• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlarrrrrrrr bu arada 90 günlük diyette sizce Tarhana çorbasının yeri varmı ve varsa hangi gün olabilir sizce :KK64:
Daha tam çözemedim ama ya nişasta gününde yada Karbonhidrat gününde olabilir gibime geliyor içindeki malzemelerden dolayı :KK66:
Banucum listesinizi tekrar düzenlemen gerekiyormuş
Önceden diskalifiye olan üye listeye giremez
Paylaşıma bakarsan.....

Ben burayıda elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum :KK48: Tabi gezmeden ne kadar mümkün oluyorsa :KK48:
Bugün şükür evdeyim, biraz temizlik ve çamaşır aradan çıkartırım ama daha sık burada olurum :KK66:
Havada şükür biraz serinledi de kuzu bugün bir yere gidermiyiz diye tutturmuyor :KK48: Kızkardeşimlede dün görüştük oda hadi gel parka demez ki desede işim olmaz bugün ev aldı başını gidiyor ben gezdikçe :KK70:

Çok şükür iyiyim canım :KK60: senin gibi fıstık olduğumda çok daha iyi olacağım :KK48:
Komşu ablam geçenlerde yazlıktan bir kaç günlüğünede olsa geldi ve beni ilk gördüğünde inanamadı :KK48: kilo olarak aşırı bir fark yok ( 3 kg falan daha fazlaydım en son gördüğünde ) ama hatun cidden inanılmaz fark var harikasın diyip durdu :KK48: büyük kızımı görünce dahada fazla şaşırdı :KK48: Annende süper vermiş ama senin daha bariz belli oluyor belin baya incelmiş harika aynen devam diye verdi kızıma çoşkuyu :21:
Allahın izniyle Ana kız senin izindeyiz ( gerçi şükür sen hiç bir zaman bizim kadar olmadın :KK53: ama olsun idolümsün :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: )

Ohhh afiyetler olsun canım :KK66: bende iki saat evvel keyif kahvemide içmiştim ya baya tıkandım şükür :KK48: Öğlenlik çorbayı koyarım birazdan ateşe hem küçük kuzumda seviyor Mercimek çorbasını :KK66:

Canim benim asil sen benim idolumsun asla pes etmiyosun ve çok güzel ilerliyorsun eminim kizinda sende fistik gibi olup beraber büyük bi özgüvenle salinacaksiniz çok inanıyorum sana ben :KK15:

_citygirl_ _citygirl_

Canım sanırım daha evvel takım yarışmasında diskalifiye olma durumun olmuş o yüzden liste dışına çıkman gerekiyordu ;) şimdilik analız raporları düzenlenecek diye çıkartmak zorunda kaldım ama diğer takımların oylamasına açacağım senin durumunu ve inşallah herkes tamam der de haftaya tekrar listede olursun canım ;)

Canım Kurubaklagillerde karbonhidrat gününde mi yeniyordu :KK64: Ozaman bende barbunya yapsam olurmu zeytinyağlı :KK66:
nişasta gününde kurufasulye baebunya nohut bulgur prinçli şeyler olur banucum

Kızlarrrrrrrr bu arada 90 günlük diyette sizce Tarhana çorbasının yeri varmı ve varsa hangi gün olabilir sizce :KK64:
Daha tam çözemedim ama ya nişasta gününde yada Karbonhidrat gününde olabilir gibime geliyor içindeki malzemelerden dolayı :KK66:

valla banu bence az bir çorba olur...yanında nişasta ürünü o kadar çorba akşam yok...

Kızlar yediklerimide paylaşıyım hemen.yanlışım varsa düzeltin.
sabah bir büyük 4-5 tanede minik şeftali
öğlen bir tane haşlanmış ikitanede yağda peynirli yumurta bir dilim ekmek.
çorba yapamadım.

_citygirl_ _citygirl_

Canım sanırım daha evvel takım yarışmasında diskalifiye olma durumun olmuş o yüzden liste dışına çıkman gerekiyordu :KK66: şimdilik analız raporları düzenlenecek diye çıkartmak zorunda kaldım ama diğer takımların oylamasına açacağım senin durumunu ve inşallah herkes tamam der de haftaya tekrar listede olursun canım :KK66:
:KK61: şaşırdım doğrusu önceden de katılmıştım evet girememiştim sonra bazı nedenlerden dolayı peki canım siz bilirsiniz

[QUOTE]="MRTMUHASEBE, post: 42518080, member: 537189"]nişasta gününde kurufasulye baebunya nohut bulgur prinçli şeyler olur banucum

valla banu bence az bir çorba olur...yanında nişasta ürünü o kadar çorba akşam yok...[QUOTE]

Aynen canım akşam çorba yok öğlenin yarısı kadar patates salatası yiyeceğim :KK66:

kızlar ben 48 e düşmek istiyorum kilo vermem de iyice yavaşladı ne yapabilirim sizce:KK14:

Canım bir müddet bence sabit kalmayı dene ki bünye artık vazgeçti zayıflamaktan diyip biraz rahatlasın sonrada bir şok yaşattığın an eminim o rakamıda görürsün :KK66:

Kızlar yediklerimide paylaşıyım hemen.yanlışım varsa düzeltin.
sabah bir büyük 4-5 tanede minik şeftali
öğlen bir tane haşlanmış ikitanede yağda peynirli yumurta bir dilim ekmek.
çorba yapamadım.

