• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğ :KK62:

Bugün annemi hastaneye götürdük miyomları vardı iyice büyümüş 12 ocakta ameliyat olacak rahim alınacak maalesef. :KK43:
Benimde motivasyon düşük bu hafta bulduğumu yiyorum artı çıkacağım kesin
canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ....
Hayırlı akşamlar kızlar perşembe gününden beri giremiyorum ; (
Evde yoktum oğlum hasta alerjik bronşit annemlerdeydim ordanda kayinvalidemlere geçtim. Şimdi biraz daha iyi eve geçtim anca 6 gündür sporda yapamadım ; ( oğlum iyi olsun da gerisi olur inş. o_O
çok geçmiş olsun oğluna canım iyi olur inş ...dediğin gibi önce sağlık gerisi hallolur bi şekilde
Kizlar hayırlı akşamlar bugün cok yorgunum yılbaşı hazirlugi yaptik, yarin ailece bir arada toplanacagiz insallah, borekler tatlilar yarın ne yapacam bilmiyorum, az yemeye çalışacağım:KK64:sizler yeni yilda ne yapıyorsunuz...
canım bence herşeyden tat kendini çok kısıtlama yoksa saldırıyor insan....en önemlisi çok çiğne, yavaş ye mutlaka ve az az tat her şeyden en hasarsız böyle atlatırsın diye düşünüyorum bu arada senin ismin neydi tanışmışmıydık biz, yeni üyeler çok olunca bide yeni olunca karıştırıyorum bazen
Bugunki menüm
sabah ac karna karbonatli limonlu su
kahvalti
1 dilim ekmek , peynir, bol marul, bitki Çayı
Ara
Bitki Çayı
Öğlen
1 dilim ekmek arası peynir, marul, bitki Çayı
Akşam
3 tane lumpia, bol limonlu salata
Yaptigim tatlidan kucuk bir tane yedim. 1 elma
lumpia nedir menü fena görünmüyor ;)
Annemin oğluma doğum günü hediyesi. Aynı kazaktan büyüğünde var yükleyemedim
ya maşallah ısırabilirmiyim biraz bundan :D
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yılın son günü ve yine açılışı ben yaptım :KK48:
Şekersiz keyif kahvemi içerken bir bakayım dedim maşallah baya bir sohbetler edilmiş :KK68:
Dün nasıl burada hava kopardıysa uydu muydu hepsi gitti can sıkıntısından patladık ve erkenden yattım :KK53:

Bugün eşim yarım gün çalışacak sonrada bir iki birşey alamaya markete gideriz dedi ama acıkcası daha şimdiden çıkmaya niyetim yok :KK48: yazarım alınacakları kendi alsın gelirken sonuçta özel bir alışveriş yok ekik olan bir iki birşey alacak Yoğurt, Kahve falan gibi :KK66:
Bu soğukta kızın üşütmesinden korkuyorum birde bizim bayır kışın jilet gibi oluyor ( büyük kıza hamileyken bayırın başından bir kaymıştım sonunda ufak bir duvar olmasaydı gecekonduların çatısına uçacaktım az daha oda bende takıntı kaldı korkumdan kar kışta çıkmamaya çalışıyorum :KK53: Hatta Cumartesi gün var ona bile şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl gidiceğim diye o_O )

Bu gece ailecek evdeyiz :KK66: Zaten genelde bize gelen olmaz ve komşu ablama geçmezsek hep yanlız oturuyoruz Tv karşısında PTT yapıyoruz :KK48::KK48::KK48: yani PYjama Terlik Televizyon :KK70::KK70::KK70::KK70:
Komşu ablama bu sene yine bir sürü misafir gelecekmiş ama bu sene biz geçmeyi düşünmüyoruz zaten başı kalabalık birde biz kalabalık yapmayalım :KK66: evde pufuduklarım ayağımda daha rahat otururum :KK48::KK48::KK48::KK48:

