsini tek tek bir kağıda yazdım ( cinsine ve istediğim miktara göre

) Yeğeni hepsini çok beğendi

Valla bunlar kesin satılır çok zevkli şeyler yapmışsın dedi

Tabi şu an kış olduğu için işler biraz durgunmuş Pierre Lotide ama onada dedim boş boş evde duracağına bari burada dursun belki müşterisi çıkar nasılsa acelem yok ( Kolyelerde ekmek istemez su istemez nasılsa

)
Eşim hemen Yeğeniyle onları nereye koyabileceğimizi ve nasıl bir stand geretiğine baktı ( eşim yapacak onuda )
Rabbim inşallah hayırlısıyla onları satmayı nasip eder ( eğer talep olursa devamını yapacağım zaten birazda o yüzden kağıda türlerini falan yazdım hatta kağıdın birde resmini çektim bende de dursun diye

)
Süper valla hüpletmeye rağmen eksi gördüysen

İnşallah cumada çok güzel bir eksi bildirimin olur
Kız o şeker hapini bende hep unutuyorum

hatta şimdi okuyunca dur bende içeyim bari dedim ama yarın sabahta doktora gideceğim cırcır olmamam lazım malum ilk gün öyle yapıyor ara verince ve yollarda rezil olurum

hastanede de hayatta tuvalete gitme huyum yok malum bin çeşit insan

İyisimi yarın doktordan dönünce başlıyayım bende

malum çistaları inceleyecekler ultrasonla ( 20 gün evvel randevu vermişlerdide bugün hatırladım yarın diye

)
Bu arada o su programını bende kullanıyorum hatta su sesi yapmıştım onu ilkten ama şar şar ses duyunca cişim geliyordu hatta sırf benim değil bütün ailenin

şimdi titreşime aldım

titredikçe suya uzanıyorum