Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek için :KK43: menüm de birazzcık eksik doğal olarak...
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: 3 adet diyet bisküvi (paket değil)
1 bardak çay (şekersiz)

Ara :bir kase yoğurt

Akşam : 150 gr Izgara Tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet salatalık

Spor da : 1 saat yürüyüş
1 saat ev temizleme (odamın şeklini değiştirip alt üst temizledim :) çok yoruldum)
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su

** Dün akşam gelemedim ama onu da söyleyeyim akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim
:21::21::21:97 ile başladım diyete 6.günüm 93.8 ' e düşmüşüm :) :21::21::21:
menün gayet güzel ;) 6 günde 4 kilo demek ha:rolleyes::rolleyes:

Kızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.:KK43:

Canim Allah korusun nasıl konuşuyorsun öyle sana birsey olsa o yavrucaga kim bakacak bir daha öyle sözler duymayim
hepimizin sabır noktası Var tabii sen tüm gün birliktesin bebeginle bunun kıymetini bil ben 5-6 saat birlikteyim bir günde

Ben geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek için :KK43: menüm de birazzcık eksik doğal olarak...
1 bardak çay (şekersiz)

1 adet salatalık

1 saat ev temizleme (odamın şeklini değiştirip alt üst temizledim :) çok yoruldum)
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su

** Dün akşam gelemedim ama onu da söyleyeyim akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim

Süper bir ddüşüş canım fakat sağlıklı beslenip sporu ihmal etme sen gencsin daha çabukkilo verirsin

Canim Allah korusun nasıl konuşuyorsun öyle sana birsey olsa o yavrucaga kim bakacak bir daha öyle sözler duymayim
hepimizin sabır noktası Var tabii sen tüm gün birliktesin bebeginle bunun kıymetini bil ben 5-6 saat birlikteyim bir günde
Hep diyorum ya burası olmazsa benim için daha da kötü olurdu gerçekden öyle siz olmasanız ben ne yaparım bilmiyorum.
Şimdi sütünü verdim içiyor babası da uyutacak sen dinlen dedi.
Allah hepinizden razı olsun.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

Annemlerle akşam yemeğimizi yedik, şekersiz çaylarımızı içtik ve sonrasında vedalaştık ( sabah erken uçacaklar )
Bugün 10 000 bakımımı da yaptırım şükür :KK48:
Saçlara dip boya yapıldı, kaşlarda alındı :KK68: valla yüzüm gözüm açıldı :KK48:

Beslenmede güzel geçti şükür ve yine bir günü hasarsız atlattım :21:
Bİrazdan menümüde paylaşıcağım inşallah :KK68:

Kızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.:KK43:

Canımmm yüreği güzel arkadaşım :KK60: Kendini bu kadar kahretme sonuçta hepimiz bazen sinirlenebiliyoruz :KK66: Kolay değil her gün sabahtan akşama 7/24 bebekle ilgilenmek :KK60:
Bir anlık bir şey o ve emin ol çoğumuzda yaşıyoruz aynı şeyi :KK53:
Kız bazen ben bir dellenip ikisine birden bağrıyorum '' beni mahalle kadınlarına çevirmeyin kıracağım kafanızı '' diye :KK70::KK70::KK70::KK70: artık alıştılar gülüyorlar o an ama sonra beni daralttıklarını anlayınca biraz müsaade ediyorlar kafa dinlemem için :KK66:
Seninki henüz çok ufak ve biraz daha büyüdüğünde kurallara uyması gerektiğini bilecek ama tabi onu kırmadan kural koyarsan sende oda rahat eder :KK68:

1 bardak çay (şekersiz)

1 adet salatalık

10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su

Canım maşallah çok güzel bir fark :KK68: Eeee desene bu hızla sen haftayada 8li rakamları görürsün inşallahhhh sonrasıda daha kolay olur o gazla :KK60: darısı bizlerinde başına ....Aminnnnnnnnnnn ( o sürede okadar kilo vermeyi )

Hep diyorum ya burası olmazsa benim için daha da kötü olurdu gerçekden öyle siz olmasanız ben ne yaparım bilmiyorum.
Şimdi sütünü verdim içiyor babası da uyutacak sen dinlen dedi.
Allah hepinizden razı olsun.

