Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bu arada bu hafta çok mutlu oldum
beni görenler sok oldu herkes beni konuşuyor ne kadar kilo verdin sen diye ama sadece 3.5 kilo verdim ama inceldim vücudum sıkılaştı :KK49:
söyle soyliyim ben suan 74.5 kiloyum ama 63 kilo ken de 40 veya 42 beden giyerdim
şimdi 74.5 olmama rağmen 42 beden giyiyorum :KK49::KK76:
eliptik bisiklete borçluyum

Kizlar herkesten ozur diliyorum memleket bana hic yaramadi dugunler filan vardi o yuzden ugrayamadim ve eminim oldukca kilo aldim 1 haftadir buraya bile ugrayamadim ancak size ve kendime soz veriyorum yarin tartida ne gorursem goreyim hic moralimi bozmadan tekrar diyetime 4 elle sarilacagim ve burayi da artik boslamayacagim zaten tatil de bitmek uzere insallah hayirlisi olur

evet canım kimsecikler yok niye böyle oldu??Herkesler tatilemi gitti:KK53:
Dün bir saat yürüyüş yaptım.Biraz sonra da leslie yapıcam akşam gezmeye gideceğiz bu yüzden yürüyüşe de çıkamayacağım.Doğum günü partisi v isr akşam eşiminin arkadaşının çocuğunun inşallah nefsime hakim olup fazla kaçırmam bişeylerden:oops:

İyiyiz tatlım bu hafta misafir kabul haftamdı sanırım:KK53: boğazım şişti yorgun düşmekten:KK1:
Sen nasılsın?

Geçmiş olsun cnm .
Bende ne kacamakli ne kacamaksix değişik günler geçiriyorum diyetten yana, iş yerinde çok yoğun yorgun bitkinim.

Iyi günler kızlar
Dünkü menum
bir tavuk salam, bir salatalik, biraz tahin helvasi, bir bucuk yumurta beyazi, bir üçgen peynir, bir dilim ekmek, bir çay kasigi çilek reçeli, bir bardak çay
ara
Bir dilim Vişneli turta, bir bardak çay
Öğlen
bir kase Yoğurtlu karabugday, bir dilim ekmekten tost
aksam
bir tane içli köfte, az tahin helvasi, yarım krep
İki bardak çay
Toplam 1247 kcal

Kahvaltı Bayaa kalabalık olmuş tatlım ;)

Bugunki menum
sabah
bir dilim kasar, bir ince dilim salam, biraz mantar, 4 zeytin, bir bucuk dilim kepek ekmegi, bir su bardagi form cayi
ara
iki su bardagi sekersiz cay
Oglen
bir tabak kuru fasulye, bir bardak ayran ekmek yok
aksam
bir tost, bir bardak ayran
bir buyuk bardak meyveli çay, yarim muz

Menun gayet sağlıklı cnm ;)

Aksamda
Kizlarrrr çok yorgunum

sabah
1 yumurta
biraz peynir
5 Zeytin
1 dilim ekmek

öğle
1 elma
1 portakal

ara
4 kakaolu bisküvi

akşam
Hamur kızartması (kaynanam yapmış ordayuz)

Toplam 1200 kalori

42 dk Leslie
60 dk yüzme

2 lt su
AksamdanBir hamur kızartması olmamış tatlım ;)

beni görenler sok oldu herkes beni konuşuyor ne kadar kilo verdin sen diye ama sadece 3.5 kilo verdim ama inceldim vücudum sıkılaştı :KK49:
söyle soyliyim ben suan 74.5 kiloyum ama 63 kilo ken de 40 veya 42 beden giyerdim

Gerçekten okdr etkilimicnm benre almk istiyorum ama kararsizim.

[QUOTcanım nakbmalesef ost: 39264519, member: 280674"]Süpersin canım aynen devam :KK66:
Sen bu azimle yaza kesin girersin o kiyafetin içine :KK68: ben cidden inanıyorum :KK66:
Artık bende gruba dahil olunca mecbur yapacağım leslie :KK48: hem kilolardan kurtulup hemde yaza kadar sıkılaşırsam çok daha rahat olacağıma eminim yazın :KK66:
Benim kuzen 27 yaşında ama hala koca bulamadı :KK48: daha doğrusu evden çıkmıyor bile biri görsünde beğensin ( hanimefendi kıvanç tarzı birini istiyormuş sanki kendi anjelina Joly :KK48: geçen hafta görüştüğümüzde yine kıvanç tarzı diyince ulen sen Ersin Korkut tarzı bul boşver Kıvançı dedim nasıl gülüyor yok illede Kıvanç tarzı olmazsa evlenmem diye :KK70::KK70::KK70::KK70: yani onun yaza kadar birini bulsada düğünü olmaz o yüzden panik yapmama gerek yok :KK48: ) tabi onun düğünü olduğunda Rabbim nasip kısmet ederse kesinlikle onun düğününde kuğu gibi olmak istiyorum ( kısa boyluda olsa :KK48: )