Yok kız Baco olmaz onuda anlayabilir üstelik ne o Bacanak der gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben biraz daha düşüneyimde bulurum yeni bir nick kendime nasılsa şöyle antin kuntin birşey dikkat çekmeyecek :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım bence kendini hiç suçlu hissetme sonuçta menün gayet güzel tatlı birşeyde yediysen dengelersin sen onu :KK66: Kırk yılın başı olur okadar :KK60:

Canım çok çok geçmiş olsun :KK60:
Gerçekten zor günler geçirmişsiniz ve doğaldır üzülmeniz ama birde şöyle düşün ; Allah korusun eğer fark edilmeseydi çok daha kötü sonuçlar olabilirdi :nazar::nazar::nazar:
Herşeyde bir hayır vardır canım :KK64: Rabbim inşallah Anneciğine Ameliyatın çok rahat geçmesini ve bir an önce iyileşip sağlığına kavuşmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnn

Sende ne olur üzüntüden yeme :KK43: çokmu daraldın çık dışarı uzun bir yürüyüş yapmaya çalış yada ne bileyim onun yerine birşeyler ör kafanı dağıtmak için :KK66:
Rabbim dermansız dert vermesin....Aminnnnnnnnnn
Umarım çabucak toparlanırda aramıza dönersin...Anneciğininde ellerinden öpüyoruz :KK15:

Canım sizede çok çok geçmiş olsun :KK68:
Aynı sıkıntı bizdede vardı geçenlerde ve 1 ay sürdü neredeyse kurtulana kadar o_O
Bizim doktor ilk hastaneye yattığımızda bize hava makinesini aldırdı boşuna oda parası vermeyin o makine daha uygun zaten alerjikse daha çok lazım olucak diye ve cidden bir sonraki hastalığında günlerce 5 -6 kere makineye bağlamak zorunda kaldık o_O
Özellikle yatmadan evvel makineye bağlarsan bütn gece rahat bir uyku çekersiniz ikinizde birde serin odada uyutmaya çalış sıcak oluncada anında kızışıyorlar :KK66:
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....Aminnnnnnnn
İnşallah en kısa zamanda toparlanır kuzu :KK15:

Allah yardımcın olsun canım cidden hem yorucu hemde zorlu bir gün olucak senin için :KK66:
Valla bende gram hazırlık yok :KK48: Ben yeni yıla girmiyorum yeni yıl bana girsin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: tövbe tövbe şaka bir yana ama bu sene evdeyiz ( önceki senelerde bir kaç kere komşu ablama gidiyorduk ama bu sene baya kalabalık onun evi birde regl olunca pufuduklarımı ayağıma geçirip oturmak istiyorum :KK66: hem bir yere gidersem kaçırma olasılığım çoğalıyor :KK48: )
Eşim yarım gün çalışacak o yüzden akşam yemeğini erken yeriz sonrada zaten az kuru yemiş çay kahve okadar :KK66:
Akşam yemeği içinde bir iki çeşit salata tarzı şeyler yaparım ekstradan ( meze tarzı eşim çok sever diye çok yapardım bu sene fazla yapmayacağım gerek yok :KK48: az yesin :KK48: )

Ellerine sağlık güzel görünüyor :KK68:

Ay ben onu yerimmmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Çok çok güzel olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bahtıda yüzü gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnn
ama ama ama benim menüme yorum yapmamışsınnnnnnnn ühüüüüü :(
Günaydın kızlar :KK24:bugün düne göre ekside cumaya göre artıdayım:KK51:
günaydın fıstık, olsun cumaya göre eksi olduğun günler de yakındır
geçmiş olsun canım