SÜpersin canım :KK66: gayet güzel bir seçenek akşamda zaten öğlenin aynısı ama ekmeksiz :KK66: birazda öğlenkinden az eksik :KK66:

:KK61: şaşırdım doğrusu önceden de katılmıştım evet girememiştim sonra bazı nedenlerden dolayı peki canım siz bilirsiniz

Üzülme kuşum hemen buldum etabıda sebebinide ( kurallara uyulmadığı belirtilmiş ) ama paylaşım alanında hemen anketi başlattım ve eminim bize hayır diyemezler :KK60: elimden geldiğince ikna edici olmaya çalıştım ve senden emin olduğumuda belirttim o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum rahat ol :KK15:

[QUOTE]="MRTMUHASEBE, post: 42518080, member: 537189"]nişasta gününde kurufasulye baebunya nohut bulgur prinçli şeyler olur banucum

valla banu bence az bir çorba olur...yanında nişasta ürünü o kadar çorba akşam yok...[QUOTE]

Aynen canım akşam çorba yok öğlenin yarısı kadar patates salatası yiyeceğim :KK66:

Canım bir müddet bence sabit kalmayı dene ki bünye artık vazgeçti zayıflamaktan diyip biraz rahatlasın sonrada bir şok yaşattığın an eminim o rakamıda görürsün :KK66:

SÜpersin canım :KK66: gayet güzel bir seçenek akşamda zaten öğlenin aynısı ama ekmeksiz :KK66: birazda öğlenkinden az eksik :KK66:

Üzülme kuşum hemen buldum etabıda sebebinide ( kurallara uyulmadığı belirtilmiş ) ama paylaşım alanında hemen anketi başlattım ve eminim bize hayır diyemezler :KK60: elimden geldiğince ikna edici olmaya çalıştım ve senden emin olduğumuda belirttim o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum rahat ol :KK15:
çok teşekkür ederim gerçekten birde ben bilseydim söylerdim daha önce katıldığımı inan bilmiyordum canım kusura bakma

Saģol banuşum.yettin yine.

içim o kadar sıkılıyoki kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin ama bu sıkıntı hayra alamet değil...canınızı sıkmamak için burda paylaşımda bulunmak istemiyorum pek

çok teşekkür ederim gerçekten birde ben bilseydim söylerdim daha önce katıldığımı inan bilmiyordum canım kusura bakma

Olurmu canım aşk olsun aslında hata bende benim sana sormam gerekirdi :KK66:
İnşallah sıkıntı olmaz ki bence olmaz yüreği güzel hatunlar kaptanlar ;) o yüzden evet diyeceklerine inanıyorum ;)

içim o kadar sıkılıyoki kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin ama bu sıkıntı hayra alamet değil...canınızı sıkmamak için burda paylaşımda bulunmak istemiyorum pek

Rabbim yüreğindeki tüm sıkıntıları alıp ferahlık versin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Hiç sıkılırmıyız güzelim hepimiz hem iyi gün hem kötü gün dostuyuz ve sen rahatlayacaksan bütün gün bile dinleriz seni fıstık arkadaşım :KK60:

Olurmu canım aşk olsun aslında hata bende benim sana sormam gerekirdi :KK66:
İnşallah sıkıntı olmaz ki bence olmaz yüreği güzel hatunlar kaptanlar :KK66: o yüzden evet diyeceklerine inanıyorum :KK66:

Rabbim yüreğindeki tüm sıkıntıları alıp ferahlık versin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Hiç sıkılırmıyız güzelim hepimiz hem iyi gün hem kötü gün dostuyuz ve sen rahatlayacaksan bütün gün bile dinleriz seni fıstık arkadaşım :KK60:
banum allah senden razı olsun içim sıkılıyo biraz bide rejimi hep bozuyorum o da canımı sıkıyo cuma artı çıkabilirim takımı kötü etkileyeceğim sanırım:KK43:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrr :21:

Çok şükür bugünüde kaçamaksız ve çok rahat bitirdim inşallah karşılığınıda alırım :KK66:
Umarım bundan sonrada her günüm aynı şekilde geçerde şu bir türlü kendini göstermeyen 99u tez zamanda görürüm :KK53:
Eşim hazır geç gelicek bari iki sohbet edeyim dedim ama yine in, cin ve ben ortada sıçan oynuyoruz ve bilin bakayım sıçan kim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

iyi akşamlar.
Bütün gün hiçbirşey yemeyip akşam yemeginde 1 tabak kabak yemeği yedim.
Kendimi dizginliyorum ama şu an abur cubur bişeyler yemek geçiyor içimden of.

iyi akşamlar.
Bütün gün hiçbirşey yemeyip akşam yemeginde 1 tabak kabak yemeği yedim.
Kendimi dizginliyorum ama şu an abur cubur bişeyler yemek geçiyor içimden of.

Aman canım sakın yeme emin ol birazdan geçecek o duygu :KK60:
Benimde ara ara oluyor ama şükür dayandım bu güne kadar :KK66:
Sonuçlarını bol eksi olarak alınca iyiki diyeceğiz :21:

Hayırlı olsun canım birazdan hemen girip okurum günlüğünüde ;) kocaman öpüyorum :KK15:

Back
X