Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar doktordan geldık sımdı
bebegım bı hafta onden gıdıyor masallah 2 haftada 1 kg yakın almıs 2900 olmusuz dogum pozısyonunuda almıs artık gun sayıyoruzz nst bıraz tuhaf ama doktor bısey demedı :))

Canim hadi hayırlısı bakalım sayılı günler çabuk geçer Allah bebeğini sağ saglim kucağına almayi nasip etsin inşallah amin

bebegım bı hafta onden gıdıyor masallah 2 haftada 1 kg yakın almıs 2900 olmusuz dogum pozısyonunuda almıs artık gun sayıyoruzz nst bıraz tuhaf ama doktor bısey demedı :))
Mervem hadi hayırlısı canım,bişeycikde kalmamış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK46::anneadayı::nazar::nazar::KK15:

Canim hadi hayırlısı bakalım sayılı günler çabuk geçer Allah bebeğini sağ saglim kucağına almayi nasip etsin inşallah amin
Sağol canım benim amin insallah bu cuma İstanbul a gidicem inşallah doğum için
Mervem hadi hayırlısı canım,bişeycikde kalmamış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK46::anneadayı::nazar::nazar::KK15:
aynen ablam kalmadı günler bir bir azalıyor amin inşallah ablam sağol

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiiii :21::21::21::21:

Planladığım gibi eşimin Anannesine yürüyerek gidip geldik Annem ve kızkardeşimle :KK66:
KVye haber verdiğim için Peynirli Milföy ve damla çikolatalı kurabiye yapmış ama bennnnn bir tanesinin tadına bile bakmadım :21::21::21::21: sadece şekersiz çayımı içtim ve kazasız belasız atlattım bugünki misafirliği :21::21::21::21: valla kendimle gurur duydum :KK68:

Bakalım Cumartesi günüde Akraba günümüz var :KK66: Oradada salata tarzı bana uygun birşey varsa sırf onu yiyeceğim olmadı hiç bir şeye ağzımı sürmeden geri geleceğim :21::21::21::21: senelerce yedim de ne oldu :KK66:
İnşallah o günüde kazasız atlatırım :KK66: Ayıp olmayacağını bilsem yanıma Çorba ve salatamıda yapıp alırdım da şimdi gittiğimiz kadın biraz huysuz bir yaşlı :KK48: Olmadı yanıma kızın Suluğuna Ayran koyayım diye düşündüm :KK48: hem ayran olduğu anlaşılmaz hemde ay su almaya üşendim dur şu kızın suyundan içeyim derim diye plan yaptım ama oda ayıpmı olur :KK48:
Neyse o güne çok var nasılsa :KK66: Cuma günü göreceğim rakama göre karar veririm artık o gün ne yapacağıma :KK66: ama hamur ve tatlı ne olursa olsun yenmeyecek :KK66:

Oyyyy maşallah subhanallah canım :nazar::nazar::nazar: Rabbim sağlıcaklada kuçağına tez zamanda almayı nasip eder....Bir avazda doğar inşallah kuşumuz :KK68::KK68: Aminnnnnnnnnnnn
Kızzzzzz doğum anında Annenin duaları kabul olurmuş :KK66: heleki normal doğumda :KK66: Bol bol dua etmeye çalış o an ( beni untma bak Banuda Fıstık gibi olsun demen yeterli :KK70::KK70::KK70::KK70: )
Şaka bir yana ama inşallah kolay bir doğum olurda sende bizlere müjdeli haberi verirsin hemen sonrasında ; evladımı sağlıklı bir şekilde kuçağıma aldım diye :KK68:

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :21::21::21::21:

Sabah Kahvaltım; ( 08:45 )

2 yumurtadan omlet
2 ufak parça tavuk göğüs
( cadı kızım dün babasına dışarda piliç çevirme aldırmış tabi yemeyince bende sabah az etinden aldım / derisiz tabi )
10 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
3 YK zeytinyağlı pırasa

ara1; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvem

( 10:30 da Spor zamanı ; 100 x İp atlama, 3 mil Leslie, 5 dak. Sworkfit )

ara2; ( 11:45 ) 1 Koca bardak ayran

Eşimin Anannesine yürüyüş ( 15 dakika gidiş / 15 dakika dönüş )

ara3; ( 15:00 ) KVde 4 şekersiz çay

Akşam; ( 17:00 )
1 büyük kase çorba
1 koca tabak marul salatası ( bol limonlu )

