- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden öyle canım kasmicaksin kendini bendede öyle oluyor ben de her şeyden yiyorum diyet değil sağlıklı yaşam bizim kiVallaaaa hiççççççç kasmayacağım artık kendimiçokmu canım istedi insan gibi yerim ( tabi abartmadan )
Öbür türlü aylarca yemeyince sonrasında daha beter krize giriyorum
Bugün bende hava güzel olunca kendimi dışarı attım ama sonradan hafiften rüzgar üşümemize neden olunca döndükYarın bende biraz temizlik yaparım kahvaltıdan sonra çünkü akşam eşimin kuzeni gelicek yatıya eeee pazarda Papatyam dönüyor Londradan
hanım gelmeden ille Anneciğim işte bana gelmeden reçelli turta yaparmısın dedi ( hani şu üzerine kafes kafes yapılıyor ya ) bende tamam dedim artık mecbur onuda yarın akşam üzere yaparım hem çayın yanına kuzen için olur ( ben yemeyi düşünmüyorum ) hemde kuzum geldiğinde hazır olur
Aslında yarın akşamda eşimin bir arkadaşının ( yaşca büyük bir abimizin ) kızının kınası varmış belki orayada gideriz bir iki saatliğinede olsa ( düğün gündüzmüş ve kız gelicek diye gidemeyiz )
Bir arkadaşla gidiceğiz aksilik olmazsa artık erkekler dışarda beklerken bizde kız kıza iki göbiş atarızhem hareket etmiş olurum, eğlenirim hemde gönülleri olur
![]()
Hoş geldin canımSalam Banu xanim necesiniz. Cox sag olun, men de xos gordum. Men de ev xanimiyam. Acigi bura qatilmagimin birinci sebebi sizsiniz. Kilolu oldugum ucun cox meyus idim ve cox aglayirdim. Men kampyuterden cox da basa dusen biri deyilem, amma bir gun kampyuterde dietle bagli arasdirirdim ve tesadufen kk gordum ve ne isdise ilk gozum sizin yazdiqlariniza satasdi. Sizin yazdiqlarinizi oxuduqdan sonra ve qizlari nece teselli etdiyinizi gordukden sonra butun fikirlerim deyisdi. Ve men de bura qatilmaga qerar verdim. Hetta bir ara niye siz menim bacim ve ya refiqem deyilsiniz deye cox dusundum. Hetta bunu yoldasima da danisdim. Ne ise basinizi agritmayim. En nehayet men de bura qatila bildim. Araniza qatildigim ucun cox xosbextem.![]()
Xos gorduk Selin, cox azmis yasin. Allah saxlasin qizini, menim de 1,3 ayliq bir oglum var. Mezun oldugun munasibetile cooooooooooox tebrik edirem. Insallah.Hoşgeldin nusabeeben selin 21 yasındayim 1 kızım var evliyim 8 . takımın ilk mezunuyum boyum 165 kilom 55
75 kilo ile baslamistim diyete
insallah semde bizlerle vereceksin fazlalıklarıni
![]()
Kizlar bugün ugrayamadim ya aklimdan cikmis misafirin var yemeğe ikindin bakarim listeyi yaparim diyordum ama su siralar leyla gibiyim kafam çok dalgin bi suru şeyle uğraşmaktan sanirim simdi saate bi baktim on dk var nasil icim çiz etti Allahtan Ayse ablam gelmişte halletmiş listeyi hepinizi ayri ayri opuyorum ve özledim sizleri
Xos gorduk Selin, cox azmis yasin. Allah saxlasin qizini, menim de 1,3 ayliq bir oglum var. Mezun oldugun munasibetile cooooooooooox tebrik edirem. Insallah.Qizini op menim yerime.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Akşam yemeğimide yedim hemen damladım
Aklımdayken yediklerimide anında paylaşayım
Eki Görüntüle 1404078 Eki Görüntüle 1404079
Sabah ıspanaklı yumurta yedim ( akşamdan kalan ıspanak bitsin diye )
Akşamda dünden kalan tavuğa 2 Yk barbunya, mantar sote, 1 köz biber ve 2 adet salatalık turşusu ekledim
Çok şükür bugünde doydum
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin ....Aminnnnn
ARtık yarına Allah kerimtükkan kapandı sabaha kadar artık sadece kahve, su ve en kötü ihtimal ayran ( ama sanmıyorum acıkacağımı
)
Canım kendini çok fazla yormakuzucuk iyi olsunda artık biraz özlem çekeceğiz sen iyi ol yeter
Fırsatın olunca sohbet etmeye de gelirsen süper olur![]()
Xos gorduk canim, sizin de mehebbetiniz mene xosdur. Cox sagol Allah senin de ovladini saxlasin, atali-anali boyusun insallah. Atdigin kilolara gore tebrikler. (Hepiniz cok tatlisiniz)Cidden öyle canım kasmicaksin kendini bendede öyle oluyor ben de her şeyden yiyorum diyet değil sağlıklı yaşam bizim ki
Hoş geldin canım
Azerbaycan'dan hoş muhabbet getirdin
masaallah allah sağlıkla evladını yetiştirmeyi nasib etsin inş.
