kızlarr benİm de bİr sorunumm varr delİrİcemmm cumadan berİ afedersİnİz bÜyÜk abd. Çıkmıyorummm...Çok ŞİŞtİmmm.....bugÜnde olmazsa akŞam İlaÇ İÇİcemmmm.....tavsİye edeceĞİnİz bİŞİ var mı.. Kabız deĞİlİm hİÇ karın aĞrım yok.....?
selam kızlar ben sabah iyi dğeildim yazmıştım..onu yazar yazmaz kustum afedersiniz..o kadar kötü kustum ki baygınlık geçirdim..fenalaştımm falan beni revire indirdiler..orda yatıyordum bunca zamandır dr un zoruyla 3 bar çikolata yedim sinir oldum..yemicem diyorum olmaz yiceksin diyor..
neyse şu anda üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum...rapor vereyim dedi de izinde arkadaşlar var iş çok başladım işime mecburen..ama hala kendimde değili yüzüm gözüm şişti..
selam kızlar ben sabah iyi dğeildim yazmıştım..onu yazar yazmaz kustum afedersiniz..o kadar kötü kustum ki baygınlık geçirdim..fenalaştımm falan beni revire indirdiler..orda yatıyordum bunca zamandır dr un zoruyla 3 bar çikolata yedim sinir oldum..yemicem diyorum olmaz yiceksin diyor..
neyse şu anda üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum...rapor vereyim dedi de izinde arkadaşlar var iş çok başladım işime mecburen..ama hala kendimde değili yüzüm gözüm şişti..
selma kararın mantıklı canım bir süre ara vermek topluyor insanı diet psikolojisi çok ağır çok
Neyse şu anda üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum...rapor vereyim dedi de izinde arkadaşlar var iş çok başladım işime mecburen..ama hala kendimde değili yüzüm gözüm şişti..
selma kararın mantıklı canım bir süre ara vermek topluyor insanı diet psikolojisi çok ağır çok
titretme aleti yüzünden her yerim kaşınıyor ya......ama durmak yok yola devam.....kızlar içimde inanılmaz bir istek var...hayatımda kendimi hiç böyle hissetmedim.....Allah tamamına erdirsin bakalım....
cnmm biz fulledik adaylarla birlikte fazlamız bile var hattaazracım takım dolumu yeni üyeye ihtiyaç varmı .....
eger varsa başvuru topigine yazarmısın ....
neslihan hiç yarış modunda degilim bu haftayı kg vermiş olarak atlatıp bir az ara vereyim diyorum üzerimde piskolojik baskı hissediyorum sanki bu yarışta sorumluluk almak zor geldi bana sanki kg veremiyecekmişim gibi geliyor vede veremiyorum nedense önümüzdeki hafta kendimi serbest bırakmak istiyorum zaten misafirimde gelecek ramazanda güzel bir diyet listesiyle inşallah en azından kg almadan atlatırım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?