anaam kızlar bu ne çene yerlerden topluyorum ecik susun yauv..akşam küçüğü uyatacam diye yanında uyumuş kalmışım..sporum da kaldı sinir oldum yafff...
menümü yazayım mı
Sabah.Bir kase sütlü nesfit müsli
Öğle.2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, domates, iki lokma pekmezli ekmek, 2 dilim yulaf kepekli tam buğday ekmeği (kahvaltı yaptım sabah yapmadım diye)
Akşam.5 yemek kaşığı makarna, 3 yemek kaşığı et sote, bol salata
Yaklaşık 2 litre su hiç bitki çayı içmedim sanırım hatırlamıyorum sporumu da yapamadım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
menü güzel afiyet olsun
bu arada gunaydın kızlar tartı gunune son ıkı gun aman dıkkat:KK49:hele hele bugune cok dıkkat en hasarsız sekılde atlatmalıyız yoksa cuma gunu artıyı tartıda gormeye mahkum oluruzo_O

bugun gene kalkar kalmaz ılk ısım tartıya cıkmak oldu alıskanlık oldu artık bende bu yao_O78,3 gordum sadece -100 gram
dediklerine katılıyorum canım aynen öyle dikkat ! bence tartıya sık çıkmak iyi değil bu kadar kilo vermek için bazen unutmak düşünmemek de gerekiyor diye düşünüyorum :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yılın son günü ve yine açılışı ben yaptım :KK48:
Şekersiz keyif kahvemi içerken bir bakayım dedim maşallah baya bir sohbetler edilmiş :KK68:
Dün nasıl burada hava kopardıysa uydu muydu hepsi gitti can sıkıntısından patladık ve erkenden yattım :KK53:

Bugün eşim yarım gün çalışacak sonrada bir iki birşey alamaya markete gideriz dedi ama acıkcası daha şimdiden çıkmaya niyetim yok :KK48: yazarım alınacakları kendi alsın gelirken sonuçta özel bir alışveriş yok ekik olan bir iki birşey alacak Yoğurt, Kahve falan gibi :KK66:
Bu soğukta kızın üşütmesinden korkuyorum birde bizim bayır kışın jilet gibi oluyor ( büyük kıza hamileyken bayırın başından bir kaymıştım sonunda ufak bir duvar olmasaydı gecekonduların çatısına uçacaktım az daha oda bende takıntı kaldı korkumdan kar kışta çıkmamaya çalışıyorum :KK53: Hatta Cumartesi gün var ona bile şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl gidiceğim diye o_O )

Bu gece ailecek evdeyiz :KK66: Zaten genelde bize gelen olmaz ve komşu ablama geçmezsek hep yanlız oturuyoruz Tv karşısında PTT yapıyoruz :KK48::KK48::KK48: yani PYjama Terlik Televizyon :KK70::KK70::KK70::KK70:
Komşu ablama bu sene yine bir sürü misafir gelecekmiş ama bu sene biz geçmeyi düşünmüyoruz zaten başı kalabalık birde biz kalabalık yapmayalım :KK66: evde pufuduklarım ayağımda daha rahat otururum :KK48::KK48::KK48::KK48:

Yok kız Baco olmaz onuda anlayabilir üstelik ne o Bacanak der gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben biraz daha düşüneyimde bulurum yeni bir nick kendime nasılsa şöyle antin kuntin birşey dikkat çekmeyecek :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım bence kendini hiç suçlu hissetme sonuçta menün gayet güzel tatlı birşeyde yediysen dengelersin sen onu :KK66: Kırk yılın başı olur okadar :KK60:

Canım çok çok geçmiş olsun :KK60:
Gerçekten zor günler geçirmişsiniz ve doğaldır üzülmeniz ama birde şöyle düşün ; Allah korusun eğer fark edilmeseydi çok daha kötü sonuçlar olabilirdi :nazar::nazar::nazar:
Herşeyde bir hayır vardır canım :KK64: Rabbim inşallah Anneciğine Ameliyatın çok rahat geçmesini ve bir an önce iyileşip sağlığına kavuşmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnn

Sende ne olur üzüntüden yeme :KK43: çokmu daraldın çık dışarı uzun bir yürüyüş yapmaya çalış yada ne bileyim onun yerine birşeyler ör kafanı dağıtmak için :KK66:
Rabbim dermansız dert vermesin....Aminnnnnnnnnn
Umarım çabucak toparlanırda aramıza dönersin...Anneciğininde ellerinden öpüyoruz :KK15:

