• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Dünden beri uğramaya fırsatım olmadı maalesf ama aklım buradaydı :KK66:
Kuzenlerden gece geç döndük dün tabi o saatten sonrada az eşimle oturup direk yatağa attım kendimi :KK66:
Gayet eğlenceli bir gece oldu hatta akşam yemeği yemeden gittim mutlaka ikram olucaktır diye ve bir sürü kurabiye varken hiç birini yemedim :D
Sadece ufak bir parça börek birde salatasını yedim :KK66:

Bugünde sabah biraz geç uyandık ve kahvaltı faslından sonra hesapta sadece mutfağı üstten toparlayacakken içime Ayşe Teyzemi kaçtı ne oldu anlamadım birden kendimi dip köşe mutfağı temizlerken buldum :KK70::KK70::KK70:
Şu Çamaşırsulu Domestos spreyini elime aldığım an bana ne oluyorsa içimdeki gündelikçi çıkıyor :KK48: az şuraya sıkıp sileyim ay şurasıda var derken hızımı alamadım ve dolap içlerinide çekmecelere kadar boşaltıp temizledim :D:D:D:D baya yoruldum ama tam 4 saat mufakta kalmışım :KK70::KK70::KK70:
En çokda çekmece içleri uğraştırdı ve hazır elim deymişken bir sürü şeyde attım :KK48: dolapların gerilerine bozuk ev aletlerinden tutun bir sürü kavonaza kadar atılacak şeyler buldum :KK48:

Saat 4de hemen duşumu alıp kendimi Anneme attım ( öncesinde de yarın için alışveriş yapayım dedim ve markete uğradım :KK66: ) Annemlerde saat 5 gibi akşam yemeğimizi yiyip ikişer çay içtikten sonrada yeni ev alan arkadaşımıza hayırlı olsuna gittik :KK66:
Bir gün öncede ev hediyesi olarak avizeleri eksik diye iki adet avize aldık ( diğer arkadaşla ortak aldık :KK68: )
Gider gitmez eşim onları taktı ve çok şükür çok beğendiler zevkimi :KK68::KK68::KK68:

Baya yoğun bir haftasonu oldu hatta iki gün üst üste az da olsa börek yedim :KK67: ama yarın benim için yeni bir gün ve hazır evimde temizken kahvaltımı yapıp kalan çok az işimide yapıp kendimi spora vereceğim :D:D:D:D kaçarı yok bu haftada eminim yine eksi göreceğim hemde bu haftanınkinden fazla olucak :KK52::KK52::KK52::KK52:

Canım çok güzel bir menü olmuş :KK68: Eminim karşılığınıda alacaksın bu şekilde devam edersen cumaya kadar :KK60:

Süper inşallah haftaya çok daha güzel rakamlar görürüz :KK19:
Bu aradada sana Allah yardımcı olsun inşallah çok güzel geçer sınavın :KK60:

Canım valla kalori olarak az fazla olmuş ama okadarda zararlı şeyler görmedim ben öğlende yediklerinide zaten akşama kadar eritmişsindir :KK60:
Hadi bakalım yarın çok güzel bir başlangıç yapıyoruz :KK60:
Yarınki menümüzüde hatırlatayım tekrar :KK66:

Pazartesi; Saf protein günü
Kahvaltıda: omlet yada haşlanma yumurta, jambon yada hindi füme ( dukanda serbest yağ oranı %10un altında diye ), süt yada ayran
aralarda acıktıkça ayran olabilir
Öğlen çok acıkmadıkça yemeyi düşünmüyorum ( nasılsa karataydan alıştım üstelik leptin çalışsın
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.gif

Akşam; Haşlama yada ızgara Tavuk olabilir, kıyamlı yumurtada olabilir
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image002.gif
yine yumurta yiyebiliriz dersek, ayran yada yoğurt yanında

Ben Tavuk but aldım ve haşlamayı düşünüyorum hatta suyunada Çorba yapabiliriz :KK68: Bir iki butu içine didikleyip yoğurt ve yumurtayla terbiyesini yapıp duru bir çorba olur ve en azından biraz daha psikolojik olarak insanı tok tutar hem iyice kuru kuru beslenmemiş oluruz :KK66:

Canım Ödül düşüncesi gayet güzel bence :KK68: hem senide biraz daha motive eder :KK66:
Bence İlk 5 kg için kendine yeni güzel bir çamaşır takımı alabilirsin :KK66: emin ol o bile insanı motive eder :KK48:
Ben çamaşır manyağı olduğum için kendime güzel bir takım aldığım an manken oldum havalarına giriyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım hiç canını sıkma ödemdir o sonuçta bir günde o kadar kilo alman imkansız :KK12:
Ben cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum yarından itibaren :KK48: banada süpriz olsun :KK66: hem tartıda insanda stres yaratıyor :KK66:

Canım süper bir menü olmuş :KK60: Cumaya kadar aynen devam :KK19:

Senin menünde gayet güzel canım :KK60: inşallah hepimiz aynen devam ederizde bu hafta çok daha güzel bir derece alırız Allahın izniyle :KK15:

Canım menülerin gayet güzel alında bir tek dün yediğin hamburger pek olmamış ama eminim onlarıda yaptığım sporla dengelemişsindir :KK15:

Canım sanki bugün briaz fazla karbonhidratmı olmuş ( nişastalı patates, elmalı kurabiye ve kalem makarna ) ama sonradan yaptığın sporla dengelemişsindir inşallah :KK60:

O akşamki gofretler olmasaymış cidden süper bir menüymüş ama ben çanta fırlatmıyayım nasılsa sen zaten görmüşsün nerede hata var üstelik eminim cumaya kadar bir daha kaçamak yapmayacaksın ve güzel bir bildirimle hepimize yiye yiye zayıflandığınıda göstereceksin :KK60:

Seninde menün çok güzel canım :KK60: Güzel bir başlangıç olucak bu hafta için ve takımca daha iyi derece göreceğimize eminim :KK15:

Senim menünde gayet güzel canım :KK60:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
Kusura bakma geç oldu diye uzun uzun kendimden bahsetmiyorum çünkü kendimi yatağa atacağım hemen :KK48: ama yarın inşallah kendimi güzelce tanıtırım bende :KK60:
Umarım birlikte çok güzel kilolar verir yaza inanılmaz bir farkla merhaba deriz :D:D:D:D:D
Evet hak ettim ben o cantayi canım :KK11:
ama zaten kaç gündür doğru düzgün yemek yiyemedigim için hepsi geri çıktı :KK61:
Ins canım bu hafta daha iyi bakicam kendime sporumuda yapıcam bugün başladım zaten yiyerek ama az ve öz bu hafta 75 hedefim Rabbim sasirtmasin inş. :KK17::KK73::KK36:

Günaydın kızlar
Dün çok yoğundum ve stresli giremedim.
Bugün dukan express yapacaktık ama iş yeri için hazırlığımı yapamadım.
Çalışma düzenine bakalım
Sabah 7.30 da kahvaltı yaptım. Yanıma 1 armut aldım. İçim pır pır ediyor. Umarım ikimizde alışırız kısa zamanda

Günaydın kızlar bi geçmiş yaptm geldim hepinizin menüsü güzel gözüküyor bende birazdan dünkü menümü yazicam dün evde değildik kahvaltıdan sonra kvdemlere gittik o yüzden prk yazamadım ve jillian bana çok yaradi vücudum toparlandi ve bugün tartıda 55.9 gördüm iki gündür tartlmıyordum anam pek uzun geldi sanki günlerdir tartlmıyormuşum gibi:KK48: ama bugün dukan exprese başlıcam diye tartldm cumaya kadar tartlmıcam bakalm dukan bana yarıcakmı :KK54: bu arada regl oldum onun şişliğide var cumaya güzel bi bildirim yapp ve belkide mezun olacağımı düşünüyorum:oops: banucum bugünkü listeye tam uyuyorum tatlm birazdan kahvaltımı yapcam doyana kadar yiyebiliyomuyuz dukanda serbest olanlari abartmadan :KK39: akşama da bende haslama yanina ayranla ohhh misss öğlende acıktığmda yoğurt yer ayran içerim tabi bide nescafe ;)

Günaydın kızlar
Çalışma düzenine bakalım
Sabah 7.30 da kahvaltı yaptım. Yanıma 1 armut aldım. İçim pır pır ediyor. Umarım ikimizde alışırız kısa zamanda

