Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize Günaydınlarrrrrrr

İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili ve az kalorili olur
Bu sabah yine şükür 06:45de uyandım ( ki gece çok geç yattım ) ve keyif kahvemi bile içtim
Akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıktık uzun bir aradan sonra

Birlikte yemeğimizi yiyip bol bol gezdip sohbet ettik hatta akşam 20:30da ( 3 saat gezdiktan sonra ) hadi birde kahve içelim diye ısrar ettiler ve evlerine geçip sohbete devam ettik

nasıl daldıysak sohbete bir baktık saat 23:30

eve geldikten sonrada dur şurayı toplayayım dur ufaklığın üzerini değiştireyim derken bir baktım saat 00:30

tabi normalde daha erken yatınca sabahta biraz geçikmeli uyandım
Geceden çoğu işimide bitirince sabaha iş kalmadı şükür

Hazır kuzuda uyurken sizlere bir bakayım dedim ve Allahın izniyle 1 saat sonrada sporumu yapıp kalan işlerime girişeceğim ( çamaşır yıkanıp asılacak, ütüm var birazda mutfakla uğraştıktan sonra yemeğimi yaparsam tamamdır

)
Banucum,nice mutlu yıllara canım. Hep mutlu ol inşallah.
Çok teşekkür ederim

İnşallah hepbirlikte nice sağlıklı ve mutlu senelerimiz olur ve inşallah bir sonraki doğum günümde çok daha zayıf olurum Allahın izniyle

Aminnnnn
Allah yardımcın olsun kız o nazar yüzünden ben neler-neler çekdim de neyse şimdi anlatmıyım.
O yüzden ne diyoruz; Gözü olanın gözü çıksın

Valla artık bazı insanlara sırf şu nazarları değmesin diye birşeyimi anlatmamaya karar verdim

Kız benim görümceye bile bir ara kilo verdiğimde nasıl kilo verdiğimi anlattım ( o zamanlar bir 23 kg kadar kilo vermiştim ) hatunda nasıl bir göz varsa kilo vermem durdu aynı şekilde beslenmeye devam ettiğim halde hatta verdiklerimin fazlası geri geldi o zamanlar

kem gözlü ne olacak

bir daha o oldu ona demedim hiç veriyorum yine diye aksine anam dayanamıyorum yiyorum salla gitsin diyorum ama kem gözlü çok hangi birinden sakınacağım gerçek hayatta

artık onlara diyet miyet yapmıyorum saldım çayıra modu yapacağım

onlar beni kilo için çabalamıyor sansın
Kızlar söylemiyim-söylemiyim dedim amma günlerdir hiç iyi diyilim ben ölmek istiyorum ya da kimsenin beni bulamayacağı yerlere gitmek istiyorum tek başına hiç kimseyi görmek istemiyorum kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum kendimi ev işlerine veriyorum amma olmuyor ne oldu bilmiyorum çocuğumu bile görmek istemiyorum bu gün sanki aradığım her şey yemeklerdeymiş gibi saldırdım yemeklere ne yazık ki daha çok pişman oldum

hiç bir şey güzel görünmüyor gözüme Allah korusun kendime zarar vereceyimden korkuyorum ki kaç defa yapmak istedim amma oğlumun yüzüne bakınca yapamadım ne yapacağımı bilmiyorum.

Aaaaa bak bu hiç olmadı şimdi

Kız senin gibi yüreği güzel biri nasıl böyle şeyler düşünür

Sen Allah'a inanan, bir sürü zorluğun üstesinden gelmiş çok güçlü bir hatunsun

Evet hepimiz sıkıntılar yaşadık, belki halada dönem dönem yaşıyoruz ama emin ol yaşadığımız sıkıntı canımıza kıydığımızda yaşayacağımız sıkıntıdan, Rabbime vereceğimiz hesaptan daha ağır değildir

İnan seni okadar iyi anlıyorum ki
Bende ne süreçlerden geçtim hatta ciddi ciddi kaç kere ölümden döndüm

hala bile onun pişmanlığını yaşıyorum ben nasıl öyle şeyler düşündüm hatta yapmaya kalkıştım diye

Belki inanmayacaksın ama artık okadar psikolojim bozulmuştu ki kendimle ilgili nasıl ölürsem daha az acı çekerim diye hayaller bile kurmaya başlamıştım

en son hayaller bile görmeye başladım
Bir gün balkonda şark köşemde otururken ( ki inan hiç bir sorun yoktu o an ) bir hayal gördüm; kendimi balkon camına çıkıp aşağı attığımı gördüm ve bir kere değil resmen filmlerde olduğu gibi defalarca peş peşe aynı sahne gözümün önüne geldi

İnan o an hayatımın en kötü anıydı ve resmen çığlık atarak yerimden fırlayıp salona girdim hatta balkon kapısınıda kitledim çünkü çok korktum o an

Hıçkıra hıçkıra eşimi aradım böyle böyle bir hayal gördüm kesinlikle rüya değildi o an gözlerim acıktı diye
Adamcağız çok korktu tabi ve hemen komşu ablanı çağır dedi

