• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam millet menümü paylaşıp geçmişe gideceğim :)

sabah: 1,5 dilim kızarmış tb, salça, 1 kk peynir biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 milföy böreği, 3 köfte yanında az kızartmalardan, yarım dilim dilim tb,
ara: 1 mandalina
ara: orta türk kahvesi 1 çay
akşam: 1 kase mercimek çorba, 3 kaşık keten tohumlu yulaflı yoğurt
ara: yeşil çay içeceğim

bol su

Menün çok güzel leylacm amaaa keskee patatesle makarnayı birarada yemeseydin birini tercih etseydin çünkü makarnayı az yememissin kararnda yani yada makarnayı iki kaşıkla sınırlandrsaydn mükemmel olurdu tatlmm ama genelde cok iyi:D
çok haklısın canım katılıyorum dediklerine dün çok açtım yemekten önce bu cok tehlikeli oluyor işte
merhaba kızlar...aramıza yeni arkadaşlar gelmiş.
hoşgeldiniz kızlar...
haftasonum genelde yoğun geçiyor ama pazartesi günü tam gaz aranızdayım.
Dün yediklerim :

sabah 08.00: yarım simit

ara-öğlen 11.30 :
-3 dilim light kepekli ekmek
-1 yumurtadan omlet
-yarım kk peynir
-1 fincan az şekerli neskafe

ara :
-1 avuç cips (kız kardeşim almış,ben de yemem demedim :))

akşam :
-1 kase yuvalama çorbası
-1 orta boy lahmacun
-yeşillik

ara :
-1 dilim hazır kek

su 1.5 lt

kızlar listeye göre çok abarttım ama sabah tartıldığımda kilom 72.5 idi :))
yani cumaya göre 200 gr ekside çıktım.İnanmadım 4-5 kere tartıldım ama doğru valla :))))
kuzum kek dışında gayet güzel bence tadında bırakmışsın yediklerini
Menü bildirimim;

Sabah;
*yumurtalı yeşil soğan kavurması (1 yumurtalı)
*1 muz
*1 bardak su
Akşam;
*1 kase cevizli havuç tarator
*1 tabak kıymalı karnabahar
*Bir avuç fındık-ceviz
*Bir ayvanın 6 da 1 i
*2 çatal şalgam turşusu
*2,5 bardak su (yatana kadar içmeye devam :))

Bugün 55.8 di kilom :)
iki öğün mü yapıyorsun tatlım? gayet iyi bence
Merhaba arkadaşlar :KK8: dışarıdaydım yeni geldim eve :) bugünkü menümü yazayım:
Sabah
1 dilim ekmek, 1 yumurta, cok az peynir, 3 yeşil zeytin, 1 çay kaşığı bal:D
aksam:
1 porsiyon ızgara et, salata çok az lavaş ekmeği
3 bardak su :)
afiyet olsun canım güzel
kızlar babaannemin zoruyla gittiğimiz bi ziyarette simit poğaçayı reddettim. ardından çerez teklifi onu da reddettim. daha sonra da çikolatalı kek teklifi?? babaannem kızım sabahtan beri dışardayız kan şekerin düşcek diye mırıldanıp bana bi kaç defa gözlerini belertip bakınca yemek zorunda kaldım. bir dilim kek :KK43:(( evet 12 gün aradan sonra ilk kaçamak. ama olabilir bi daha olmasına da izin vermemeye çalışıcam şimdi ben bunu nasıl telafi edicem onu söyleyin bana:KK43:( yogurt mu yesem akşam sadece ya da bu aksam ve yarın bütün gün sadece yogurt mu yesem biriniz yardım edin lütfen yoksa kafayı yiycem
canım ben kaçamak yaptığımda yeşil çay ve bol su içerim...bu arada tanışmışmıydık ben Leyla, 66 kiloyum hedef 55
MENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta

70 kalori

ARA
wanted

160 kalori

ÖĞLE
1 tabak yeşil fasulye
5kaşık bulgur pilavı
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt

320 kalori

ARA
2 mandalina

70 kalori

AKŞAM
Kıymalı yumurta
yoğurt

320 kalori

Toplam 940 kalori

2.5 litre su
wanted olmamış onun dışında çok iyi ama
Kizlar menumu utanarak yaziyorum
SABAH
1 rafadan yumurta
2 siyah zeytin
2 dilim tereyagli salcali ekmek
1 bardak şekerli cay
ARA
2 Hurma
OGLE
1 dilim salcali tereyagli ekmek
3 kasik börülce salatasi
AKSAM
1 tabak tarhana corbasi yarim dilim ekmekle
4-5 kasik kabakli havucli patates yemegi
2 catal kabak tatlisi
ARA
10 tane antep fistigi
10-15 tane soslu misir
2 tane sut dilimi
3-4 tane şekerli leblebi
10-15 tanede sade ve aci leblebi
canım akşamki ara dışında utnılacak bir şey yok bence :)
Kizlar selam h.sonu nöbetçiydim çok yogun geçti ancak bakabildim. Dünkü moral bozuklugu ile akşam çayın yanında yedikce yedim ikram biskuvi yarim halley saldirdim resmen moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum 100 gram vermisim epi topu
ah canım ya işte bu yüzden kiloluyuz ya ruh halimize göre yemeğe saldırıyoruz...:( bazen gitmez kilolar uzun süre sonra düşünmediğin anda incelirsin sabret ve dua et ve de çok düşünmemeye çalış tek yapmaman gereken şey yemeğe sarılmak
Önce dünkü menum
Sabah. Bir simit 2 üçgen npeynir
Ogle. Kabak yemeği 4 yemek kaşığı yogurt 2 yaprak sarma beyaz tavuk eti tavada yagsiz baharatli 3 parca
Aksam. Çipura ızgara salata
Ara. Cozuttum ikram bisküvi en az 6-7 tane yarim halley yer fıstığı antep fıstığı ne ararsan var
offfssss halbuki onlara kadar çok iyiymiş
Sonra bugünkü menü
Sabah. Azicik sucuklu yumurta 2 küçük hamur kizartma peynir zeytin bir lokma balli ekmek
Ara. Bir dilim ananas
Aksam. Bir tabak kuru fasulye turp sogan bir lokma pirinç pilavı
Ara. Bir ikram bisküvi
gayet iyi
bu günkü menüm
sabah 9 gibi 1 tam haşlanmıs yumurta ve 1 yumurtanın beyazı
2 adet hindi füme
1 dilim peynir
ara
1 bardak yağsız sütten nescafe
ara
1 dilim kek (beni vazgeçiremeyecek)
ara
1 bardak yağsız sütten nescafe
akşam
150 g kadar kıyma ve yumurta
afiyet olsun tatlım

bugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....

[QUOTEcanım unadimleyla, post: 38556800, member: 644095"]bugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....[/QUOTE]
Aynen canim daha önce benden şişman olup şimdi daha zayıf olan arkadaşlarımlaggörüşünde moralim bozuluyo

Kizlar menumu utanarak yaziyorum
SABAH
1 rafadan yumurta
2 siyah zeytin
2 dilim tereyagli salcali ekmek
1 bardak şekerli cay
ARA
2 Hurma
OGLE
1 dilim salcali tereyagli ekmek
3 kasik börülce salatasi
AKSAM
1 tabak tarhana corbasi yarim dilim ekmekle
4-5 kasik kabakli havucli patates yemegi
2 catal kabak tatlisi
ARA
10 tane antep fistigi
10-15 tane soslu misir
2 tane sut dilimi
3-4 tane şekerli leblebi
10-15 tanede sade ve aci leblebi
Canim moralini hic bozma sen hamilesin ve kilo veriyorsun ben 18 kilo almıştım demekki bebeğin canı biraz kuruyemiş ve süt dilimi istemiş şimdi düşünme yediklerini bol bol su ve yeşil çay iç canım

[QUOTEbaşarılı iz_, post: 38554422, member: 623705"]MENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta

70 kalori

ARA
wanted

160 kalori

ÖĞLE
1 tabak yeşil fasulye
5kaşık bulgur pilavı
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt

320 kalori

ARA
2 mandalina

70 kalori

AKŞAM
Kıymalı yumurta
yoğurt

320 kalori

Toplam 940 kalori

2.5 litre su
[/QUOTE]
Gayet basarili caglacim hatta yatarken acikirsan bir kaç kaşık yoğurt ye bence

Bugunki menum
sabah ac karna limonlu ılık su
kahvalti 3 kaşık menemen, peynir, zeytin, 2 cay kaşığı pekmez, 2 dilim ekmek, 1 bardak meyve çayı
ara
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
3 adet börek, sekersiz cay, 2 dilim kek:KK22:
Akşam
1 bardak şekersiz çay

[QUOTEcanım unadimleyla, post: 38556800, member: 644095"]bugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....
Aynen canim daha önce benden şişman olup şimdi daha zayıf olan arkadaşlarımlaggörüşünde moralim bozuluyo[/QUOTE]
moralimizi bozmayıp hırs yapmak lazım :) biz de başarabiliriz

Bugunki menum
sabah ac karna limonlu ılık su
kahvalti 3 kaşık menemen, peynir, zeytin, 2 cay kaşığı pekmez, 2 dilim ekmek, 1 bardak meyve çayı
ara
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
3 adet börek, sekersiz cay, 2 dilim kek:KK22:
Akşam
1 bardak şekersiz çay
Güzel ama öğlen çok olmuş akşamı sadece çayla geçirmişsin bu seni zorlayabilir:110:

sabah: 1,5 dilim kızarmış tb, salça, 1 kk peynir biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 milföy böreği, 3 köfte yanında az kızartmalardan, yarım dilim dilim tb,

bol su
Öğlen biraz fazla olmuş ama akşam dengelemissin güzel :KK16:

bol su
Gayet güzel canim bravo

bugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....

Nazil yapmış canim sordunmu

Çok yorgunum yaa uykum var patates kasesi yapmak istiyorum ama yapamadım. Poğaçalarım kabarmadı istediğim şekli veremedim. Metehan bir yandan ağlıyor hamurlar ortada zor bir gün oldu. Pasta umarım güzel olur :(
İçine fıstık istedim acı fıstık var koyalımmı diye soruyor bide tanıdık

Pastayı k"yst38, post: 3855canım be member: yaptım "]Çok yorgunum yaa uykum var patates kasesi yapmak istiyorum ama yapamadım. Poğaçalarım kabarmadı istediğim şekli veremedim. Metehan bir yandan ağlıyor hamurlar ortada zor bir gün oldu. Pasta umarım güzel olur :KK43:
İçine fıstık istedim acı fıstık var koyalımmı diye soruyor bide tanıdık[/QUOTE]
Pastayi kime yaptiriyorsun canim ben kendim yaptim

Back
X