CAnım iki hafta içinde acil verilmesi gereken bir kilo varsa 5 günde 5 kg diyetini tavsiye edebilirim ancak ( gerçi 5 kg tam gitmiyor ama yapabilirsen iki hafta peş peşe yapıp düğüne en azından 1 beden daha ufak gidersin ve iki haftada gider bir 5 kg

tabi sonradan sapıtmamak şart çünkü geri gelir yoksa mazallah

Googleda aratırsan çıkar zaten anında karşına

bizim takımdan yapan kızlarda var
Şöyle söyliyeyim kahvaltıyı ayrıntılı yapmasanda mutlaka 1 meyvede olsa ye ki metabolizman çalışmaya başlayabilsin

Öğle kahvaltısında mı 6 poğça yedin

hani ufakta olsa 6 poğça çok bence

Ben şöyle söyliyeyim ben 90 günlük diyeti uyguluyorum

aslında 5 günde 5 kg diyetine benziyor ama ben biraz değiştirdim onu daha sağlıklı olması açısından

ve akşam yemeklerimide genelde en geç 17:00de yemeye çalışıyorum ( besinleri cinsini karıştırmadan tüketiyorum hatta karbonhidrat gününde dahada erken yediğim oluyor

akşam öğünü o gün tatlı serbest olduğundan

) Heee diyete başladığımdan beri hafta içi eşimle yemek yiyemiyoruz ama sonuçu gördüğü için Allah razı olsun hiç ses etmez aksine aşkım sen kendine göre ayarla bana yemek yapmasanda olur der hep

tabi yapmadan olmaz sonuçta bütün gün çalışıyor adamcağız
Bende ve buradaki bir çoğu arkadaşımızda PKO ve İnsülin direnci var ( yada vardı diyelim

çünkü şükür artık kilolar her hafta gidiyor

İkiside normalde kilo vermeyi engeller hatta benimde metabolizma ilk zamanlar yavaşdı ( sanırım hızlandırdım kilolar gittikçe

) ve bağırsak sorunu bende de var

Bol suyla onuda hallediyorum Allahın izniyle
Bence önce hangi diyeti yapmak istediğine karar ver sonrada kesinlikle kararlı ol ve diyetinden şaşma

ilk zamanlar işkençe gibi gelebilir

ben ilk zamanlar ağladığımı bile bilirim bıktım ben bu işten diye

ama inan belli bir zaman sonra bünye alışıyor ve aksine insanın canı hiç istemiyor zararlı şeyler

Eskiden 2 tabağa yakın kısır yiyebilen ben geçen gün 1 tabak yedim ve inan midem çok rahatsız oldu

oh be dedim sonradan ve o günden sonra porsiyonumuda ufalttım

Akraba gününde tabağı silip süpüren ben

bazen yetinmeyip çaktırmadan ilave yaparken artık inan günümden dışarı çıkmıyorum ve kendimle o konuda gurur duyuyorum ( cumartesi vardı mesela

2 çeşit börek, 2 çeşit tatlı ve birde kısır vardı ama hiç birinin tadına dahi bakmadım mevye günüm olduğundan

1 mandalina ve şekersiz çayla günü atlattım ve herkes helal kız sana dedi

o bile gaza gelmek için yetiyor bana
Hani bilmişlik taslamış gibi olmayayım ama düğüne kadarda olsa kesinlikle iradeli davranırsan 5 kgdan fazlası bile gidebilir