• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet canım saçlar güzel gayet ben uzatmaya karar verdim şuanda sütyen hizamda belime kadar uzatacağım bende tatilde ışıltı attıracağım uçlara

Eminim çok hoş olacaktır kesinlikle attır ışıltı ve uzatırken çok iyi bak ki saçlarda kırılma olmasın çok cins duruyor o zaman
:KK66:

Hayırlı günler kelebeklerim:KK68:
Stresli depresif kaptanınız geldi:KK75:
Ayy pazartesi olsun bi an önce artık yaaaa normal yaşantıma dönmek istiyorummm:KK34:
Banum her zamanki gibi harikasın bitanem saçlarn çok hoş olmuş:KK15::nazar::nazar::nazar:
Bende görmek istiyorum diğer kelebeklerimi ekleyin benide:D

Merhaba kızlar geçmiş yapamıyorum. Çok hastayım işede gidemedim. Karabuğday hazırlamıştım önce den kahvaltı yerine onu yedim. Başım çok ağrıyor. Çocukların ikiside hasta. İşe başladığım için hemen hergün pişman oluyorum

Bi kesinlesse hepimiz rahat edicez ama sakliyor sipa
ah canm sende haklisin benimkide öyle kiyamaz alir yesen bi turlu yemesen bi turlu

15 haftada erkek dendi simdi koza benziyor deniliyor tatlim

yuvarlak olursa sivri olursa diyorlar ama bende anlamiyorim ki ama meraktanda catliyorm aynen bi anca cikti karnim kilo almiyorum ama karnim cikiyor artik
Kk da ultrason görüntüsüne göre cinsiyet yorumu vardı. Ona bak bakalım
Çin takvimi ne diyor
Bencede kız karnı

Back
X