• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bak çok güzel kendine dur deyip hemen frene basıyorsun sporunu da yapmışsın peki tartıldın mı kaç kilosun 57 miydi en son

Evet canim yaa dur demek lazim ramazan başında 58 di 56 ya indim şimdi 57 :KK17: kilo kadar nankörü yok gelirken patir patir giderken gidim gidim:63: bayrama tam 55.0 olmaliyim sen nasılsın gülşenim:KK60:

163 canım benim de :) biz şuan tip olarak hemen hemen aynıyız galiba seninle :KK66:

Canım tebrik ederim semi bu ara çok istikrarlısın maşallah :))

Canım çok fazla kafana takma her hafta kilo vereceksin diye bişey yok hem almamak da önemli biliyosun :KK66:

Sağol canım aslında iftarda baya kalorili şeyler yiyorum kusmıyorum hemen hemen hergün tatlı da yiyorum özellikle sütlü tatlı sanırım sahur yapmadığım için az az gidiyor ben sevdim bunu orucu vallagün boyu yoksa ne yesem diye dolabı açıp dururdum

Evet canim yaa dur demek lazim ramazan başında 58 di 56 ya indim şimdi 57 :KK17: kilo kadar nankörü yok gelirken patir patir giderken gidim gidim:63: bayrama tam 55.0 olmaliyim sen nasılsın gülşenim:KK60:

Ben iyiyim canım az az gidiyor ama gidiyor çok şükür birde şu vücut analizi yaptırsam çok merak ediyorum kas yağ oranımı her tarafım hamur gibi yüzeyi de bıraktım ramazan da inşallah bayram sonrası fitness artı yüzme olacak haftada 3 gün toparlarım senin gibi hedefime yakın kilolarda spora yüklenicem hedefe 6 kilo var benim daha :(

Günaydın kızlar tatlıyı bıraktım ekmeği azaltim yemeğide azaltim ama nerde hata yapıyorum da bi gidiyor bi geliyor kilom tartiyada art arda çıktığımda iki farkı sonuç gösteriyor hangisi doğru anlamadım ahh bi takıma devamlı yazabilsem :oops:

Günaydın kızlar tatlıyı bıraktım ekmeği azaltim yemeğide azaltim ama nerde hata yapıyorum da bi gidiyor bi geliyor kilom tartiyada art arda çıktığımda iki farkı sonuç gösteriyor hangisi doğru anlamadım ahh bi takıma devamlı yazabilsem :oops:
Tatlım ilk önce birinci kural sık sık tartilmak yok :KK60:
ikinci kural bol bol su hatta gün içinde sıcak suya bi dilim limon at emzirme döneminde yasak değilse yeşil çay iç günde 2 fincan bile yeter:KK200:
üçüncü kural mutlaka pozitif düşün gerçekten bu çok önemli :KK74:
dördüncü kural sen emzirme dönemindesin bol ara öğün yapmiyorsan ki acıktığında birden saldırma ara öğün ne olabilir çiğ badem yagsiz cacık yoğurt ceviz kuru üzüm yaz meyveleri :KK55:
beşinci kural eğer mümkünse inan ben bile yapamıyorum ama sana destek olmak icin söylüyorum spor yada başlarda biraz hareket çünkü doğumunda yeni henüz vücuduna zararlı bişey yapmamalisin:KK200:
ama en önemlisi gerçekten sabır ve azim ben şundan 4 ay önce 70 ı geçiyodum şimdi 58 im sende basaracaksin ben sana inanıyorum canım benim :KK60::KK200::nazar::nazar:

Günaydın kızlar
bugün evlilik yıldönümümüz 5.yıla giriyoruz Allah bizi ve bütün çiftleri bir ömür boyu ayırmasın amin.
düne göre artı çıktım takmıyorım nasılsa inecek tekrar pozitif düşünce kilo vermede çok etkili

Canım ilk önce panik yapma ve sadece cuma günü yada haftada iki gün çık tartıya eminim stress yapmazsan gidecek kilolar

Günaydın kızlar
bugün evlilik yıldönümümüz 5.yıla giriyoruz Allah bizi ve bütün çiftleri bir ömür boyu ayırmasın amin.
düne göre artı çıktım takmıyorım nasılsa inecek tekrar pozitif düşünce kilo vermede çok etkili
günaydin canim..Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi ..nice 5.yillar yasayin insallah...positiv düsünme konusunda bende denicem bakalim..nasil bir etki yapacak..nasil olsa acelem yok artik..biraz daha rahat olacagim önceki zamanlara göre..dedigim gibi haftafa 300-500 gr arasi versemde yeter artik

bencede acele etme canim öyle veya böyle gidecek o kilolar...daha bebeyin bikac aylik...stress yapma kendine...biz elele verdikten sonra o fazla kilolarin üstesinden geliriz..hersey yoluna girecek:KK19:

Günaydın kızlar

Nice mutlu yıllara gülşenciimm:KK36: Allah mutlulugunuzu daim etsin bizde nisanda 5 seneyi bitirdik ayni sene evlenmişiz :KK33:

20150704_145749.webp
20150704_144856.webp
Kızlar
Akşama hangi eteği giyim sizce beyaz 40 beden bel baya bol geliyo siyah etek de beli baya sıktı karar veremedim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bugün eşim küçük kuzuyla Eminönüne indi bende fırsat o fırsat biraz keyif yaptım :KK48:
Bana gelirken selfie cubuğu almışlar ve pembe :KK70: Anında tahmin ettim zaten kesin küçük kuşum seçmiştir diye :KK48: Eşim alırken tutturmuş Pembesini alalım Annem çok sever diye ( aslında kendisi pembe delisi :KK70: )
Normalde ben beceremem pek selfie çekmeyi ( kolum uzun değilki :KK48: ) artık tatilde kim resmi çekecek yada selfi tam olmadı derdi olmaz diye dalga geçiyor eşim tabi :KK70:

Canım acele etme daha çok yeni üstelik kuşun biraz daha büyüdüğünde zaten daha fazla vaktin olacak ve eminim daha çok spor yapmaya fırsatın olacak yada su içmeyi unutmayacaksın ( eminim unutuyorsundur :KK66: )
Sen ilk çıktığında çıkan sonucu baz al canım :KK66:
Kesinlikle çok güzel gidecek kilocuklar :KK60: üzme tatlı canını :KK15:

Gülşen sanki beyazla daha güzel olmuş gibi canim ama bol oldugu belli siyahla da güzel olmuş aslinda ama o beyaz etek ve ayakkabı çok yakışmış :KK15:

Bencede beyaz etekli daha güzel görünmüş :KK66: sanki siyah etekle çok karartmış gibi durdu :KK66: heee siyah eteğin üzerine daha canlı ve aydınlık birşey giyerse olabilir :KK66:

Bencede beyaz etekli daha güzel görünmüş :KK66: sanki siyah etekle çok karartmış gibi durdu :KK66: heee siyah eteğin üzerine daha canlı ve aydınlık birşey giyerse olabilir :KK66:

Bide beyaz eteğin üstüne buluzun siyah detaylari dökülmüş hoş olmuş diimii kiiizzz:KK5:

Evet kızlar bende beyaza karar verdim biraz bol ama idare etcem 5 kilo daha vereyim bı eteği de tadilata vercem çünkü epey para vermiştim o zaman
peki kızlar bol gelen ama kıyamadığınız kıyafetleri tadilat yaptırınca oluyo mu yani benim sevdiğim 42 beden bluz diyelim 36 bedene inersem tadilat ile düzelir mi çünkü arada 3 beden fark oluyo

Back
X