Aynen canım sırf şu kilolarım yüzünden 10 sene evvel kaç tane işde red edildim ( her ne kadar biz işte tecrübeli birini arıyorduk deselerde hep üzerine basa basa tecrübeli prezentabel eleman arıyoruz demelerinden belli tek nedeninin kilo olduğu yoksa kim şirkette sekreter olarak almanca ve ingilizce bilen elemanı istemez :63: )
Hee zayıfladıktan sonrada ben onları istemiyorum :63::63:[/QUOTE]
Evet canim bak mmalesef kilo yine basa bela olmus yoksa sende simdi kariyer sahibi bir is kadini olabilirdin tabii ki onlarin yaptiklari yanlis ama maalesef duzen bu zayif ve guzeller her ortamda avantajli bugun yuzerken biraz millete baktim genc kuzlar gayet fit ve guzel benim gibi evli olanlar hep kilolu kaderimiz bu olmamali sporu hic ama hic birakmicam zayiflayinca bile saglik icin yapicam bu yaz o nisan elbisesine girilecek baska yolu yok

elamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :21:
Akşam yemeğinden sonra eşimin Anannesine oturmaya gittik daha yeni eve gelebildik :KK66:
Güzel geçti, bol bol sohbet ettik kızımda kuzenleriyle oynadı :KK68:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım dedim :KK66:

kahvaltı73.webp akşam73.webp

Kizlarrrr çok yorgunum

sabah
1 yumurta
biraz peynir
5 Zeytin
1 dilim ekmek

öğle
1 elma
1 portakal

ara
4 kakaolu bisküvi

akşam

Toplam 1200 kalori

42 dk Leslie
60 dk yüzme

2 lt su

Canım hem bisküvi hem hamur pek iyi olmamış ama sen onları kesin leslie ve yüzmeyle yakmışsındır hatta fazlası bile gitmiştir bence :KK68:

Merhaba hayırlı akşamlar kızlar
bu hafta pek faal olamadım
eşim den dolayı çok sıkıntı yaşadım evde degildim ancak gelebildim eve ailevi mevzuları neyse..
Bu hafta pek iç açıcı gözükmüyorum arti görmekten korkuyorum
:KK61::KK61::KK61::KK61:
Adet olucaolucam çünkü sisliklerim var malesef :KK61:
adet dönemimde nerdese 2 kiloya fark ederdi normalde ama suan için sadece 300 gr fark var yarına ne olur bilmiyorum :KK17:
bugün
sabah
çok az patates kızartması
2 tane sosis
2...3 tANE zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim kaşar
salatalık ve domates
3 dilim ekmek

Ara
1 Türk kahvesi

Ara
1 dilim pasta ( misafirlikteydim )
1 kup sütlü nescafe

Aksam
1 tabak mercimek çorbası
yarım kase yoğurt
1 küçük sütlü tatlı ev yapımı

Adet olucam oyüzden galiba tatlı krizim tuttu :KK61:

Canım ailevi mevzuları inşallah en kısa zamanda tatlıya bağlarsınız :KK68:
Menü aslında ufak kusurlarlada olsa yine inşallah sana eksi olarak döner :KK66:

Süper yaaa :nazar:
İnşallah daha güzel hallerinide görürüz :KK66:
Bugün banada eşimin teyze kızı ay baya fark var artık gözle görünen dedi :KK68: inanılmaz mutlu oldum hatta onada o gazla spor yapacağımdanda bahsettim oda süpermiş dur bende evde yapayım fırsat buldukça dedi :KK48: kendiside kilo vermek istiyor çok fazla olmasada :KK66:

Kizlar herkesten ozur diliyorum memleket bana hic yaramadi dugunler filan vardi o yuzden ugrayamadim ve eminim oldukca kilo aldim 1 haftadir buraya bile ugrayamadim ancak size ve kendime soz veriyorum yarin tartida ne gorursem goreyim hic moralimi bozmadan tekrar diyetime 4 elle sarilacagim ve burayi da artik boslamayacagim zaten tatil de bitmek uzere insallah hayirlisi olur

Canım üzme tatlı canını şu tatil bitsin yine hallederiz hatta fazlasını bile veririz elbirliği ile :KK68:
Emin çokda almamışsındır ( yarın artık görürüz inşallah )

Akşam yemeğinden sonra eşimin Anannesine oturmaya gittik daha yeni eve gelebildik :KK66:

