Allah razı olsun canım eminim sende ileride çok çok iyi bir Anne olacaksın

Evet hep dediğim gibi herşey çocukların etrafında dönmüyor hatta Evladı olunca hayatını tamamen çocuklara göre şekillendiren Annelere kızıyorum

Tabiki çok çok önemliler, tabiki elimizden gelenleri yapacağız onların mutluluğu için ama ne olursa olsun bizlerinde hayatı var ve çocuk oldu diye kocayla kardeş kardeş yaşamanın alemi yok

Yinede onlara canım feda ve elimden gelen herşeyide onlara sağlamaya çalışıyorum
Canım basen alt bölgenin en geniş yeri

Kalçada popişin etrafı yani en azından ben öyle ölçü alıyorum

İnternetten bak istersen nasıl vucut ölçüsü alınır diye orada resimli de var
Allah razı olsun o KPden

Benimki valla Annemler evi alırken birde 1 milyar pandik atmış

şimdi belki az gibi görünebilir ama evi 9 milyara aldık ve tam 50 000 mark yapıyordu o zamanlar o para

yani adam baya iyi para indirmiş

babam hala der asla hakkımı helal etmiyorum diye

ki o konuda bende etmiyorum sonuçta oğlu ev sahibi olurken katkıda bulunacağına birde para indirdi üstelim mütahitte ödeyeceğim dediği halde ödememiş

Allahtan adamcağız bizi mahkemeye vermedi de evimden olmadım
Ya aslında Anneme kalsa sen ne düşünüyorsun kızım biz varız diyor hatta bazen konuşurken ay değil çeyiz yapmak bu kız bana çekerde 5 sene sonra evleneceğim diye tutturursa kuruş kenarda paramız yok dediğimde Annem dert ettiğin şeye bak dedesi ne güne duruyor en kötü ihtimal yerlerden birini satar ona güzel bir ev alır birde dört dörtlük çeyizini hazırlarız sen onların okumasına bak biz olursak biz yaparız olmazsakta siz yerlerden birini satarsınız dedi

Hatta bazen eşim Annemin yanındada 3.cü muhabbeti yapınca ben degettt deli biz ay sonunu zor getiriyoruz bazen dediğimde Annem sus kız çocuk rıskıyla gelir diye anında susturur beni

Eskiden hep diyordum ulen ha bire biriktiriyor hepimize evimizide aldı daha ne derdi var diye ama resmende diyor bütün torunlarada ev alabilecek kadar biriktirmiş olalım diye

Zaten inatla babasından kalan yerleri satmadı

şakasına kız satta eccük bizede ver diyorumda yok sana sen kendi yağında kavrul ilerde torunlarımda rahat etsin der