SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler
İstanbul maşallah bugünde baya kasvetli

şu anda deli gibi yağmur yağıyor ve hava basık

Sabah Annem, Babam, Kızkardeşim, Erkek kardeşimle eşi birde çocuklarla birlikte İKEAda kahvaltımızı yaptık ( tabi benim öğle yemeğim oldu

)
Kahvaltı tabağındaki peynirleri küçük kızıma kakaladım

Ben sadece 1/2 simit + 2 dilim domates + 3 dilim salatalık ve 3 adet zeytin yedim ( gerçi zeytin bu diyette hangi gün emin değildim ama protein olmadığı kesin

)
Kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada topalayarakda olsa biraz AVMde dolandık hatta Annem kız keşke cıkmasaydık madem ayağın böyleydi dedi ama çok yüklenmeden gidince dayanılmaz ağrı olmadı şükür
Birazdanda büyük kızı arabayla okuluna bırakıp şu evde yapılan kart işinide alıp arabanın ekzozunu tamir ettireceğim

Eve gelincede ayağımı uzatıp bugün yarın dinlenirim

İnşallah yarına birşeyim kalmaz

Bu arada büyük kızımda okula onu bırakmak istiyorum diye surat asıyor

neymiş kendi yağmurda yürümek istiyormuş

dedim itiraz yok hasta olursun ilk günden sonra ben üzülüyorum

Zorlada olsa kabul etti
Ohhh ne güzel motivasyon olmuş sana

Bende dolaptaki senelerdir giyemediğim daha ufak gömleklerimi geçen denedim hepsi oldu

eskiden kolumu sokamazken şimdi çok rahat oluyorlar hatta büyük bir zevkle dışarda giyiyorum

Tabi senin kilona düşmeyi hayal bile edemiyorum

ama 40 bedene düşsem valla dünyalar benim olur ( 2 senede sürse kesinlikle devam ederim çabalamaya ve eminim başaracağıma )
Canım üzülme hepimiz azda olsa artı görüyoruz ara ara özelliklede Bayramı göz önünde bulundurursak

İki gün Annenlerle keyif yap bir sonraki hafta sende sıkı bir başlangıç yapar bir kaç haftaya hedefine ulaşmış olursun bence ( ki 1 ayı bulmaz diye düşünüyorum

)