Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyilik canım saol bu hafta ilk defa kaçamaksız devam ediyorum inşallah hep böyle olur kilolar gidene kadar tek isteğim bu:KK39:

Çok sevindim senin adına ;) Ben öğlen yulaflı bir kaç pikevit yedim aman yemez olaydım hem şekerim fırladı hemde midem bulandı :D sanırım artık istesemde kaçamak yapamıyacağım :D

Hayirli geceler kizlar :KK66:
Cayimi icerken yazayim dedim baya yorulmusum bugun :KK66:

Sabah tarcinli limonlu su
11 gibi
Peyynir
zeytin
Domates
Yesillik
Simit

Ara..
1 portakal

Aksam ...
Sebzeli türlü
2 kasik plav
Yogurt
Salata

2.5 lt su
30 dak spor
Haft.topl. spor = 170 dak

Maşallah kız baya sporun var ;) Menülerin zaten parmakla gösterilecek türde ;) Helal sana

Sen nasılsın banucum

Şimdi daha iyiyim ;) Midem çok kötü oldu akşam üzere :( eşim bile yahu hastamı olucaksın dedi ama sonradan aklıma geldi yediğim piskevit :D bir daha tövbe ağzıma sürmem ;)

Ben bir dusuneyim orda ne yapabilirim. Bizimkiler yatmayi seven cinsinden :KK66: pek is olmuyor.
Yapmak istedikten sonra yapacak spor çok, evin içinde bile yaparsın, yerinde sayarak koşu hareketi yap, bacak kaldır indir, bisiklet çevir, ensene oklava koy bel çevir, ender saraç'ın 21 günde 2 beden incelten hareketi var Google'a yaz çıkar, bunları bir kağıda yaz günde 3 set yapsan daha etkili olur

Banu abla 1 ay daha kadar kalacak aslinda oda diyet yapiyo ama simdi nasil desem sonucta misafir ev sahibi yemese misafur hic yemez ilk defa evime gelmis memleketten oda ben diyet diye onuda mecbur etmek istemiyorm ama yarindan itibaren tekrar istikrarlı olacam ve 69 kadar inip mezun olacam :mad:

Banu abla 1 ay daha kadar kalacak aslinda oda diyet yapiyo ama simdi nasil desem sonucta misafir ev sahibi yemese misafur hic yemez ilk defa evime gelmis memleketten oda ben diyet diye onuda mecbur etmek istemiyorm ama yarindan itibaren tekrar istikrarlı olacam ve 69 kadar inip mezun olacam :mad:

Olmadı AVm gezme bahanesiyle dışarı çıkar birlikte yürüyüş yapın canıım ;) en azından yediklerini yakmış olursun çaktırmadan ;) Sayılı zaman çabuk geçer eminim 69u çok çabuk görürsün ;) bol bol su ve bitkisel çaylara dayan sende canım
Bak şu Bimden geçen gün aldığım 5i1 yerde çay aç karnına içince baya bağırsakları çalıştırıyor ;)

Abla aslinda hic evde oturmuyirum ki dun sabah saat 9 da evden ciktik 50 dk gidis 50 dk gelis birde 2 saat hstanede ayakta orfan oraya gidip geldik evvelsi gun avm ye gittik saat 1 de evden çıktık 6 da eve geldik digersi gun kursa yürüyerek yine gidip geldim 50 dk yurudum toplam artik ayaklarim perişan bugun çıkamadım ama yine de arti görüyorum tartida hatta yarinda hst gitcem diger cuma da cikacam disari haftasonu parka giidcez yani anlayacağın evde oturmuyom ama niye boyle oldu bilmiyorum
Olmadı AVm gezme bahanesiyle dışarı çıkar birlikte yürüyüş yapın canıım :KK66: en azından yediklerini yakmış olursun çaktırmadan :KK66: Sayılı zaman çabuk geçer eminim 69u çok çabuk görürsün :KK66: bol bol su ve bitkisel çaylara dayan sende canım
Bak şu Bimden geçen gün aldığım 5i1 yerde çay aç karnına içince baya bağırsakları çalıştırıyor :KK66:

Abla aslinda hic evde oturmuyirum ki dun sabah saat 9 da evden ciktik 50 dk gidis 50 dk gelis birde 2 saat hstanede ayakta orfan oraya gidip geldik evvelsi gun avm ye gittik saat 1 de evden çıktık 6 da eve geldik digersi gun kursa yürüyerek yine gidip geldim 50 dk yurudum toplam artik ayaklarim perişan bugun çıkamadım ama yine de arti görüyorum tartida hatta yarinda hst gitcem diger cuma da cikacam disari haftasonu parka giidcez yani anlayacağın evde oturmuyom ama niye boyle oldu bilmiyorum

