ben daha doğum yapmadan bu haldeyim düşün gerisini:)
kızlar ben 6. Takıma baktım da liste olarak açıkladılarsa bilmiyorum da kg açıklaması pek yapan olmamış ya...ben dosyaları göremiyorum ya öyleyse bilemem elbette..
evet nazcım gördüm çok başarılısınız ama bizde verdik bizdede kimse + değil herkez verdi maşallah o yüzden biz birinci olacaz :)
evet cnaım çok iyi oldu 2 haftada bir yapalım bu işi bence her hafta yapmak doğru olmaz çok kasıyoruz kendimizi birden bukadar kilo vermek çokta iyi değil hasta olabiliriz o yüzden 2 haftada bir yarış yapalım derim benbakalım canım . Bu yarış iyi oldu aslında herkes iyi motive oldu ve gitti kilocuklar.
evet cnaım çok iyi oldu 2 haftada bir yapalım bu işi bence her hafta yapmak doğru olmaz çok kasıyoruz kendimizi birden bukadar kilo vermek çokta iyi değil hasta olabiliriz o yüzden 2 haftada bir yarış yapalım derim ben
evet cnaım çok iyi oldu 2 haftada bir yapalım bu işi bence her hafta yapmak doğru olmaz çok kasıyoruz kendimizi birden bukadar kilo vermek çokta iyi değil hasta olabiliriz o yüzden 2 haftada bir yarış yapalım derim ben
kız sus kaydirigubbakcemile3kardeş takım kaptanı armaızda:1ninca:
:roflol::roflol::roflol:o hep burda zaten ondan farketmedim:)))
bend eoynamayı bilmem özlemcim ama düğünde kim kime dumduma boşver içinden geldiği gibi oyna şekerin ben öyle yapıyourm :)
:) sandalye guzelı dıyolar bana her gıttıgım dugunde bıtene kadar oturdugum ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?