Bu saatten sonra mutfak benim için kapandı ve ancak ayran, kahve ve su içilecek
Hatta 2 saat sonra son keyif kahvemi içerim :KK68:

Kızlarrrrrrrrr iyimidir :KK64:

Kızlar yeniden Merhaba

menü mü yazayım

sabah
1 bardak süt
domates
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
3-4 zeytin

öğle
1 elma
1 ev ketesi

akşam
1 kase ezogelin çorbası

ara
belki meyve yerim

toplam 1150 kalori

spor 12 dk hızlı fitness
8 dk karın
8 bacak
8 dk kol çalışması

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :21::21::21::21:

Sabah Kahvaltım; ( 08:45 )

2 yumurtadan omlet
2 ufak parça tavuk göğüs
( cadı kızım dün babasına dışarda piliç çevirme aldırmış tabi yemeyince bende sabah az etinden aldım / derisiz tabi )
10 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
3 YK zeytinyağlı pırasa

ara1; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvem

( 10:30 da Spor zamanı ; 100 x İp atlama, 3 mil Leslie, 5 dak. Sworkfit )

ara2; ( 11:45 ) 1 Koca bardak ayran

Eşimin Anannesine yürüyüş ( 15 dakika gidiş / 15 dakika dönüş )

ara3; ( 15:00 ) KVde 4 şekersiz çay

Akşam; ( 17:00 )
1 büyük kase çorba
1 koca tabak marul salatası ( bol limonlu )

Bu saatten sonra mutfak benim için kapandı ve ancak ayran, kahve ve su içilecek
Hatta 2 saat sonra son keyif kahvemi içerim :KK68:

Kızlarrrrrrrrr iyimidir :KK64:
Bence iyi afiyet olsun:kk77:

Kızlar yeniden Merhaba

menü mü yazayım

sabah
1 bardak süt
domates
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
3-4 zeytin

öğle
1 elma
1 ev ketesi

akşam
1 kase ezogelin çorbası

ara
belki meyve yerim

toplam 1150 kalori

spor 12 dk hızlı fitness
8 dk karın
8 bacak
8 dk kol çalışması
Canım 1 kk peyniri ben anlamadım kete bizde şekerli olanı da var göyerti ile yapılanı da sen hangisini yedin? Ama menün iyi afiyet olsun.:kk77:

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Ara: 2 hurma 1 b çay.
Öğlen: 1 tabak lahana kavurması. 2 dilim ekmek. 2 yk yoğurt.
Akşam: yok.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiiii :21::21::21::21:

Planladığım gibi eşimin Anannesine yürüyerek gidip geldik Annem ve kızkardeşimle :KK66:
KVye haber verdiğim için Peynirli Milföy ve damla çikolatalı kurabiye yapmış ama bennnnn bir tanesinin tadına bile bakmadım :21::21::21::21: sadece şekersiz çayımı içtim ve kazasız belasız atlattım bugünki misafirliği :21::21::21::21: valla kendimle gurur duydum :KK68:

Bakalım Cumartesi günüde Akraba günümüz var :KK66: Oradada salata tarzı bana uygun birşey varsa sırf onu yiyeceğim olmadı hiç bir şeye ağzımı sürmeden geri geleceğim :21::21::21::21: senelerce yedim de ne oldu :KK66:
İnşallah o günüde kazasız atlatırım :KK66: Ayıp olmayacağını bilsem yanıma Çorba ve salatamıda yapıp alırdım da şimdi gittiğimiz kadın biraz huysuz bir yaşlı :KK48: Olmadı yanıma kızın Suluğuna Ayran koyayım diye düşündüm :KK48: hem ayran olduğu anlaşılmaz hemde ay su almaya üşendim dur şu kızın suyundan içeyim derim diye plan yaptım ama oda ayıpmı olur :KK48:
Neyse o güne çok var nasılsa :KK66: Cuma günü göreceğim rakama göre karar veririm artık o gün ne yapacağıma :KK66: ama hamur ve tatlı ne olursa olsun yenmeyecek :KK66:

Oyyyy maşallah subhanallah canım :nazar::nazar::nazar: Rabbim sağlıcaklada kuçağına tez zamanda almayı nasip eder....Bir avazda doğar inşallah kuşumuz :KK68::KK68: Aminnnnnnnnnnnn
Kızzzzzz doğum anında Annenin duaları kabul olurmuş :KK66: heleki normal doğumda :KK66: Bol bol dua etmeye çalış o an ( beni untma bak Banuda Fıstık gibi olsun demen yeterli :KK70::KK70::KK70::KK70: )
Şaka bir yana ama inşallah kolay bir doğum olurda sende bizlere müjdeli haberi verirsin hemen sonrasında ; evladımı sağlıklı bir şekilde kuçağıma aldım diye :KK68:
amin canım benım :D:D valla canım o an aklıma gelırse hepınız ıcın ayrı ayrı dua ederım elbette ınsallah canm cuma gunu gecıyorum artık ıstanbula orda dogumu beklıcem bakalım ne olacak cok sukur dogum pozısyonunu almıs mınıgım tabı sonradan tekrardan gerı donmezse:D

amin canım benım :KK70::KK70: valla canım o an aklıma gelırse hepınız ıcın ayrı ayrı dua ederım elbette ınsallah canm cuma gunu gecıyorum artık ıstanbula orda dogumu beklıcem bakalım ne olacak cok sukur dogum pozısyonunu almıs mınıgım tabı sonradan tekrardan gerı donmezse:KK70:

YOk yok merak etme dönmez o artık geri :KK48:
Allahın izniyle sağ sağlim yuvana dönde sonra artık ha bugün ha yarın bizde geri sayım yaparız :KK48:

Ben spor yapıyordum canım hemen duşa giricem ordan eşimin demlediği çayı icicem siz neler yapiyorsunuz

İyi yapmışsın canım ohhh gitsin kilolar gelsin 38 beden kiyafetler :21::21::21::21:

Bende bugün baya yoruldum felaket bacaklarım ağrıyor :KK48:
Bu arada bugün ilk kez dikkatimi çekti spora başlamadan önce diz kapaklarım bile baya etliydi hatta yanlardan böyle resmen et pırtlamıştı o_O bir baktım o et fazlalıkları yok olmuş ( ki ben onları kas sanıyordum ama baya baya yağmış onlar :eek: )
Eşime akşam üzere gösterdim o bile aşkım valla süper fark var sen yeni fark ediyorsun belki ama cidden diz kapağın bile görünüyor artık o fazla yağlar erimeye başlamış diye :21:

Birazdan bizde karı koca son bir keyif kahvesi içeriz bir yandanda tavla oynarız sonrada kendimi yatağa atarım :KK48:

İyi yapmışsın canım ohhh gitsin kilolar gelsin 38 beden kiyafetler :21::21::21::21:

Bende bugün baya yoruldum felaket bacaklarım ağrıyor :KK48:
Bu arada bugün ilk kez dikkatimi çekti spora başlamadan önce diz kapaklarım bile baya etliydi hatta yanlardan böyle resmen et pırtlamıştı o_O bir baktım o et fazlalıkları yok olmuş ( ki ben onları kas sanıyordum ama baya baya yağmış onlar :eek: )
Eşime akşam üzere gösterdim o bile aşkım valla süper fark var sen yeni fark ediyorsun belki ama cidden diz kapağın bile görünüyor artık o fazla yağlar erimeye başlamış diye :21:

Birazdan bizde karı koca son bir keyif kahvesi içeriz bir yandanda tavla oynarız sonrada kendimi yatağa atarım :KK48:

Supersin canım sende ya bak belkide sende benim gibi spora karşı onyargiliydin ben resmen spor deyince çocukların sınavdan korktuklari gibi korkuyordum ama yaptıkça gördümki sporla verilen kilo daha kkalıcı oluyo hem zayifliyorsun hem inceliyor bak esin de fark etmiş sendeki değişikliği bizi hergün gormelerine rağmen degisikligi fark ediyorlar Allahım bü gunlerimuze çooook şükür ben inanıyorum sen bacağı surtmeden o elbiseyi gideceksin bende kırmızı dar eteklerinde stiletto ayakkabilarimi ahh Banu var benim kırmızı 38 numara ayakkabim kilo alınca ayak numaram 39 oldu giyemiyorum 3 yıldır taptaze ahah ahah ama saklıyorum kimseye vermedim

Back
X