• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben gerçekden hepinize çok teşekkür ederim gidip bir kaç dua okudum ve gerçekden iyi geldi. Bundan sonra hep okuyucam aslında hep okurum özellikle Ayetül Kürsiyi amma kaç zamandır okumuyordum. Sizlerin sayesinde silkelendim ve iyi de oldu hepinizi kucaklayıp öpüyorum derdimi kendi derdiniz gibi gördünüz gerçekden burası insana iyi geliyor.

Canimmm gönlünü ferah tut derdini bizlerle paylaş rahatlarsin daha iyi olmana çok sevinfim sakin öyle seyler getirme bidaha aklina olur mu:KK60:biz seni cok seviyoruz:KK60:

Selamünn aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaçak Oynakbaşı geldi :KK48:
Dün sabah uyanıp kahvaltı edip duş alana kadar Akraba gününe gitme vakti geldi ve bir türlü uğrayamadım :KK66:
Akşama kadar eşimin halasındaydık ve baya yoruldum :KK53:
Huyumdur günde mutfağı bir devralıyorum artık eve dönene kadar :KK48:
Hatta dün halamızda kız doğum gününde bile mutfaktasın çık artık diye fırça attı :KK48: ama işim bitmeden görev yerimi terk etmedim inatla :KK70:
Sonuçta kadıncağız zaten hazırlıkları yaparken çok yoruldu bari millet dağıldıktan sonra işi kalmasın dedim :KK68:

Gayet güzel geçti, kuran okunduktan sonrada bol bol sohbet edildi :KK68: Hiç beklemediğim halde eşimin kuzenlerinden bir tanesi bana hediye almış :KK68: hemde uzun zamandır çok isteğipte bir türlü almaya fırsatım olmayan birşeydi :KK68:
İnanılmaz mutlu oldum :KK68::KK68::KK68::KK68: sonuçta gerek yoktu ama yinede hatırlamış ve şansa tamda gönlüme göre birşey :21::21::21:

Eki Görüntüle 1436740

Oradan dönüşte eve uğrayıp kızların eşyalarını hazırlayıp onları doğru Anneme attık :KK48:
Baş başa karı koca akşam yemeğimizi yedikten sonra Sinemaya gittik '' Çarşı Pazar '' filmine ( komikti aslında ama beklentim daha yüksekti :KK48: yinede çok güzel vakit geçirdik )
Bol bol sohbet ettik sonrada eve gelince yeni fincanlarıma kahve yaptım ve birlikte çok geç saatte kadar film izleyip en son koltukta uyuya kaldım :KK48:

Tabi geç yatıncada geç uyandım :KK48:
Kızlar Annemden geldiğinde biz kahvaltı ediyorduk sonrada direk ev temizliğine giriştim :KK66: Mutfak ve yatak odası bitti şükür :KK66: Eşim belki akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıkarız diyince az ara verip sizlere bakayım dedim :KK68:

Dün tabi sporumu yapamadım ( eşimle çıktığımızda yürümeyi saymazsak ) o yüzden bugün telafisini yapacağım inşallah :KK66:
Yarınada iş bırakmayacağım ki yine sabah akşam sporumu yapabileyim ( sabahta tabi yine erkenden güne başlıyacağım o zaman daha güzel organize edebiliyorum herşeyi :KK66: )

Canım çok üzüldüm :KK61:
Başınız sağ olsun :KK60: Rabbim dedeciğini cennetine kabul etsin sizlerede uzun sağlıklı ömürler versin....Aminnn
Allah sabır versin ...Aminnn
Canım doğum günün kutlu olsun :KK15:
Iyi ki doğmuşsun, iyi ki senin gibi neşeli, şen, tatlı mı tatlı şeker mi şeker biri var takımımız da:KK36::KK19:

:KK15:
Canimmm gönlünü ferah tut derdini bizlerle paylaş rahatlarsin daha iyi olmana çok sevinfim sakin öyle seyler getirme bidaha aklina olur mu:KK60:biz seni cok seviyoruz:KK60:
Ben de sizleri seviyorum zaten sizlerin sayesinde ferahladım hepinize ilginiz için teşekkür ederim gerçekden burda hepiniz benim ailem oldunuz kimseye söleye bilmediyim şeyleri burda sizlere söyleye bildim. Zaten istesem de getiremem artık sizlerin sayesinde hepiniz çooooooook iyisiniz:KK15::KK15::KK15:

Merhaba bugunadimleyla. Ben de suan biraz forma girme cabasindayim. 1.68 boy 59 kilo . Fazla diilde 5 kilo versem güzel olur. Yeme konusunda cok disiplinli diilim fakat düzenli plates yapıyorum. Bide greyfurt suyu içiyorum hergün.

