sabah 2 haşlanmış olabilir
öğlen çok az yağda 2 yumurtadan omlet
akşam 1 tane olabilir
hımmm peki :) ben 3 tane lyuttum bile :)) tamam öğlen 1 akşam 1 hakkım kaldı iyi :)) sınır iyidir.... ben 10 tane haşlamıştım yaaa ondan sordum :)))))
10 mu abowwww
abartmamakta fayda var mide kazınmadan kilolar gitmiyor malesef
hepimize sabır diliyorum 10,5 kilom kaldı hedefime bakalım haftada 1 kilo versem yeter
sağlığımı bozmadan vermem lazım
kızlar gram verememişim et gününden sonra da off neden böyle oldu en Çokei et gününe güveniyordum
canım verirsin yarın sabahı bekle bakalım bi
canım verirsin yarın sabahı bekle bakalım bi[/QUOTEyok canım kendimi tanıyorum veremem belkide alışkanlık kazandı sıvı diyeti farklı vücut direnmez umarım
tesekkür ederim canim.. olurmu öyle sey sende cok güzelsin dahada güzel olcaz diyet kilo verme isi bittikten sonra saglikli beslenip sporlan..spor cok ise yariyo..1 ay oluyo spor yapali simdiden sikilasma oldu..önceden kalca bacak bölgesi cok berbat durumdaydi pudding gibi...simdi daha sikilasmis durumda spor sayesindekızlar ya telefon kafayı yedi yasa forum çöktü bi türlü mesaj yeri açılmadı neyse bi program sayesinde girdim sonundaGülhancım maşallah sana valla kim der 4 çocuk annesi diye ben bir tane de çöktü resmen sen çok güzel ve alımlı bir hatunsun eşin seni elinin üstünde tutmalı 4 tanede evlat vermişsin tekrar maşallah diyorum nazar değmesin sana
canım yarın eksi çıkacaksın öyle deme. bence haftanın 1-2 günü ne yaparsan yap kilo sabit kalıyor bende de aynısı oldu dün çok üzülmüştüm ama bugün toparladım çok şükür.kızlar gram verememişim et gününden sonra da off neden böyle oldu en Çokei et gününe güveniyordum
senin yüzünde 55 kilo olduktan sonra daha güzel olacak...insan kiloluyken daha farkli gösteriyo yüzü...ben eski foto yeni fotoyu yan yana yapcam birazdan ne kadar fark var..Bende degistirdim avatarimi bu da bizim ramazanda iftar da cektik kizimla
Yalniz ben fotoğraf yukleyemiyorum uyari veriyor galiba nesajlar yetersiz
Iyi geceler
Benim tatli kizim tirnaklarima oje suruyor hemde Fosforlu sariii isil ışıl edecem yarin
Gülşah acil cevap canım bunu sıvı diyetin şeftaliyi seyreltip tatlandırıcı atabilir miyiz biraz çok tatsız oldu
Gülşen abla bu arda yeni saç kesimini gordum ama yazamadim çok güzel olmuşsunGülşah acil cevap canım bunu sıvı diyetin şeftaliyi seyreltip tatlandırıcı atabilir miyiz biraz çok tatsız oldu
canım 5 lik diyette hiç gitmiyorum mecbur kaldımKızzzzzzzzzzz sen başladınmı sıvı detoksabu ne hız beraber başlasaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?