İyi yapmış enişte biraz kendine vakit ayır canım :KK60: hatta anlaşma yapın eşin geldikten sonra en azından 1 saatcikte olsa kuzuyu devralsın sende o arada ister uzan ister duşunu alıp rahatla ister başka birşey yap önemli olan o anda beyninin rahatlaması :KK15:
Sen zaten yüreği güzel bir insansın ve ne kadar üzüldüğünü yazdın :KK60: Eminim bir daha olmayacaktır :KK15:

Hemen aklımdayken yediklerimde paylaşayım :KK68:

Kahvaltı; ( 08:15 )
2 yumurtalı omlet
3 sıra Çeçil peyniri
10 zeytin ( 5 siyah, 5 yeşil )
1/2 turp ( bol limonlu )
az maydanoz
1 çay bardağına yakın badem

ara; 10:00 Şekersiz Türk kahvesi

ara; 11:30 1 Koca bardak ayran ( spor sonrası )

ara; 13:00 şekersiz Türk kahvesi ( komşu ablam geldi )

ara; 15:30 1 koca bardak ayran ( Anneme yeni geçtiğimde )

Ara; 16:30 Şekersiz nescafe ( Annemle karşılıklı içtik )

Akşam; ( 19:15 )
Normalde bu saate asla kalmam ama eşimi ve kardeşimin eşini beklemek zorunda kaldık o_O

1 Tabak Mercimek çorbası
4 adet ufak köfte ( ızgarada pişti )
3 Yk barbunya ( havuçsuz )
Bol salata

Sonrasındada bol bol şekersiz çay :KK66:

Gün içinde 3 Mİl leslie + 5 dakika sworkit yapıldı :21::21::21::21::21:

Aslında genel olarak fena değildi bence günüm ama işte daha erken yemeye alışınca midem çok hafifte olsa şu anda vicdanım rahatsızdı :KK53:

Bugünkü menüm

Sabah: Keçi peyniri salatalık domates biber 5 zeytin şekersiz çay
Ara: Yeşil çay
Öğlen:Enginar yemeği ayran bir dilim tam buğday ekmeği
Ara:Mandalina
Ara:5 tane eti form
Akşam:3 köfte 1 dilim tam buğday ekmeği yoğurt salata
Ara:5 badem 3 kuru kayısı 1 kuru incir form çayı
Ara: Maalesef 1 tane şekerpare

3 litre su 1 saat spor 200 cal yaktım

İyi geceler kizlar nasılsınız ben şuan hic iyi değilim Yoruldum artik devamlı kirilmaktan cuma günü İstanbula eşimin yanina gideceğim inş once yarin kutahyaya gidicem annemlerde gelecek benle İstanbul doğum için çünkü neyse babam cuma günü çalışmayacakti normalde cuma sabah yola çıkacaktık bu aksam aradı biri izin almış cuma günü ise gidecekmis o yuzden banada dediki 4 bucukta isten çıktıktan sonra gitsek sorun olurmu dedi bende sorun olmaz baba dedim kapattık neyse skypede esimle konuşurken bunu soyledim babam cuma günü calisacakmis dedim saka yapıyorsun gibi bisey dedi sanırım tam hatırlamıyorum yok dedim demin aradı söyledi dedim ben kapatiyorum dedi suratima skypeyi kapadı aradım geri açmadı ya sanki cuma gelmicez dedim diye mesaj attım sabah cikacaktik yola 4-5 gibi cikicaz sadece yola yazdım whatsabina tabi hala cevap yok o kadar üzüldüm ki anlatamam aglamam için zor tutuyorum kendimi bu adam nie boyle yapıyor anlamıyorum sanki kasıtlı yapıyorum Biseyleri napim baba çok büyük sorun olur aman sakin gitme isemi deseydim ya sanki olaylarin gelişmesi benim elimdeymis gibi tavır alıyor çok kirildim ve Yoruldum cevap yazmaması ayrı bi kırıcı oldu zaten napcami bilmiyorum :(

Back
X