Merhaba canım sen yenisin galiba:KK3: bende 165 boyundayim 75 kilodan 55 kiloya düştüm 55 56 gibi gidip geliyo kilom korumaya çalışıyorum spor ve dengeli beslenmeyle:KK73:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize Günaydınlarrrrrrr :KK68:
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili ve az kalorili olur :KK28:

Bu sabah yine şükür 06:45de uyandım ( ki gece çok geç yattım ) ve keyif kahvemi bile içtim :KK48:

Akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıktık uzun bir aradan sonra:KK66: Birlikte yemeğimizi yiyip bol bol gezdip sohbet ettik hatta akşam 20:30da ( 3 saat gezdiktan sonra ) hadi birde kahve içelim diye ısrar ettiler ve evlerine geçip sohbete devam ettik :KK66: nasıl daldıysak sohbete bir baktık saat 23:30 :KK48: eve geldikten sonrada dur şurayı toplayayım dur ufaklığın üzerini değiştireyim derken bir baktım saat 00:30 :KK57: tabi normalde daha erken yatınca sabahta biraz geçikmeli uyandım :KK48:

Geceden çoğu işimide bitirince sabaha iş kalmadı şükür :21:
Hazır kuzuda uyurken sizlere bir bakayım dedim ve Allahın izniyle 1 saat sonrada sporumu yapıp kalan işlerime girişeceğim ( çamaşır yıkanıp asılacak, ütüm var birazda mutfakla uğraştıktan sonra yemeğimi yaparsam tamamdır :21: )

Banucum,nice mutlu yıllara canım. Hep mutlu ol inşallah.

Çok teşekkür ederim :KK68: İnşallah hepbirlikte nice sağlıklı ve mutlu senelerimiz olur ve inşallah bir sonraki doğum günümde çok daha zayıf olurum Allahın izniyle :KK60: Aminnnnn

Allah yardımcın olsun kız o nazar yüzünden ben neler-neler çekdim de neyse şimdi anlatmıyım.

O yüzden ne diyoruz; Gözü olanın gözü çıksın :KK48:
Valla artık bazı insanlara sırf şu nazarları değmesin diye birşeyimi anlatmamaya karar verdim :21: Kız benim görümceye bile bir ara kilo verdiğimde nasıl kilo verdiğimi anlattım ( o zamanlar bir 23 kg kadar kilo vermiştim ) hatunda nasıl bir göz varsa kilo vermem durdu aynı şekilde beslenmeye devam ettiğim halde hatta verdiklerimin fazlası geri geldi o zamanlar :KK67: kem gözlü ne olacak :KK67: bir daha o oldu ona demedim hiç veriyorum yine diye aksine anam dayanamıyorum yiyorum salla gitsin diyorum ama kem gözlü çok hangi birinden sakınacağım gerçek hayatta :KK48: artık onlara diyet miyet yapmıyorum saldım çayıra modu yapacağım :KK48: onlar beni kilo için çabalamıyor sansın :KK48:

Kızlar söylemiyim-söylemiyim dedim amma günlerdir hiç iyi diyilim ben ölmek istiyorum ya da kimsenin beni bulamayacağı yerlere gitmek istiyorum tek başına hiç kimseyi görmek istemiyorum kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum kendimi ev işlerine veriyorum amma olmuyor ne oldu bilmiyorum çocuğumu bile görmek istemiyorum bu gün sanki aradığım her şey yemeklerdeymiş gibi saldırdım yemeklere ne yazık ki daha çok pişman oldum :KK43::KK43::KK43: hiç bir şey güzel görünmüyor gözüme Allah korusun kendime zarar vereceyimden korkuyorum ki kaç defa yapmak istedim amma oğlumun yüzüne bakınca yapamadım ne yapacağımı bilmiyorum.

