cnm sana iyi gceler çıkmam lazım yarın yoğun bi gün sabahtan kilomu yazıp spora gidiicem ancak 12 de girerim kk ya kendine iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kıslar..ben maalesef 90ım ama karnım şiş..yine gaz sorunum var maalesef..tuvalete pek çıkamıyorum..
umarım sizler iyisinizdir..öpüyorum..bugün giremicem nete yarın sınavım var biliyorsunuz..öpüyorum hepinizi..
herkese günaydınnnn hamsikolonisi sınavında başarılar cnm rabbim emeklerini boş çıkarmaz inşallah:Saruboceq::Saruboceq: bende gene 91 kiloyum bu ne ya dünden beri açım nerdeyse bide gece spor yapıp öyle yattım ama bu hafta bu 91 den kurtulcam 1 saat sora spora gidicem kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler haftaya sıra bizde :lepi:
teşekkür ederim canım..
herkese iyi hafta sonları diliyorum..pazartesiye görüşmek dileğiyle..
öpüldünüz kızlar..a.s.:1hug::lepi:
canım ben senin üzülmen için yazmadımki o yazıyı gaza gelip daha çok paylaşımda bulunam için yazdım buraya gelmeni ben istedim ve isterkenden şundan çok emindim benim arkadaşım burda herkezden çok paylaşımda bulunacak bunu bilerek yazdım takıma girmeni istedimcanım niye öyle diyosun elimden geldiğince paylasımda bulunuyorum bugün dogum yapan arkadasımdan tel geldi hastaneden cıkıcaz diye yardım istedi acele oraya gittim yazacaktım yoksa gelir gelmezde yazdım üzüldüm böyle düşünmene:çok üzgünüm:
kaptanım özür dilerim bugün girdim profilimi düzenleyip yazacaktım bugün dogum yapan arkadasım cagırdı erken dogum oldugu için ne annesi vardı yanında nede kayınvalidesi annesi sabah geldi hastaneden cıkacaklarmıs benden yardım istedi annem biraz uyusun sen ilgilenirmisin benle dedi oraya acaele cıktım yazıcaktım yoksa yazıyorum biliyosun ama cıkarmak istiyosanız cıkarım saygım sonsuz:gitme:
biliyorum paylaşımda bulunduğunu biliyorum canım ama üzülmen için yazmadım onu bencanım saol ama ilterin yazdıgına cok üzüldüm cünkü paylasımda bulunuyorum ama geldigimde hiç kimse olmuyo ben tek basıma yazamıyom geliyom gidiyom bakıyom kimse olmuyo ben ne yapabilirimki:kedi:
canım ben senin üzülmen için yazmadımki o yazıyı gaza gelip daha çok paylaşımda bulunam için yazdım buraya gelmeni ben istedim ve isterkenden şundan çok emindim benim arkadaşım burda herkezden çok paylaşımda bulunacak bunu bilerek yazdım takıma girmeni istedim
dünde sabah bir ara geldin sonra çıktın giderkende birşey demediğin için bende acıklama yapamadım takıma o yüzden yazdım canım
biliyorum paylaşımda bulunduğunu biliyorum canım ama üzülmen için yazmadım onu ben
günaydın arkadaşlar durumlar pek iç acıcı degil bu hafta bende81 oldum o kadarda ac kaldım ama malesef gitmemiş bişey fazladan cünki regli olmuşum o yüzden cok cıktım benim nerdeyse 1 .2 kg fazla cıkıyorum bu dönemde ama yinede üzüldüm gitmemesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?