- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
veririm tabi cnm aynen doğal oluyorAaa canım onun tarifini bana bir ara yazarmısın
Hazır alınanların içinde bir sürü kimyasal var bari o zararsız hem bakımda olur sonuçta içinde zeytinyağı var ve badem yağı var
Bugün birde Kuaför abla bir tanıdığından bahsetti kadın Profesörmüş bir Üniversitede ve kaç yaşına gelmiş bebek gibi cildi varmış hatta kırışıklığı bile yokmuş doğru dürüst hatta hiç hazır krem almazmış ( ki istese en pahalı kremleri bile alabilir diyor )
Bildiğimiz Bepanten krem alıp içine E vitamin kapsülü kırıp döküyormuş ve bir güzel karıştırıp bir kapaklı krem kutusuna alıp hep yanında taşıyormuşhem ellerine hem yüzüne kullanıyormuş ve diyormuş kremleri incele en iyi kremlerde bile hep E vitamini var eee niye dünya para vereyim üstelik Bepantende yanıklarda bile iyileştirici özellikteyse zaten birşey olması mümkün değil diyormuş
Valla bu ay fena gececek herhalde çünkü öğleden sonra bir başladı halsizlik inan şu an eşim çay koy dedikçe içimden ulen anama küfredeydin daha iyidi demek geçiyor ama kuzenide var ya o yüzden hala zorda olsa gülümsüyormuş çocuk yanlış anlamasın diye
Kuaför kaşlarımı alırken sanki derimi cımbızla alıyor sandım okadar canım yandı ( regle yakın olduğunda hep öyle oluyor ki bu ikinci yada üçüncü oluyorgenelde regl bittikten sonra yada baya varken hallediyordum bu işi ama bu sefer biraz salladım ve ceremesini çektim
kadın hiç etimi sıkıştırmadığı halde sanki ağaç kökü mübarek kaşlar çekerken göz kapağımda kalkıp durdu
bir dahakine yine regle yakın olursa zaten tek kaş olmaya razıyım
![]()