• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın güzeller:KK200:bugün şeyda çoşkun diyetinin 1. günü:cool:
Günaydın tatlim kolay gelsin :KK15:bende kalori sayımına başladım:21:ve focus t25 spor programina başladım inşallah yılbaşına hedeflerimize ulaşmış oluruz:KK69:hiç bi pantolonuma giremiyorum sıkıyo heepsii:KK34::KK34:

Tekrar Merhaba şekerlerim:KK3:
Kayıp kaptanınız geri döndü:KK55:
Hemde aldığı büyük kilolarla:KK22:

Öncelikle canım arkadaşım cecom oynağım banuşuma çok çok teşekkür ediyorum:KK19:
Emeklerine o güzel yüreğine sağlık bitanem:KK200::KK60:
Takıma yeni üyeler gelmiş,eski üyelerden dönenler olmuş herkes hoşgelmiş sefalar getirmiş:KK36:

Güzel kilolar verilmiş azminize başarınıza kocaman alkış:KK9::nazar::nazar::nazar:

Yine, yeniden ,bir kez daha ama bu sefer inşallah son kez olmasını umud ederek aranıza dönüp hayatımdaki kilo engelimden kurtulmak istiyorum:KK75:sizlerle ,desteklerinizle tekrar başaracağıma inanıyorumHoppa

Yeniler için kendimi tanıtayım,ben ayşe 44 yaşındayım ,aöf sosyoloji 4 sınıf öğrencisiyim,2 yetişkin oğlum ,1 gelin kızım var ,taze kayınvalideyim :KK69:ekim de oğlumu evlendirdim:KK36:

E haydi o zaman,Bismillah...
kaptanım hoşgeldin kaç kilosun en son 103 lerde hatırlıyorum seni

Günaydın tatlim kolay gelsin :KK15:bende kalori sayımına başladım:21:ve focus t25 spor programina başladım inşallah yılbaşına hedeflerimize ulaşmış oluruz:KK69:hiç bi pantolonuma giremiyorum sıkıyo heepsii:KK34::KK34:
bende sıkı bir spor programı yapıcam canım 30 dk düşünüyorum günde ama büütün vücudumu çalıştırsın ne önerirsin bana

bana hala pantolonlar oluyo ama hastalanıcam çarşamba günü ve acayip şiş vücudum bide görümcem geldi bi stres bastı beni offffffff :KK70::KK70::KK70:

bende sıkı bir spor programı yapıcam canım 30 dk düşünüyorum günde ama büütün vücudumu çalıştırsın ne önerirsin bana
Gülşencim t25 e bi bak istersen hep kolay versiyonunu yapan kiz gibi yap 30 dk ve supeerr çalıştiriyo vücudu insanty max30dan biraz daha kolay geldi bana bu onda sakatlanmiştim ben bu sefer bende ćogunlukla kolayini yapan kiza uyuyorum;)

Gülşencim t25 e bi bak istersen hep kolay versiyonunu yapan kiz gibi yap 30 dk ve supeerr çalıştiriyo vücudu insanty max30dan biraz daha kolay geldi bana bu onda sakatlanmiştim ben bu sefer bende ćogunlukla kolayini yapan kiza uyuyorum:KK66:
tamam canım youtube a t25 yazınca çıkıyo mu

Günaydın şekerler:21:
Alıntı yapmamışım,hoşbuldum canlarım:KK19:
İzne çıkarken 101,8 kiloydum şimdi 108,3 malesef:oops:
Hiç tartılmamıştım ama bekliyordum bu sonucu çünkü gidişat kötüydü:KK72:

Günaydın şekerler:21:
Alıntı yapmamışım,hoşbuldum canlarım:KK19:
İzne çıkarken 101,8 kiloydum şimdi 108,3 malesef:oops:
Hiç tartılmamıştım ama bekliyordum bu sonucu çünkü gidişat kötüydü:KK72:
olsun abla bende hala hedefime ulaşamadım veremiyorum şu 6 kiloyu ama haftasonu çok pis gaza geldim dün spora başladım hergün yapıcam inşallah

focus-t25-el-mejor-entrenamiento-full-hd-mas-regalo-especial-11849-MLV20050830589_022014-F.webp

Back
X