Canım sizede çok çok geçmiş olsun :KK68:
Aynı sıkıntı bizdede vardı geçenlerde ve 1 ay sürdü neredeyse kurtulana kadar o_O
Bizim doktor ilk hastaneye yattığımızda bize hava makinesini aldırdı boşuna oda parası vermeyin o makine daha uygun zaten alerjikse daha çok lazım olucak diye ve cidden bir sonraki hastalığında günlerce 5 -6 kere makineye bağlamak zorunda kaldık o_O
Özellikle yatmadan evvel makineye bağlarsan bütn gece rahat bir uyku çekersiniz ikinizde birde serin odada uyutmaya çalış sıcak oluncada anında kızışıyorlar :KK66:
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....Aminnnnnnnn
İnşallah en kısa zamanda toparlanır kuzu :KK15:

Allah yardımcın olsun canım cidden hem yorucu hemde zorlu bir gün olucak senin için :KK66:
Valla bende gram hazırlık yok :KK48: Ben yeni yıla girmiyorum yeni yıl bana girsin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: tövbe tövbe şaka bir yana ama bu sene evdeyiz ( önceki senelerde bir kaç kere komşu ablama gidiyorduk ama bu sene baya kalabalık onun evi birde regl olunca pufuduklarımı ayağıma geçirip oturmak istiyorum :KK66: hem bir yere gidersem kaçırma olasılığım çoğalıyor :KK48: )
Eşim yarım gün çalışacak o yüzden akşam yemeğini erken yeriz sonrada zaten az kuru yemiş çay kahve okadar :KK66:
Akşam yemeği içinde bir iki çeşit salata tarzı şeyler yaparım ekstradan ( meze tarzı eşim çok sever diye çok yapardım bu sene fazla yapmayacağım gerek yok :KK48: az yesin :KK48: )

Ellerine sağlık güzel görünüyor :KK68:

Ay ben onu yerimmmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Çok çok güzel olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bahtıda yüzü gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnn
Sagol canim, kiz ben senin hayata bakış açına bayılıyorum:KK48: sabah sabah gözümü actin,:KK48: bizde ailece bir arada olacaz canim , ama biz yeni yila girecegiz :KK48: kendin yemiyorsun eşine de yedirme:KK70:

canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ....

çok geçmiş ona canım iyi olur inş ...dediğin gibi önce sağlık gerisi hallolur bi şekilde

canım bence herşeyden tat kendini çok kısıtlama yoksa saldırıyor insan....en önemlisi çok çiğne, yavaş ye mutlaka ve az az tat her şeyden en hasarsız böyle atlatırsın diye düşünüyorum bu arada senin ismin neydi tanışmışmıydık biz, yeni üyeler çok olunca bide yeni olunca karıştırıyorum bazen

lumpia nedir menü fena görünmüyor :KK66:

ya maşallah ısırabilirmiyim biraz bundan :D

ama ama ama benim menüme yorum yapmamışsınnnnnnnn ühüüüüü :KK43:

günaydın fıstık, olsun cumaya göre eksi olduğun günler de yakındır

menü güzel afiyet olsun

dediklerine katılıyorum canım aynen öyle dikkat ! bence tartıya sık çıkmak iyi değil bu kadar kilo vermek için bazen unutmak düşünmemek de gerekiyor diye düşünüyorum :)
Canim benim adim sevilay, seninne tanistigimiza memnun oldumHoppadedigin gibi davranacam insallah cok abartmam, ben yurt disindayim buranin lumpiasi meshur, lumpia sigara boregine benziyor ama iç harci değişik tavuk, pirasa gibi seyler haslanir yufkanin icine katılıp sarılır kizartilir ben kizartmadim firinda yaptimHoppa:KK75:

