Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba 8.takımın kelebekleri:KK3:
ben Ayşe takımın banuş'dan önceki kaptanı:KK28:
uzun süredir izindeydim yoğunluğumdan dolayı, bu süre zarfında kilolar aldı başını gitti:KK22:
artık kendime çeki düzen vermem gerektiğine nihayet( :KK75: ) karar verdim:KK23:
tekrar gruba dönmeyi düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla 8.takım dolmuş taşıyor maşallah:nazar:
bu durumda kendime grup bakıyım önce bi kardeş takımın kapısını tıklatayım da artık neresi olursa:süslü:

uzun süredir izindeydim yoğunluğumdan dolayı, bu süre zarfında kilolar aldı başını gitti:KK22:
artık kendime çeki düzen vermem gerektiğine nihayet( :KK75: ) karar verdim:KK23:
tekrar gruba dönmeyi düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla 8.takım dolmuş taşıyor maşallah:nazar:
bu durumda kendime grup bakıyım önce bi kardeş takımın kapısını tıklatayım da artık neresi olursa:süslü:
iyiyim tatlım sen nasılsın:KK19:
kürkçü dükkanına döndüm burası olmadan olmuyor :KK23:
Hosgeldin. Şukur iyiyim bende. Evet olmuyor kesinlikle. Bende dort hafta oldu doneli. Daha bugun listeye girebildim. Belki senin burda devam etmen icin birsey yapilabilir... Burda kalabilirsen cok sevinirim :)

Bugunku menum

Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates

Ara
1 elma
Hibiskus cayi

Oglen
Peynirli ekmek

Ara
1 galeta
Yogurt
Hibiskus cayi

Aksam
Kiymali pirasa
1 dilim ekmek
Ayran

Ara
Belki 1 bardak süt
3 5 tane findik fistik yedim onu sayalim.

Spor
45 dk

Iyi geceler kızlar kimsecikler yok bu gece
evet ya kimsenin sesi çıkmıyor. Benim misafirlerim vardı biraz önce çıktılar hemen buraya damladım. Canım beraber yarışalım dedik ama hic yapamadık. Haftaya daha iyi olmak için birlikte yarışalım.üstelik kilolarımız çok yakin.

canim 82 den 75 e kaç ayda düştün maşallah 7 kilo vermissin.
1 aralıkta başladım diyete ve bu gruba ilk başlarda güzel gitti
Aslında hırs yapsam her hafta güzel eksiler görürüm

Bu aralar motivasyonum düşük
Çok hareketliyim aslında daha fazla verebilirimde

Bu hafta güzelce yarisalim bide menumuz hakkinda eleştiri yapalım

Kızımı emziriyorum bitki çayı fln icemiyorum Dr danismadanda yapamam

Bugün yarım saat sporum var çok bitkindim bugün kızım dün gece hiç uyumadi grip oldu yavrum burnu tikali

Canım bu hafta 74 görmek istiyorum motive olmaya çok ihtiyaçim var Avsumay Avsumay

Aaa sen kilo veremezsin

Aaa sen eski kilo donemezsin diyenlere

Giydiği hiç bir şey yakışmıyor diyenlere

Inat vermek istiyorum

Şükür azda olsa kendime geldim biraz uzanınca :KK48:
Gerçi felaket uyuyasım var ama az size bakmadan yatmak istemedim ;)

.
Bu arada kizlar kayisi hosafi yapcam icine seker atmak istemiyorum seker yerine bal atilirmi eksimsi bi tadi var cunku

Canım en güzeli tarçın eklemek ve kendi şekeride zaten yeterli gelir ;)

Kızzzzzzzzzzz başka takım ne demek :sinirli:
Buradan başka yer olmaz sana kuzum bak daha birlikte diyetisyene gideceğiz :KK60:
Zaten 15 kişiye kadar yolu varmış bizde 13 kişiyiz :21:
Yaaaaaaaa bananeeeeeee bananeeeeeeeeeeee :mad::mad::mad::mad::mad::mad: bizde kal bak ne güzel birbirimizi gaza getireceğiz yer geldimi şöyle hafiften :KK67: uyaracağız yanlış olursa ;)

Banu geçmiş olsun tüm hastalara şifa dilerim
Benimde küçük kız ateşli gene grip kendisi
Evde yatılı misafirlerim var pazartesiye kadar bendeler bildirim az olabilir şimdiden öperim hepinizi

Kızzzzzzzzzzz başka takım ne demek :sinirli:
Buradan başka yer olmaz sana kuzum bak daha birlikte diyetisyene gideceğiz :KK60:
Zaten 15 kişiye kadar yolu varmış bizde 13 kişiyiz :21:
Yaaaaaaaa bananeeeeeee bananeeeeeeeeeeee :mad::mad::mad::mad::mad::mad: bizde kal bak ne güzel birbirimizi gaza getireceğiz yer geldimi şöyle hafiften :KK67: uyaracağız yanlış olursa :KK66:
abowww ben yanlış mı saydım:KK23:
kız takım full+full ben bu göbişle nereye sığışcaktım:ıslık:
kardeş takıma kaçtım bile:oops:
biz birbirimizi her yerden dürteriz banum:süslü:

Banu geçmiş olsun tüm hastalara şifa dilerim
Benimde küçük kız ateşli gene grip kendisi
Evde yatılı misafirlerim var pazartesiye kadar bendeler bildirim az olabilir şimdiden öperim hepinizi

Senin kuzuyada çok geçmiş olsun ;)
Valla ben her yaklaşanı kovalıyorum :D özellikle ufak iyice halsiz düşüyor nezle girp olunca ve yalvartıyor yemek yemek için ;)
Umarım çabucak toparlanır canım ;)

abowww ben yanlış mı saydım:KK23:
kız takım full+full ben bu göbişle nereye sığışcaktım:ıslık:
kardeş takıma kaçtım bile:oops:
biz birbirimizi her yerden dürteriz banum:süslü:

:63: Küstüm hatta diyetisyene gittiğimizde diyeceğim ona çok ekmek ver hatta ekmek arası ekmek yesin ben daha çok vereyim diyeceğim :D :D :D
Şaka şaka ;) dediğin gibi her tülü dürteriz birbirimizi ;)
Belki rekabet kızışırsa bizde daha fazla gaza geliriz :21::21::21::21:

:63: Küstüm hatta diyetisyene gittiğimizde diyeceğim ona çok ekmek ver hatta ekmek arası ekmek yesin ben daha çok vereyim diyeceğim :KK70: :KK70: :KK70:
Şaka şaka :KK66: dediğin gibi her tülü dürteriz birbirimizi :KK66:
Belki rekabet kızışırsa bizde daha fazla gaza geliriz :21::21::21::21:
oy oy ekmek arası ekmek olsa da yesem dermişim:KK70:alemsin banum:KK60:
hadi bakalım rakibem:spor:

Back
X