O zaman dediğin gibi kesinlikle yetersiz su içiyorsun ki vücut kendini korumaya almak için ödem yapıyor ;)
Birazda stres yapıyorsun ya ay alacağım alacağım diye ;) herşey beyinde biter demiyorlar sonuçta ;) Kendini telkin et okadar hareket ediyorum kesinlikle veriyorum diye ;) banada şaka gibi gelirdi ama cidden telkinle çok ciddi kilolar verenler var ;) benim tek sıkıntım şu ara kulaklığım yok yoksa yatmadan youtubedaki zayıflama telkinlerinden uyumadan dinlerim yine ;) Cadı kızım nasıl becerdiyse kendi kulaklığını hallettiği yetmiyormuş gibi benimkinide kazayla koparmış :) ilk fırsatta almam şart ;)

Vücut çok yorulursa da ödem tutuyor, kilo alıp almadığını anlamanın en iyi yolu mezura canım

mesela benim de yuksek bel giymm gerekiyorki yanlar ve gobek kamufle olsun:)

kiz o neyyy:)

ole dusnme ablacim bak nasl emek veriyosn iradeni konsturuysn bole emek verdgn biseyi koly bozmk istekzsn bnce ayrica hedefin 24 kg civari o kdar kiloyu yazin bi anda alman cok zor kaldiki bakyin ipin ucu kaciyor yurrsn hareketni arttrsn suta dadanrsn ins :)bosver olumlu dusunelim ins

Banada oluyr sanki bazen

Kiz kim bu diyetsyen nerdeymissssssss?
Sabah
Peynir
Zeytin
Az menemen
1 catal helva
Bi pisi ve ceyrek simit(okul kahvltsi vardida)
Ogle
Yayla(biraz yagliydi ama dogaldi)
Yogurt
Menemen 2,d

üç ay kesintisiz yap gör bak neler oluyo

Insallah hep birlikte veririz yaza kadar :KK66:
Dediğin gibi dikkat etmeye calisirim.
Esim iyi kaptirdin kendini yurumeye diyor. Bende bir ise yaramiyor diyorum yok zayifliyorsun diyor. Tartida goremeyince hic inanasım gelmiyor. Bu ctesi degil haftaya ctesi diyetisyene gitcem yine insallah. Hadi bakalım hayırlısı.
Tartıya takılma canım geçen tartildim ve moralim bozulmuştu meğer regli olacakmış im dün oldum bu gün eskiden 69 kilo iken aldığım pantolonumu giydim geçen günde giymiştim o dönemden daha geniş duruyo du bu günde geniş duruyo ama üst tarafı regli den dolayı şiş diyeceğim o ki 69 kilo iken aldığım pantolon 70,5 iken geniş oluyor yargıyı esas alma bir kıyafetini dikkate al onu dene tabiki tartilalim ama cuma. Bak ben bu pantolonu giyince moralim düzeldi darısı basina

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür bugün çok daha iyiyim ;) dünkü halsizliğim baya hafifledi demekki cidden yorgunluktan birazda halsizlik oluşmuş ;)
Bugün de akraba günümüz var :cool:
Yine bana yollar göründü :D gideceğimiz akraba bana yürüyerek 30 dakika mesafede ve bende yürümeyi düşünüyorum hem git gel 1 saat yürüyüş yapmış olurum hemde yolda eczaneye falan uğramam gerekiyor ;) Sağ olsun eşim ilacım bitti dedi ;)

Eminim çok güzel şeyler yapar evsahibi ama kesinlikle kararlıyım yemeyeceğim zararlı olanlardan ;)

Akşamüstü başım döndü elim ayağım titredi on gün arayla iki kez regl olmaktan bence zaten kansızlık var hap kullanıyorum ya buda cabasi oldu hiç oturmadim bugün çocuk uyuyunca o kadar ev işinin üstüne sporda yapınca pil bitti

Kuzum normaldır hem yorulmuşsun hemde regl insan fena oluyor ;) İnşallah bugün sende daha iyisindri ;)

üç ay kesintisiz yap gör bak neler oluyo

Ay bu video çok güzelmiş bayıldım ;) eski airobikciler gibi :D tabi baya bir efor lazım buna ama evde oturabildiğim günlerde denerim ;)

Kızlar dün size bahsettiğim Bilinç altı etkileyen zayıflama meditasyonu bu;

Kulaklıkla dinlemek gerekiyor ki başka şeylere kaymasın dikkatimiz ;) bunu yatmadan dinlemek daha keyifli geliyordu bana ;)
Başkaları da var da en çok bunu ben sevmiştim ;)

Hadiyinnnnn bütün takım olarak cumadan sonra 1 hafta boyunca bunu dinleyelim mi ne dersiniz ;) Bende o arada kulaklık alayım kendime ;)

Back
X