Canim benim adim sevilay, seninne tanistigimiza memnun oldumHoppadedigin gibi davranacam insallah cok abartmam, ben yurt disindayim buranin lumpiasi meshur, lumpia sigara boregine benziyor ama iç harci değişik tavuk, pirasa gibi seyler haslanir yufkanin icine katılıp sarılır kizartilir ben kizartmadim firinda yaptimHoppa:KK75:
memnun oldum sevilaycım ben de leyla:) hmm anladım iyiki kızartmamışsın

Biz yılbaşı kutlamıyoruz aslnda ama kvlere gitcez eşim iş çıkışı alcak bizi yemeğimi yer giderim kaloriyi az tutup biraz da çerez yerim sadece tatlıya falan hiç girişmem aslnda bugün kız kardeşimin doğum günü delicedeler cuma eşim çalıştği için git gel yapmayalm dedik ve cuma iş çıkışı da annemlere gitcez pastayi biz gelince kescekler :KK57: bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim:KK48:ama annemlerde sıkıntı olmuyo ye diye ısrar etmiyolar ama kvdm ve kbbm ye kızım ye kızım nerye kadar ye kızm :KK48: allahtan ebrar varda yiyorum baba deyip kıza yeditiyorum:KK48:
Canim benim bizde kutlamiyoruz ama ailece biraraya gelecez yemek tatli yaptik misafirlerien iyi sekilde ağırlamak icin dunden beri ugrasiyoruz. Neyseki benim annem diette banada fazla yedirmez misafirlere kalir. Kv yanimda degil. Ne guzel senin icinde degisiklik olur yilbasindan sonra, kardesininde dogum gunu kutlu olsun. Yemediklerini kizinami veriyorsun sen kilo almican ama kızı sismanlatacan:KK48:

memnun oldum sevilaycım ben de leyla:) hmm anladım iyiki kızartmamışsın

Canim ben bende memnun oldum. HoppaBalığı da firinda pisiriyorum, saglikli oluyor, kizarinca cok yagli oluyor, patates kizartmasinda bayiliyorum, bir ona çare bulamadım:KK48:

Canim benim bizde kutlamiyoruz ama ailece biraraya gelecez yemek tatli yaptik misafirlerien iyi sekilde ağırlamak icin dunden beri ugrasiyoruz. Neyseki benim annem diette banada fazla yedirmez misafirlere kalir. Kv yanimda degil. Ne guzel senin icinde degisiklik olur yilbasindan sonra, kardesininde dogum gunu kutlu olsun. Yemediklerini kizinami veriyorsun sen kilo almican ama kızı sismanlatacan:KK48:

Valla yoksa başka türlü kurtulamıyorum canm tabağa az alıyorum onu da kıza yediriyorum :KK48: hatice duymasn zaten zayıf olduğum için daha ne kadar zayıflycan ye diyolar bende diyette değilmiş gibi yapıyorum:KK48:ama tabi tatlarına da bakıyorum yanii:kk77:

Canim ben bende memnun oldum. HoppaBalığı da firinda pisiriyorum, saglikli oluyor, kizarinca cok yagli oluyor, patates kizartmasinda bayiliyorum, bir ona çare bulamadım:KK48:

Patates kızartmasına bende bayılırım ama ne zamandır yemiyorum ama aslnda onunda bi çözümü var bit kaşık yagla kızartan firitözler varya onlarla da çok güzel oluyo ama benim yokk ondan :( o yüzden yemiyorum :KK12: ama kaynanamn var:KK62:

Patates kızartmasına bende bayılırım ama ne zamandır yemiyorum ama aslnda onunda bi çözümü var bit kaşık yagla kızartan firitözler varya onlarla da çok güzel oluyo ama benim yokk ondan :KK43: o yüzden yemiyorum :KK12: ama kaynanamn var:KK62:
Kv d3n gizlice çal:KK48: sana niye almamış, bende o fritozlerden gordum cok pahaki diye almadim, normal fritoz kullaniyordum onuda attim yag gunlerce aliyor zararli diye ama 1 kasik yaglada kizarampn patates lezzetli olmaz o_O

