Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 canim gecmis olsun hic ihmal etme bende aksama bel fitigim icin gtcm doktra ins yaklask 10 sene once universtdeyken parktaki spor aletlernde ters bi hareket yapmism ustunede salncaktan sert bi sekilde sirt ustu dusunce...cift tarafli bel fitigi olsmstu bu aralar agrilar beni zorlmya basldi bakalim..kuvvetle muhtemel emar isteycktr..onada ne zamn sira gelir bilemuyrm gece bi saat verrse gdemm malum esimn durumndan oturu beni kim gotuteck..kendmde gdemem:(hayirlisi bakalim.

Kiz nerde yok basenler var gozukmuyo ki bak gecen beden olculerimi verdim basenler 115 cm bu basen olmayan vucut mu :KK48:
LargeGemini LargeGemini kizzz sen turunculu fotim en son fotom demstin dimi smdi baktimda sen gayet iti gozukuyonya ne simit var ne gobek ne basen oohhhhh MasAllah:)banads anlat nadl basardn kiz bendede bacaklarda sorun yok gobek simit ve basen:KK43:((

Kizlar aksam yemegimi de yedim cok şükür
Sabah iki yumurtayla sucuklu yumirta biraz peynir bir cavdar ekmegi yesilcay

Ara bir kucuk armut

Aksam biraz etli nohutlu patatesli sulu yemek 3 yk bulgur pilavı yaninda yogurt

Simdilik 1.5 litre su insallah 3 litreyi tamamlayacam
Spor yok ama oglen 100 ziplama
Birazdan da belden asagi 400 ziplama yapicam

geçmiş olsun canım, zor ama uğraş boşver çıksın aradan inşallah:KK66:

geçmiş olsun tatlım

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla bir kere ayagin hastaneye düştümu birdaha cikmak zor valla allah yardımcın olsun zor gercekten endokrin daha iyi birde goguse kadin dogum bakmaz meme polikligi bakar ben hic kadin dogumlarin memeleri inceledigini falan duymadim :KK48:

oynakbasi34 oynakbasi34 canim gecmis olsun hic ihmal etme bende aksama bel fitigim icin gtcm doktra ins yaklask 10 sene once universtdeyken parktaki spor aletlernde ters bi hareket yapmism ustunede salncaktan sert bi sekilde sirt ustu dusunce...cift tarafli bel fitigi olsmstu bu aralar agrilar beni zorlmya basldi bakalim..kuvvetle muhtemel emar isteycktr..onada ne zamn sira gelir bilemuyrm gece bi saat verrse gdemm malum esimn durumndan oturu beni kim gotuteck..kendmde gdemem:KK43:hayirlisi bakalim.

Çok sağ olun kızlar valla gitsem bir dert gitmesem bir dert :(
Cuma sabahı için genel cerrahiye randevu aldım ( internetten baktığıma göre meme polikliniğine o yönlendiriyormuş zaten doktorda öyle bir şey demişti )
Bu arada doktorun verdiği doğum kontrol hapini hemen bugün kullanmaya mı başlasam yoksa adet olmayı mı beklesem ;) gerçi daha 1 hafta oldu adet olalı ve doktor kullan derken onu belirtmedi ;)

Bana sağlık ocağında çalışan bir arkadaş kadın doğum bakar dedi ama bakmıyormuş hakketten :D
Neyse yarın bari ağda yapayım ( gerçi çok az var ama yinede doktor sonuçta komple üstü çıkar derse rezil olmayayım :) )
Bu arada doktor erkek :rolleyes: Neyse tıpta ayıp olmaz zatende artık yapacak bir şey yok ;)
Anam bir kadın genel cerrah yokmuş koca araştırma hastanesinde o_O

Bende foto yukleyip hemn silmek istiyorum yorumlarnzi almk istyrm ne dersnz

Canım sen bilirsin ama profiline albüm oluşturup eklersen daha iyi olur ;) ben bir ara buraya eklemiştim malum kaldıramadım :D Hem profil ayarlarını sadece benim takip ettiklerim olarak ayarlarsan senin istemediğin kimse göremez resimlerini ;)

Merhaba herkese ancak girebildim siteye, malum memlekete gelince sabahtan akşama kadar bitmiyor akraba tanıdık ziyaretleri. Nasılsınız? :)
Merhabalar naslsnzzzzz Urmiaa3 Urmiaa3 hosgeldin cnm aramza sanirim en genc sensin zamanla bizi tanycksn ins ama kisaca ben:)elif 29 yasndym ogretmnm bi oglum var 2.5 yaslrnda kilom 72.5 hedefim 65 alti bakalim:)
Çok memnun oldum :) Yapacağıızz olacak inanıyorum :KK55:

Ben de paylaşayım bugünlük menümü. Sabah 1 tane haşlanmış yumurta, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir. Sabah saatlerinde yarım kase sütlaç yedim bir de dayanamadım :oops:Ara öğün almadım, akşam yemeği olarak da 1 kase çorba 1 kase sebze yemeği yedim yine 1 dilim tb ekmeğiyle, bugünlük bitti. Akşam uyumadan yoğurt-pul biber-limon kürü yapacağım. Su şimdilik 1,5 litre kadar oldu. Çay kahve bol bol içtim ama hepsi şekersiz. Onun dışında spor yapamadım bugün ama sabahtan beri hareketliyim 2 saat kadar yürümüşümdür düşük tempolu da olsa

oynakbasi34 oynakbasi34 cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusunda özlem diye birisi var,benim kilolarda, bir rakibim de o olabilir diye düşündüm,yer varsa çağırsak mı acaba?(birisi kapmadan:KK70:)

Çağırsaydın kız :)
Düzenli gelmeyenleri listeye dahil etmiyorum nasılsa :D

Hoş geldin canım :KK66: Nasılsın canım görüşmeyeli :KK66:
Hos buldum kaptancim iyyim cok sukur sen nasilsin ...
Gecmise baktim oyle neler olmus diye ;)
Arkadasima gitmistim yeni geldim ...
Genel cerraha gideceksin sanirim malesef cogu erkek ve utana skila anlatip gosteriyoruz derdimizi bende gitmistim keske bayan olsalar ;)

Back
X