:KK12::KK12::KK12::KK12: Aaaaa bak bu hiç olmadı şimdi :KK20::KK20::KK20:
Kız senin gibi yüreği güzel biri nasıl böyle şeyler düşünür :KK43:
Sen Allah'a inanan, bir sürü zorluğun üstesinden gelmiş çok güçlü bir hatunsun :KK60:
Evet hepimiz sıkıntılar yaşadık, belki halada dönem dönem yaşıyoruz ama emin ol yaşadığımız sıkıntı canımıza kıydığımızda yaşayacağımız sıkıntıdan, Rabbime vereceğimiz hesaptan daha ağır değildir :KK60:
İnan seni okadar iyi anlıyorum ki :KK60:
Bende ne süreçlerden geçtim hatta ciddi ciddi kaç kere ölümden döndüm o_O hala bile onun pişmanlığını yaşıyorum ben nasıl öyle şeyler düşündüm hatta yapmaya kalkıştım diye :oops:
Belki inanmayacaksın ama artık okadar psikolojim bozulmuştu ki kendimle ilgili nasıl ölürsem daha az acı çekerim diye hayaller bile kurmaya başlamıştım o_O en son hayaller bile görmeye başladım :KK61:
Bir gün balkonda şark köşemde otururken ( ki inan hiç bir sorun yoktu o an ) bir hayal gördüm; kendimi balkon camına çıkıp aşağı attığımı gördüm ve bir kere değil resmen filmlerde olduğu gibi defalarca peş peşe aynı sahne gözümün önüne geldi :KK57::KK57::KK57::KK57:
İnan o an hayatımın en kötü anıydı ve resmen çığlık atarak yerimden fırlayıp salona girdim hatta balkon kapısınıda kitledim çünkü çok korktum o an :KK61::KK61::KK61:
Hıçkıra hıçkıra eşimi aradım böyle böyle bir hayal gördüm kesinlikle rüya değildi o an gözlerim acıktı diye o_O
Adamcağız çok korktu tabi ve hemen komşu ablanı çağır dedi :KK57:
Şükür evdeydi ve ben önce bir güzel ağlayarak içimi döktüm ( senelerin birikimi aslında )

Geleceğim neticeye; Bana Komşu ablamın o zaman söylediği şey çok hoşuma gitmişti ve inan o ruh halinden çıkmama çok yardımcı oldu :KK68: Bana; İnsan psikolojisi çok tuhaftır; aslında kendi elimizde herşey, bol bol dua edip her gün bugün düne nazaran daha iyiyim, daha mutluyum dedikçe psikoloji kendini o şekilde şartlandırıyor ve cidden bir kaç gün sonra bile kendini çok daha iyi hissediyorun demişti :KK68::KK68::KK68:

Baştan biraz tuhaf geldi ama sonra geçmişi düşündüçe haklı olduğunu gördüm çünkü cidden bir dönem slow ve damar şarkılar dinledikçe oturup ağlardım, ağladıkça daha çok dinler daha beter olurdum hatta hayatım bitti moduna girmiştim :KK48:
Sonraları hep kendi kendime ya bugün düne nazaran daha iyiyim demeye başladım, neşeli şeyler izledim ve dinledim hatta iş yaparken bile oynak parçalar açıp bir yandan evin içinde işimi yapıp bir yandan deli gibi şarkı söyleyip oynadım :KK70::KK70::KK70: İnan her geçen gün çok daha enerjik hissettim kendimi :KK68::KK68::KK68:

Tabi her gün özellikle Nas ve Felak Surelerini defalarca okudum; dua ederkende hep Ey Rabbim, sen büyüksün, sen herşeye kadirsin...Sana sığındım, sana inandım... Sen dilersen herşey mümkün, sen dilemezsen yaprak bile kıpırdama...Ne olur şu yüreğimdeki sıkıntının yerine ferahlık ver...Beni gözle görünen görünmeyen her türlü kötülükten ve şeytanın her türlü oyunlarından koru... Yüreğime sadece sevgi ver, evlatlarıma sağlıklı ve huzurlu bir ortamda büyümeleri için beni koru diye dua ettim devamlı :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ayşeminde dediği gibi kesinlikle herşeyin başı dua :KK68:
O günahsız kuzunun gözlerine bak, sana bakan sevgi dolu gözlerine :KK68: sana ne kadar ihtiyacı olduğunu gör, senden öğrenmeye ihtiyacı olan şeyleri düşün, eşinin gözlerine ne kadar sevgi dolu baktığını asla unutma :KK68:
Aldığın her nefesin aslında ne kadar kıymetli olduğunu, bazen taktığımız şeylerin aslında ne kadar boş olduğunu ve ne olursa olsun hayatın ne kadar yaşamaya değer olduğunu asla unutma :KK20:

Eğer biraz kendine zaman verirsen ve bol bol dua edersen emin ol çok uzun süre sonra değil askine bir kaç hafta sonra bile kesinlikle kendini çok çok daha iyi hissedersin ve bu günleri hatırladığında aynı benim gibi çok daha fazla pişmanlık yaşayıp tekrar tekrar Rabbine şükür edeceksin sana o gücü verdiği için :KK60::KK60::KK60::KK60:

Hem artık biz varız :KK60:
Birlikte her türlü sıkıntının üstesinden gelir birde üzerine çatır çatır kilolarımızıda veririz :21::21::21::21::21:

Banuuuuuu yetişşş bacımmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yetimmmm bacımmmmmmmmmmmm :KK48:
Kız yin hızımı alamadım yazdıkça yazdım en sonunda beni terlikle kovalayacak herkes ulen git kitap çıkar buraları dolduracağına diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

canım nice mutlu yılların olsun inşallah :) bu arada biz senle epeydir konuşamıyoruz özledim nasıl gidiyor?

Allah RAzı olsun senden de canım :KK68: İnşallah bundan sonra hep sizlerle geçer o mutlu yıllarım :KK15:
Çok şükür kilo veremesemde sağlıklıyım, mutluyum ve huzurluyum :21: eee daha ne olsun :KK66:
Üstüne birde kilo verebilirsem tam süper olacak :KK48:

Sorma ya deng gelemiyoruz bir türlü uzun uzun sohbet etmek için :KK66:
Sen nasılsın canım :KK68: Menülerini takip ediyorum gayet güzel gidiyorsun inşallah daha güzel eksilerde görürsünde hedefine ulaşırsın :KK60:

Banuuummm iyiki doğdun bitaneemmmm:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Çok teşekkür ederim Yavru kuşummmmmmmmmm :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Valla bukadar ilgi bağımlılık yapıyor :KK48: keşke her gün doğumgünüm olsa diyeceğim neredeyse :KK48:

Canım doğum günün kutlu olsun :KK15:
Iyi ki doğmuşsun, iyi ki senin gibi neşeli, şen, tatlı mı tatlı şeker mi şeker biri var takımımız da:KK36::KK19:

:KK68::KK68::KK68::KK68: Ya valla iyiki hepiniz varsını :KK15:
Rabbim hepinizin gönlünde olanın çok çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallahhhhh...Aminnnnnn

Ben inan sadece sizlerden aldığımı sizlere veriyorum :KK60: Yüreği güzel arkadaşlarım benim :KK15::KK15::KK15:
ASıl iyiki sizvarsınız :KK68:

Merhaba bugunadimleyla. Ben de suan biraz forma girme cabasindayim. 1.68 boy 59 kilo . Fazla diilde 5 kilo versem güzel olur. Yeme konusunda cok disiplinli diilim fakat düzenli plates yapıyorum. Bide greyfurt suyu içiyorum hergün.

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşır dahada sağlıklı hayatlarımız olur :21::21::21::21:

günaydın güzeller
cumadan beri evde yoğunum ve spor da yapamadım biraz da cozuttum.tuum hafta sonu hareketli geçti ev işlerimle utu vs uğraştım. cumatresi gunu site sauna ve hamam gunumuzdu ogun akşam dinlendim biraz işte iyi geldi hamam sefası. menu yazmaya yuzum yok. martta geldi çattı napıcaz toparlanmak lazım dimi.