Valla yoksa başka türlü kurtulamıyorum canm tabağa az alıyorum onu da kıza yediriyorum :KK48: hatice duymasn zaten zayıf olduğum için daha ne kadar zayıflycan ye diyolar bende diyette değilmiş gibi yapıyorum:KK48:ama tabi tatlarına da bakıyorum yanii:kk77:
Kac kilosun canim, ben bir takim yarismadinda sonuc listesine baktim 45 kilo bir uye gormustum hala zayiflama derdindeydi:KK57: en son tskimdan atildi sanırım, bazi insanlarda hastalik cok zayiflamak, ama sen o kadar degilsin tahmin ediyim 68 din galiba bende 65 olmak istiyorum ama bugun zor gibi:KK50:

Kızlar aksam misafirlerim gelecek o yuzden yogun olacagim. Bugun menümü paylaşamayacagim. Herkezin yeni yili kutlu olsun, inşallah yeni yilda 36 bedene ulasirsiniz, saka bir yana herkeze saglikli mutlu yillar diliyorum.
inşallah
seneye görüşürüz:KK25:

Yeni yılda kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kızana buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa gacı-koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim":KK37:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kv d3n gizlice çal:KK48: sana niye almamış, bende o fritozlerden gordum cok pahaki diye almadim, normal fritoz kullaniyordum onuda attim yag gunlerce aliyor zararli diye ama 1 kasik yaglada kizarampn patates lezzetli olmaz o_O

Bizde baktk da fazla pahalı geldi almadk yok kız oda lezzetli oluyo canı isteyipte yiyememkten iyi ben 2 tane alıym köşeme çekiliyim yapamıyorum ya yicem ya yemicem ;))

Kac kilosun canim, ben bir takim yarismadinda sonuc listesine baktim 45 kilo bir uye gormustum hala zayiflama derdindeydi:KK57: en son tskimdan atildi sanırım, bazi insanlarda hastalik cok zayiflamak, ama sen o kadar degilsin tahmin ediyim 68 din galiba bende 65 olmak istiyorum ama bugun zor gibi:KK50:

Ben aslında şuan ideal kilomdayım canm 56 kiloyum 165 boyum hedefim 53 neden 53 kendime pay bıraktm diyetten sonra bazı dönemlerde kilo alırsam 55 sınırm asla bunu aşmamalym diye bunu beynime işlicem ve 53 55 arası gidip gelmeyi planlıyorum ;)

Bende 22 yaşındayım gaziantepliyim ve İzmir'de dokuz eylül üni. Tekstil mühendisliği okuyorum bu sene 3. Sınıfım 173 boyum var ve 69 kiloyum daha önce 80 kiloydum diyetisyene falan gittim 64 kiloya kadar düştüm ama bu dönem okulum çok zor olduğu için bende stresten yemek yiyen bi tip Olduğum için 5 kilosunu geri aldım. Hedefim 60:)

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza :)
Hoş geldin canim:KK24:
Ben aslında şuan ideal kilomdayım canm 56 kiloyum 165 boyum hedefim 53 neden 53 kendime pay bıraktm diyetten sonra bazı dönemlerde kilo alırsam 55 sınırm asla bunu aşmamalym diye bunu beynime işlicem ve 53 55 arası gidip gelmeyi planlıyorum :KK66:
İnşallah istedigin kiloya ulaşabilirsin canim iyi fikirHoppa

Bende 22 yaşındayım gaziantepliyim ve İzmir'de dokuz eylül üni. Tekstil mühendisliği okuyorum bu sene 3. Sınıfım 173 boyum var ve 69 kiloyum daha önce 80 kiloydum diyetisyene falan gittim 64 kiloya kadar düştüm ama bu dönem okulum çok zor olduğu için bende stresten yemek yiyen bi tip Olduğum için 5 kilosunu geri aldım. Hedefim 60:)

Memnun oldum canm boyun uzun maşallah kalmamş kilonda burda birlikte kalanları hemencik veririz ;)

Back
X