Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar bugün akşam biraz geç yedim spordan gelince çok acıktım normalde dayandırdığı ama yarın sabah aç karnına kan vereceğim için yemek zorunda kaldım
Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Biraz peynir
Şekersiz çay
Bir dilim kızarmış tambuğday ekmek
Ara: fındık badem
Öğlen: az Şehriye çorbası
3 tane miniminnacık dolma
2 kaşık az yağlı yoğurt
Ara: bir elma
Yarım muz
Akşam: çok az Şehriye çorbası
Yarın kutu Ton balığı
Spor 4,5 km tempolu yürüyüş (30 dk)
140 mekik
Hundred
Su :2,5 litre

Selam kizlar elektrkler yeni geldi anca girebildim..reglimden dolayi mide bulantim devam ediyor pek saglikli yiyemedim yine..
sabah: 1 dilim recelli ekmek
aksam: 1/2 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek 2 kizarmis kanat
Ah bu regl dönemi:( fena olmamış cnm bi atlat eski düzenine dönersin

Tesekkür ederim canim...cuma gününe az kaldi...sporada baslamak istiyorum yakinda...leslie cd leri var bende

Canim nerdeyse hic ekmek yememisin o yüzden tatli krizine girmis olabilirsin...en azindan günde 2-3 dilim ekmek tüketmeye calis
Evet canım hiç ekmek tüketmedim yavaş yavaş bırakıyom dedim ekmeği ondan

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
Domates salatalık biber
1 dilim peynir

Ara
Sade Türk Kahvesi

Öğle
3 minik izmir köfte 2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt 1 bardak yeşil çay

Ara 1 elma

Akşam
3 köfte 2 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt

Ara 1 elma 1 salatalık
3 litre su nbtte oldgm için spor yok

günaydın kızlar bu türkiyenin hali ne olacak ya nereye gidiyoruz başbakan elektrik kesintisinin arızadan kaynaklanmadığını söylüyor ama sebebini açıklamıyor bir yandan cumhuriyet savcısı öldürülüyor teröristler tarafından ve benim abim de savcı.elini kolunu sallaya sallaya girmişler adliyeye demek çok satılık insan var Türkiye de.nasıl bir ülke bu yaşadığımız anlamadım kötü bir güne başladım duyduğum haberlerden dolayı ..Allah sonumuzu hayır etsin AMİN..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün gece geç saate kadar banyoyu boşaltıp bir kısmını attık ( sağ olsun eşim lazım olur diye herşeyi saklamış küçük tuvalete :KK53: 2 şişe yaprak bile çıktı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalette ( içine eşim kocaman raflı bir dolap yapmıştı hiç kullanmıyoruz diye )
Resmen yorgunluktan öldüm yattığım yeri bile hatırlamadım :KK53:
Eşime bir ara valla şimdiden pişman oldum dedim nasıl gülüyor aşkım sonuç güzel olacak nasılsa artık kalan işler ustanın biz en son temizliği birlikte yaparız diye :KK66:

Usta henüz piyasada yok ama birazdan gelir sanırım :KK48:

Slm kızlar nasılsınız ben hala doguramadim ve kilo aldikca aldım :) inş en yakın zamanda aranizdayim sizi çok özledim bi çok yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmis en yakin zamanda tanisiriz ins

Aynen canm az kaldı hareket edemiyorum artik Allahtan annem varda her isime yardım ediyor sağolsun birden karnın çok fazla büyüdü şaştım kaldım inşallah canm hayirlisiyla doğada başlasam yine eskisi gibi kilo vermeye

Canım Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda doğurup kuzunu sağlıkla kuçağına alırsın :KK68::KK68::KK68:
Son günler geçmek bilmez ama emin ol doğumdan sonra hamilelik süreci hayal gibi gelecek sana :KK48:

Kızla hastane çok yoğun giremiyorum

Allah yardımcın olsun seninde canım kolay değil okadar insanla uğraşmak :KK60:
Kolay gelsin sana :KK68:

günaydın kızlar bu türkiyenin hali ne olacak ya nereye gidiyoruz başbakan elektrik kesintisinin arızadan kaynaklanmadığını söylüyor ama sebebini açıklamıyor bir yandan cumhuriyet savcısı öldürülüyor teröristler tarafından ve benim abim de savcı.elini kolunu sallaya sallaya girmişler adliyeye demek çok satılık insan var Türkiye de.nasıl bir ülke bu yaşadığımız anlamadım kötü bir güne başladım duyduğum haberlerden dolayı ..Allah sonumuzu hayır etsin AMİN..

Sorma canım cidden benimde endişelerim dahada arttı ( vardı zaten bir kaç senedir )
Rabbim Vatanımızı korusun, zarar verme niyetinde olanların hepsinide tez zamanda bildiği gibi yapsın :KK12:

Günaydın kızla hepinize yarın cuma ona göre az yiyoruz kılar n azından bugn kaçamaksız bir günümüz olsun haydi bakalım ☺️Bende işe gidiyorum otobüsdeyken size bi yazayım dedim nasılsınız
Sana da günaydın da yarın cuma diyil ki. Kız yoksa şakamı yapdın sen.

Günaydın kızla hepinize yarın cuma ona göre az yiyoruz kılar n azından bugn kaçamaksız bir günümüz olsun haydi bakalım ☺️Bende işe gidiyorum otobüsdeyken size bi yazayım dedim nasılsınız

Günaydın tatlım yarin persembe kizzzzz:KK48:

Back
X