Bende sayfaMDA 2 yaş küçük yazıyor kayıt olurken yanlislik olmuş
ama 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var 2.5 yaşında 4 yıllık evliyim. .
88 kilodan 74.5 kiloya indim canım 1.72 boyundayım![]()
Ben raw yiyecekleri yiyemiyorum canim, size basarilar dilerimayguncum bende regliden 1 hafta önce şişmeye başlıyorum regl döneminde artı çıkmadığım tek program raw yani çiğ beslenmeyle oluyor o zaman artı çıkmıyorum. ben karatay yapıyorum ama raw beslenme destekli hatta takımdan arkadaşlarıda sardı bu raw beslenme çar. perş. katılmak isteyenlerle beraber 2 gün raw yapıcizz
Selam sabah vermiyosun sekerözlenmedim herrhalll
![]()
Evvelce haminizi salamlayiram, haminizi opurem.Men Azerbaycandan Nusabe 32 yasindayam. Evliyem bir oglum var. 6 ilden sonra oldu. kilomu sabah deqiq yazaram. umid eleyirem ki dil baresinde bir-birimizi basa duserik. araniza qatilmaq ucun nese xususi bir sey etmeliyemmi, xahis edirem meni melumatlandirin. Amma qizlar cox cetinlikle araniza qatila bildim, ve indi cox xosbextem.![]()
Ayyy olurmu canım benim
Kusura bakma valla bir yandan küçük cadı devamlı birşeyler isteyince ara ara dalgınlığıma gelebiliyor yoksa senin yerin çok özel şekerimtopiğimizin Fıstığı hatta artık bizim yaşam koçumuz ilan ediyorum seni
Yanlışımızı gördüğün an böyle mi olacaksın Victorya Secret Meleği diye bas tokatı
Eeee nasılsın bakalım
Benimde katıldığım leslie grubunada katılmışsınbende inşallah 11inden itibaren sıkılaşmak için her gün yapacağım leslimi
inşallah 1 ay sonrada süper bir sonuç göreceğim ( ölçülerimide alacağım zaten )
Salam xos gorduk, memnun oldum. Allah saxlasın.Merhaba hoşgeldiniz
Bende Tuba 1 cocuk annesiyim çalışıyorum, 29 yaşındayım.
Saka yaptim tatlmmmnapiyim bende 1 haftadr annemlerdeydim biraz cozuttum daa 2 kilo fırladi hemen bugün karabuğday yaptim 1 hafta çok dikkatli olup ativeriyim fazlalığı
senin büyük kuzu da geliyo gözün aydin
bu arada gribim burnumm acidi artk silmekten
bidee bu hafta yüzdemiz cokk kötüydü
zaten 1 hafta giremedim foruma hiç de okadar gecmiş birikmemis yani boslamissinizz haaaa geliyo cantaa
![]()
Ya sorma bende gözlerime inanamadım ortalamayı görüncehatta ilkten acaba Ayşem kazayla bir sıfır fazlamı attıda ortalama böyle çıktı diye düşündüm ama maalesef acı gerçek
Haftaya kesinlikle çok çok güzel bir ortalamayla o listeye girmemiz lazım yoksa cidden bireysel olsun takım olsun durumumuz kötü
Sende eminim karabuğdayla hemen dengeler sonrada daha düzenli devam edersinFıstık gibi oldun daha o iki kilocukmu seni korkutacak
![]()
Ayy ne güzel yazıyosun öyle çok hoşuma gidiyor okurkenMoni cox sagolun meni de araniza qebul etdiyiniz ucun. Xos gorduk.
Mervem çok yorma kendini bitanemKizlar bugün ugrayamadim ya aklimdan cikmis misafirin var yemeğe ikindin bakarim listeyi yaparim diyordum ama su siralar leyla gibiyim kafam çok dalgin bi suru şeyle uğraşmaktan sanirim simdi saate bi baktim on dk var nasil icim çiz etti Allahtan Ayse ablam gelmişte halletmiş listeyi hepinizi ayri ayri opuyorum ve özledim sizleri
Mervecim nasilsin ozlemisim senide az kalmis hadi bakalimKizlar bugün ugrayamadim ya aklimdan cikmis misafirin var yemeğe ikindin bakarim listeyi yaparim diyordum ama su siralar leyla gibiyim kafam çok dalgin bi suru şeyle uğraşmaktan sanirim simdi saate bi baktim on dk var nasil icim çiz etti Allahtan Ayse ablam gelmişte halletmiş listeyi hepinizi ayri ayri opuyorum ve özledim sizleri