banum nice yaşlara sevdiklerinle canım :KK60:

günaydın kızlar
okula geldim aslında gelip gelmemekle çok terddüt ettim bu hafta çocuklara faydam olur mudiye ama onların ne suçu var.hem o ortamdan biraz uzaklaşmak iyi gelir belki bana diye düşündüm.bizim babam tarafından hiç cenazemiz olmamıştı şimdiye kadar çok şükür.hepimiz ölücez ama işte insan sindiremiyor ilk başta...okul çıkışı yine akşam eşimle giderim köye dedemler köyde oturuyodu.aklıma takılan birşey dışında üzülmemeye çalışıyorum ecel diyorum.dedem ilk felç geçirdiği gün üniversite hastanesine götürmüşler yoğun bakımda yer yok deyip ilk müdaheleyi yoğun bakımı olan özel hastaneye sevk etmişler.orda 1 gün sonra kendine gelmiş yarım konuşmaya başlamış gözlerini açmış babalrla konuşmuş beni burdan götürün diye :( yoğun bakımda depresyona girmiş diğer hastaların durumundan biraz bağırmış kendine sol eliyle zarar vermiş doktorlarda 2 günlük uyutucu ilaç vermiş işte o ilaçtan sonra dedem 1 hafta uyanamadı ve vefat etti :( :( :(
şimdi bütün çocuklarının ve torunlarının aklında bu soru var.dedem uyandıktan sonra özel odaya alınıp uyutmadan tedavi olabilir miydi diye???
ecel,belkide bunlar sebep ama babannemin bana sarılıp gülşenim dedeni uyuttularrr uyanamadı haykırışları kulaklarımdan gitmiyor..
cenaze köye öğle namazında geldi bayanlarda arka tarafta bekliyordu dayanamadım mezarların arasından erkeklerin görmeyeceği bir yere gizlenip dedemi topraga kouşlarını torunlarının üzerine ağlayarak nasıl toprak attıklarını babamı amcalarımı izledim ağlayarak...
ölüme daha bir yakın hissettim kendimi hepimiz bütün insanlar hayatını kaybedecek.. o zaman neden bu saçma sapan yaşanan kırgınlıklar kalp kırmalar para hırsı ...
beyaz kefen dışında yanımızda götüreceğimiz hiçbirşey yok...

Kızlarrrrrrrrrrrrr biraz evvel yine kendi rekorumu kırdımmmmm :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

İlk kez tam 3 Mil Leslie yaptım :21::21::21::21::21:
Ve inanılmaz ama okadar terlediğim ve yorulduğum halde inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi :KK68:
Akşam üzerede yaparmıyım bilmiyorum sonuçta birden asılırsam kilo gider ama durduğunda da daha fazlasını yapacak halim kalmaz günde 2 kere yaparsam :KK66:

Güzel Allahımın izniyle bundan sonra inşallah kıvırmak yok spor konusunda :KK39:

günaydın güzeller
cumadan beri evde yoğunum ve spor da yapamadım biraz da cozuttum.tuum hafta sonu hareketli geçti ev işlerimle utu vs uğraştım. cumatresi gunu site sauna ve hamam gunumuzdu ogun akşam dinlendim biraz işte iyi geldi hamam sefası. menu yazmaya yuzum yok. martta geldi çattı napıcaz toparlanmak lazım dimi.

banum nice yaşlara sevdiklerinle canım :KK60:

Günaydın canım :KK3:
Çok teşekkür edeirm canım inşallah nice fit ve mutlu yaşlarımızı birlikte görürüz :KK60:

günaydın kızlar
okula geldim aslında gelip gelmemekle çok terddüt ettim bu hafta çocuklara faydam olur mudiye ama onların ne suçu var.hem o ortamdan biraz uzaklaşmak iyi gelir belki bana diye düşündüm.bizim babam tarafından hiç cenazemiz olmamıştı şimdiye kadar çok şükür.hepimiz ölücez ama işte insan sindiremiyor ilk başta...okul çıkışı yine akşam eşimle giderim köye dedemler köyde oturuyodu.aklıma takılan birşey dışında üzülmemeye çalışıyorum ecel diyorum.dedem ilk felç geçirdiği gün üniversite hastanesine götürmüşler yoğun bakımda yer yok deyip ilk müdaheleyi yoğun bakımı olan özel hastaneye sevk etmişler.orda 1 gün sonra kendine gelmiş yarım konuşmaya başlamış gözlerini açmış babalrla konuşmuş beni burdan götürün diye :KK43: yoğun bakımda depresyona girmiş diğer hastaların durumundan biraz bağırmış kendine sol eliyle zarar vermiş doktorlarda 2 günlük uyutucu ilaç vermiş işte o ilaçtan sonra dedem 1 hafta uyanamadı ve vefat etti :KK43: :KK43: :KK43:
şimdi bütün çocuklarının ve torunlarının aklında bu soru var.dedem uyandıktan sonra özel odaya alınıp uyutmadan tedavi olabilir miydi diye???
ecel,belkide bunlar sebep ama babannemin bana sarılıp gülşenim dedeni uyuttularrr uyanamadı haykırışları kulaklarımdan gitmiyor..
cenaze köye öğle namazında geldi bayanlarda arka tarafta bekliyordu dayanamadım mezarların arasından erkeklerin görmeyeceği bir yere gizlenip dedemi topraga kouşlarını torunlarının üzerine ağlayarak nasıl toprak attıklarını babamı amcalarımı izledim ağlayarak...
ölüme daha bir yakın hissettim kendimi hepimiz bütün insanlar hayatını kaybedecek.. o zaman neden bu saçma sapan yaşanan kırgınlıklar kalp kırmalar para hırsı ...

Canım iyi yapmışsın okula gitmekle :KK60:
Evet çok zor bir süreç ama inan insan herşeye alışıyor :KK43:
Çocuklarla en azından kafanı dağıtırsın dediğin gibi :KK66:
Hastane konusunda yine siz bilirsiniz ama otopsi istemeden ilacın sebep olup olamadığını öğrenemezsiniz ve yaşıda olan birini öldükten sonrada kurçalatmak bana pek mantıklı gelmiyor :KK64:
Hee hepiniz aynı düşüncedeyseniz yaptırıp emin olursunuz ama hep derim ecel gelmişse herşey bahane :KK64:

RAbbim sizlere sabırlar versin ....Aminnnnn

günaydın kızlar
okula geldim aslında gelip gelmemekle çok terddüt ettim bu hafta çocuklara faydam olur mudiye ama onların ne suçu var.hem o ortamdan biraz uzaklaşmak iyi gelir belki bana diye düşündüm.bizim babam tarafından hiç cenazemiz olmamıştı şimdiye kadar çok şükür.hepimiz ölücez ama işte insan sindiremiyor ilk başta...okul çıkışı yine akşam eşimle giderim köye dedemler köyde oturuyodu.aklıma takılan birşey dışında üzülmemeye çalışıyorum ecel diyorum.dedem ilk felç geçirdiği gün üniversite hastanesine götürmüşler yoğun bakımda yer yok deyip ilk müdaheleyi yoğun bakımı olan özel hastaneye sevk etmişler.orda 1 gün sonra kendine gelmiş yarım konuşmaya başlamış gözlerini açmış babalrla konuşmuş beni burdan götürün diye :KK43: yoğun bakımda depresyona girmiş diğer hastaların durumundan biraz bağırmış kendine sol eliyle zarar vermiş doktorlarda 2 günlük uyutucu ilaç vermiş işte o ilaçtan sonra dedem 1 hafta uyanamadı ve vefat etti :KK43: :KK43: :KK43:
canım seni öyle iyi anliyorumki o korkuyu çok yakında yaşadım ki bu bile bana çok ağır geldi dedemi kaybettiğimi düşünemiyorum bile zaten bitane dedem var diğer dedemi gormemisim ben doğmadan 45 yasında vefat etmiş Rabbim sabir versin canm inan şuan bile gozlerim doldu sınıfta olmasam birakicam o derece :(

Kızlarrrrrrrrrrrrr biraz evvel yine kendi rekorumu kırdımmmmm :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ve inanılmaz ama okadar terlediğim ve yorulduğum halde inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi :KK68:
Akşam üzerede yaparmıyım bilmiyorum sonuçta birden asılırsam kilo gider ama durduğunda da daha fazlasını yapacak halim kalmaz günde 2 kere yaparsam :KK66:

Güzel Allahımın izniyle bundan sonra inşallah kıvırmak yok spor konusunda :KK39:

Çok teşekkür edeirm canım inşallah nice fit ve mutlu yaşlarımızı birlikte görürüz :KK60:

