• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba :) aksami fazla kaçırdığım için yürüyüş yaptım :) bugünkü menümü paylaşayım biraz fazla yedim ama :(
Sabah:
1 dilim üzümlü kek, biraz peynir, 1 yumurta
Öğle :
1 dilim kek, ayva
Aksam:
4 bisküvi ve 3 lokum :o 1 tabak mantı yarım bardak kola, çeyrek ekmek :(

Merhaba :) aksami fazla kaçırdığım için yürüyüş yaptım :) bugünkü menümü paylaşayım biraz fazla yedim ama :KK43:
Sabah:
Öğle :
1 dilim kek, ayva
Aksam:
4 bisküvi ve 3 lokum :eek: 1 tabak mantı yarım bardak kola, çeyrek ekmek :KK43:
Sabah az yediğin için akşam patlama yaşamışsın sanırım canım ya mesela ekmeği sabah yesen bir yerine 2 haslanmış yumurta yesen falan daha güzel tutatdı seni hemde eritirsin gün içinde :KK54:inşallah ilerleyen günlerde halledersin

Merhaba :) aksami fazla kaçırdığım için yürüyüş yaptım :) bugünkü menümü paylaşayım biraz fazla yedim ama :KK43:
Sabah:
Öğle :
1 dilim kek, ayva
Aksam:
4 bisküvi ve 3 lokum :eek: 1 tabak mantı yarım bardak kola, çeyrek ekmek :KK43:

Canm hiç faydalı bişey yok hep abur cubur tarzı yemissin :( bi yumurta peynir var iyi olarak ve bide mantıyla ekmeği nasl yedin canm yaaa :KK57:

Sabah az yediğin için akşam patlama yaşamışsın sanırım canım ya mesela ekmeği sabah yesen bir yerine 2 haslanmış yumurta yesen falan daha güzel tutatdı seni hemde eritirsin gün içinde :KK54:inşallah ilerleyen günlerde halledersin
Aynen öyle oldu sabah az yedigim için akşam dayanamadım ;) Inşallah çeki düzen veririm kendime :-)

kıyma olabildiğince yağsız olsun.makarna kendi tabağında bir küçük su bardağı kadar bulunsun. makarna çok çok haşlanmış olmasın hafiften sert kalabilir. bi de makarnayı çok sıcak yeme kan şekerini çok çabuk çıkartıp hızla da aşağıya çeker. bi de makarnayı haşlarken yağ koymayalım sonrasında da kavurmayalım :)
Paketi aç çeşmenin altında ıslat ye :)

Anaaaaam bizim gızlar coşmuş coşmuş azcık susun kele şurda işi gücü olan bir hatun var yetişemiyor sohbetinize kıskanıyorum yafffff

aayyyy azmış yaaa tühhhh

nasıl yani gün boyu iki yumurta mı sadece

Kaptanımmm bırakma bizii tez çabuk gel sensiz olmaaazzz

canım hangi bitkilerin faydası oluyor peki zayıflamamıza bi deyiversen canım ona göre içsek ben yeşilçay beyazçay ve 5 i bir yerde çayları içiyorum da
Katılıyorum düşmüş çeneleri dırdırcılar

Back
X