Hayırlı olsun tatlş başladn mı işe ;)

bu gün yediklerim
sabah :2 çatal menemen 1 dlim kızarmış ekmek zeytin domates biber
ara :meyve
öğlen :3 kaşık prinç pilav+üzerine 2 kaşık nohut
akşam :1 ortaboy tabak içi kadar haşlanmış köy tavuğu ve salata 2 dilim ekmek

Süper menü eminecim

Bugunku menum
sabah 1 tam 2 beyaz yumurta omlet
1 dilim peynir
aksam
mezgit izgara
salata

bu da pek güzelll

Günaydın kızlar
Çalışma düzenine bakalım
Hayırlı olsun hatçe..kime bıraktın bebişi

Dünkü menümü yaziiim
SABAH : 2 dilim beyaz ekmek
1 dilim salam
2 dilim kaşar
3 zeytin
1 büyük patatesi mikrodalgada yumuşatp 1 tatlı kaşığı yagda kızarttm eşime kızartma yapmstm da ;)
3 5 tane normal patates kızartması
şekersiz çay
50 ml sütle şekersiz kahve

ARA : kvdelerde 1 kase karışık çerez
Kapiçuno hazr paketin yarısıyla yaptm
2 kare bitter çikolata

AKŞAM: 1 kepçe terbiyeli mercimek çorbası
2 kaşık kavurma
1 kaşık tavuk
2 3 kaşık bamya yemeği
turşu yeşillik

ARA: 2 3 çatal şerbetli ekmek tatlısı yani tabağmdaki tatlının ucundan çeyreğini anca yedim
şekersiz çay

Aslnda dün kilomu nasl korurum alıştrmasi yaptm ve gerçekten herşeyden az yersen kilo olarak dönmüyor ;) ve bu gerçekten zor yemeyince hic yemiyosun ama başladn mi durdurmak zor oluyor ama baska yolu yok hayati tadnda bırakmayi öğrenicez ;)

Banuuuu nerdesin kzzzzz yaptn mi kahvaltıni yaptn mi kahvatida ayaran demissin çay icemiyok mu yumurtayla ayaran cazip gelmedi:KK56: açık şekersiz çay içsrm ben

Banuuuu nerdesin kzzzzz yaptn mi kahvaltıni yaptn mi kahvatida ayaran demissin çay icemiyok mu yumurtayla ayaran cazip gelmedi:KK56: açık şekersiz çay içsrm ben

Canım dukanda şekersiz içecekler serbest bitki çayı, kahve, neskafe gibi...hatta tatlandırıcı da kullanabilirsin..

kızlar günaydın 2 gün yazamadım telefonda intrenet paketim bitti yine
ee nasılsınız bakalım ben enerji doluyum valla.mini bir tatil yaptık kaplıcaya gittik.pek yüzemedim çünkü dila ile birlikte mecburen çocuk havuzundan çıkamadım.ama özel aile havuzu kiraladık orda üçümüz çok eğlendik herkese tavsiye ederim kozaklıdaki şimdiye kadar gittiğim en iyi oteldi roza resort.fiyatıda uygun geldi bana.

gelelim yediklerime orda fazla kaçırmadım.

dünki menüm

sabah
3 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin
domates salatalık

ara
1/2 çikolatalı gofret

ikindi
6 ızgara tavuk kanat
1 bardak meyve suyu

akşam
1 portakal 1 elma
1 nescafe

1200 kalori

Teşekkürler tatlım iyiyim işte Slim in 6 grubuna katıldım heyecanlıyım geçmişte yapmıştım..yürüyüşten kondisyonum da iyi bakalım neler olacak..sen nasılsın

Çok iyi yapmssn canm bende jilliandaym gerçekten zorunlu olunca daha istikrarli oluyo insan bildirmrn gereken bi yer olduğu icin inşallah güzel sonuçlar alrsn ;) bemde kahvaltımı yapiyorum hatta bitirdim bile:KK48:

Çok iyi yapmssn canm bende jilliandaym gerçekten zorunlu olunca daha istikrarli oluyo insan bildirmrn gereken bi yer olduğu icin inşallah güzel sonuçlar alrsn :KK66: bemde kahvaltımı yapiyorum hatta bitirdim bile:KK48:

İnşallah selincim düz yürüyüşten sıkıltım biraz hareket ve değişiklik olsun dedim tartıdaki rakamlardan çok aynadaki görüntüye odaklanayım biraz dedim

Back
X