Hastane konusunda yine siz bilirsiniz ama otopsi istemeden ilacın sebep olup olamadığını öğrenemezsiniz ve yaşıda olan birini öldükten sonrada kurçalatmak bana pek mantıklı gelmiyor :KK64:
Hee hepiniz aynı düşüncedeyseniz yaptırıp emin olursunuz ama hep derim ecel gelmişse herşey bahane :KK64:

kendini zorlama canm bikarsin sonra

Gunaydin kizlar geçmiş yapamadim henüz okula yeni geldim 10 dk yürüdüm sözde ama sanirsiniz acayip hızlı bi şekilde koşmuş gibiyim nefes nefese ve dermansız ve aşırı yavaş yürüyerek geldim ve şimdi hemen kasiklarim ağrımaya başladı :KK43:

Dinlen kuzum normaldir sonuçta artık kuzu sıkışmaya başladı yerinde :KK48: gerilip duruyordur rahat edemeyince oda kasıklara vuracak tabi :KK66:
Ha gayret güzelim çok az kaldı sonra Allahın izniyle yavrunu kuçağına alıp kokusunu sağ sağlim içince çekince bütün bu günlerini unutacaksın ( Rabbim okadar güzel ayarlamış ki herşeyi inan ben normal doğumda aman bir daha tövbe diye düşünürken çocuk çıktığı an sanki herşey rüya gibiydi ve o sancıları ben çekmemiştim :KK70: hani Lunaparkta Prensese biner ödün koparda Prenses durunca hadi bir daha dersin ya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: öyle bir psikolojiye girmiştim o an ve kendime hayret ettim ulen doğurdun daha şimdi rüya gibi ve hani kilo alma olayı olmasa bir tur daha döneyim diyecek hale gelmiştim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: )

canım seni öyle iyi anliyorumki o korkuyu çok yakında yaşadım ki bu bile bana çok ağır geldi dedemi kaybettiğimi düşünemiyorum bile zaten bitane dedem var diğer dedemi gormemisim ben doğmadan 45 yasında vefat etmiş Rabbim sabir versin canm inan şuan bile gozlerim doldu sınıfta olmasam birakicam o derece :KK43:

kendini zorlama canm bikarsin sonra

YOk canım inanılmaz ama çok zevkli geldi :KK48: 2 Mİlden az fazla yoruldum hatta benim tek derdim canımın sıkılmasıydı eskiden hani vakit geçmiyordu ama bir yandan TV izleyince su gibi akıp geçti zaman :KK68:
Zaten günde 1 kere yaparım 3 mil yaptığım zamanlarda dediğin gibi yolum uzun bıkkınlık gelmesin :KK68:

canım sporun çok iyi tam öğlenki emekleri dicektim akşam telafi etmişsin zaten afiyet olsun

Leylam yorumun için çok sağol bebişim, öğlenleri biraz serbest bırakıyorum kendimi , akşamları çok dikkat ediyorum , öğlen iyi yediğim için akşam acıkmıyorum zaten... :KK19::KK19::KK19:

Kıızzzlllaaarr bu arada ben pazar günü akşam babaannemlerde çok kaçırdım, çok pişman oldum ve size söz bir daha olmayacak, kendime de söz, tartılmadım ama artıda olabilirim şu an, inşallah cumaya kadar toparlicam :KK6:

banucum ben lesli mil hesabını bilmiyom her mil 15 dk dan 45 dakkamı oloyor 3 mil ??
ben yapabildiğim kadar 15-30dk arası yapıyorum hatta araya step tahtasında stepte ekliyorum gerçekten mutlu ediyor insanı muzik eşliğinde

banucum ben lesli mil hesabını bilmiyom her mil 15 dk dan 45 dakkamı oloyor 3 mil ??
ben yapabildiğim kadar 15-30dk arası yapıyorum hatta araya step tahtasında stepte ekliyorum gerçekten mutlu ediyor insanı muzik eşliğinde

Evet canım hatta netten baktım 4.8 km yol yürümüş kadar oluyormuşsun 3 mil yaptığında :21::21::21:
Bende karın hareketleri eklemeyi düşünüyorum ama tabi önce az dinleneyim :KK48:

Back
X