Eki Görüntüle 1403062 Eki Görüntüle 1403065

Canım hem bisküvi hem hamur pek iyi olmamış ama sen onları kesin leslie ve yüzmeyle yakmışsındır hatta fazlası bile gitmiştir bence :KK68:

Bugün banada eşimin teyze kızı ay baya fark var artık gözle görünen dedi :KK68: inanılmaz mutlu oldum hatta onada o gazla spor yapacağımdanda bahsettim oda süpermiş dur bende evde yapayım fırsat buldukça dedi :KK48: kendiside kilo vermek istiyor çok fazla olmasada :KK66:

Canım üzme tatlı canını şu tatil bitsin yine hallederiz hatta fazlasını bile veririz elbirliği ile :KK68:
Menun cok guzel ve saglik gorunuyor afiyet olsun canim:KK15:
Bekliyoruz canim bir an once silkelen gel
Merhaba hayırlı akşamlar kızlar
bu hafta pek faal olamadım
eşim den dolayı çok sıkıntı yaşadım evde degildim ancak gelebildim eve ailevi mevzuları neyse..
Bu hafta pek iç açıcı gözükmüyorum arti görmekten korkuyorum
:KK61::KK61::KK61::KK61:
Adet olucaolucam çünkü sisliklerim var malesef :KK61:
adet dönemimde nerdese 2 kiloya fark ederdi normalde ama suan için sadece 300 gr fark var yarına ne olur bilmiyorum :KK17:
bugün
sabah
çok az patates kızartması
2 tane sosis
2...3 tANE zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim kaşar
salatalık ve domates
3 dilim ekmek

Ara
1 Türk kahvesi

Ara
1 dilim pasta ( misafirlikteydim )
1 kup sütlü nescafe

Aksam
1 tabak mercimek çorbası
yarım kase yoğurt
1 küçük sütlü tatlı ev yapımı

Adet olucam oyüzden galiba tatlı krizim tuttu :KK61:
3 dilim ekmek bir ogunde fazla degilmi canim o_O
Kizlarrrr çok yorgunum

sabah
1 yumurta
biraz peynir
5 Zeytin
1 dilim ekmek

öğle
1 elma
1 portakal

ara
4 kakaolu bisküvi

akşam

Toplam 1200 kalori

42 dk Leslie
60 dk yüzme

2 lt su
guzel menu afiyet olsun canim

Merhaba kızlar grup kurdum eliptik bisikletle zayıflayalım diye :KK49:
çok inat eder buldum kendimi böyle bir grup lazımdı bence :KK76:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...letle-zayifliyoruz-haydi-citir-olalim.793905/

Gerçekten okdr etkilimicnm benre almk istiyorum ama kararsizim.
Evet canım okadar etkili gerçekten :KK49:
Açtığım konuda hepsini yazdım :KK73:

Eki Görüntüle 1403062 Eki Görüntüle 1403065

Allah razı olsun canım amin inş. :KK36:
nekadar güzel bir duygu Teyzem sok geçirdi herkes benim sayemde kalori saymaya başladı :KK71:
harika hissediyor insan daha bir motive oluyor inş. Dahada zayiflayip hedeflerimize ulaşıcaz :KK71:

Menun cok guzel ve saglik gorunuyor afiyet olsun canim:KK15:

Bekliyoruz canim bir an once silkelen gel

3 dilim ekmek bir ogunde fazla degilmi canim o_O

guzel menu afiyet olsun canim
Sabah kahvaltısı olduğu için canım zaten 1 tanesinin içini oğlum yedi 11 di saat
:KK49:

Günaydın kızlaarrr çok özledimmmmm sizleriii:KK68: 1 haftadr annemlerdeyiz ablamlar falan bayaa kalabalik boll yemeli içmeli bir hafta ve arti 2 kilo biliyorum en az 1 kilosu ödem cünkü yüzüklerim sıkıyor bugü kahvaltidan sonra karabuğday yemeyi Düşünüyorum tabi sporuda bosladim orda sadece squat yapabildim net yoktu bide gelemedim buraya :KK22:sporlu ve dikkat etmeli bi hafata beni bekliyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu sabahta çok geç olmadan uyandım şükür ve küçük kuzumla güzelce kahvaltımı ettim :KK66:
Tabi öncesinde bir güzel tartıldım :KK66:

Hemen aklımdayken kilo bildirimimide yapayım :21:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 112.5 kg
Bu hafta 111.7 kg
Giden; - 0.800 kg

Toplam giden; 12.8 kg :21::21::21::21:

Spor bu hafta yaptım desem yalan olur sadece bir kere yürüyüşüm var :KK66: ama inşallah oda yakında değişecek :21:

Ufak ufak yine gidiyor artılar çok şükür :KK66:

Back
X