Şükür evdeydi ve ben önce bir güzel ağlayarak içimi döktüm ( senelerin birikimi aslında )
Geleceğim neticeye; Bana Komşu ablamın o zaman söylediği şey çok hoşuma gitmişti ve inan o ruh halinden çıkmama çok yardımcı oldu

Bana; İnsan psikolojisi çok tuhaftır; aslında kendi elimizde herşey, bol bol dua edip her gün bugün düne nazaran daha iyiyim, daha mutluyum dedikçe psikoloji kendini o şekilde şartlandırıyor ve cidden bir kaç gün sonra bile kendini çok daha iyi hissediyorun demişti

Baştan biraz tuhaf geldi ama sonra geçmişi düşündüçe haklı olduğunu gördüm çünkü cidden bir dönem slow ve damar şarkılar dinledikçe oturup ağlardım, ağladıkça daha çok dinler daha beter olurdum hatta hayatım bitti moduna girmiştim

Sonraları hep kendi kendime ya bugün düne nazaran daha iyiyim demeye başladım, neşeli şeyler izledim ve dinledim hatta iş yaparken bile oynak parçalar açıp bir yandan evin içinde işimi yapıp bir yandan deli gibi şarkı söyleyip oynadım

İnan her geçen gün çok daha enerjik hissettim kendimi

Tabi her gün özellikle Nas ve Felak Surelerini defalarca okudum; dua ederkende hep Ey Rabbim, sen büyüksün, sen herşeye kadirsin...Sana sığındım, sana inandım... Sen dilersen herşey mümkün, sen dilemezsen yaprak bile kıpırdama...Ne olur şu yüreğimdeki sıkıntının yerine ferahlık ver...Beni gözle görünen görünmeyen her türlü kötülükten ve şeytanın her türlü oyunlarından koru... Yüreğime sadece sevgi ver, evlatlarıma sağlıklı ve huzurlu bir ortamda büyümeleri için beni koru diye dua ettim devamlı

Ayşeminde dediği gibi kesinlikle herşeyin başı dua
O günahsız kuzunun gözlerine bak, sana bakan sevgi dolu gözlerine

sana ne kadar ihtiyacı olduğunu gör, senden öğrenmeye ihtiyacı olan şeyleri düşün, eşinin gözlerine ne kadar sevgi dolu baktığını asla unutma

Aldığın her nefesin aslında ne kadar kıymetli olduğunu, bazen taktığımız şeylerin aslında ne kadar boş olduğunu ve ne olursa olsun hayatın ne kadar yaşamaya değer olduğunu asla unutma
Eğer biraz kendine zaman verirsen ve bol bol dua edersen emin ol çok uzun süre sonra değil askine bir kaç hafta sonra bile kesinlikle kendini çok çok daha iyi hissedersin ve bu günleri hatırladığında aynı benim gibi çok daha fazla pişmanlık yaşayıp tekrar tekrar Rabbine şükür edeceksin sana o gücü verdiği için

Hem artık biz varız
Birlikte her türlü sıkıntının üstesinden gelir birde üzerine çatır çatır kilolarımızıda veririz

Banuuuuuu yetişşş bacımmmmmmm

Yetimmmm bacımmmmmmmmmmmm

Kız yin hızımı alamadım yazdıkça yazdım en sonunda beni terlikle kovalayacak herkes ulen git kitap çıkar buraları dolduracağına diye

canım nice mutlu yılların olsun inşallah :) bu arada biz senle epeydir konuşamıyoruz özledim nasıl gidiyor?
Allah RAzı olsun senden de canım

İnşallah bundan sonra hep sizlerle geçer o mutlu yıllarım

Çok şükür kilo veremesemde sağlıklıyım, mutluyum ve huzurluyum

eee daha ne olsun

Üstüne birde kilo verebilirsem tam süper olacak
Sorma ya deng gelemiyoruz bir türlü uzun uzun sohbet etmek için

Sen nasılsın canım

Menülerini takip ediyorum gayet güzel gidiyorsun inşallah daha güzel eksilerde görürsünde hedefine ulaşırsın
Çok teşekkür ederim Yavru kuşummmmmmmmmm

Valla bukadar ilgi bağımlılık yapıyor

keşke her gün doğumgünüm olsa diyeceğim neredeyse
Canım doğum günün kutlu olsun

Iyi ki doğmuşsun, iyi ki senin gibi neşeli, şen, tatlı mı tatlı şeker mi şeker biri var takımımız da

Ya valla iyiki hepiniz varsını

Rabbim hepinizin gönlünde olanın çok çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallahhhhh...Aminnnnnn
Ben inan sadece sizlerden aldığımı sizlere veriyorum

Yüreği güzel arkadaşlarım benim

ASıl iyiki sizvarsınız
Merhaba bugunadimleyla. Ben de suan biraz forma girme cabasindayim. 1.68 boy 59 kilo . Fazla diilde 5 kilo versem güzel olur. Yeme konusunda cok disiplinli diilim fakat düzenli plates yapıyorum. Bide greyfurt suyu içiyorum hergün.
Aramıza hoşgeldin

İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşır dahada sağlıklı hayatlarımız olur