Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok cnm çalışmıyorum kizima bakiyorim belki ilerde çalışmayı düşünebilirim bu aralar direksiyon derslerine gidiyorum allahin izniyle ehliyet alicam lise terk ben ama kizim biraz buyusun aciktan devam edicem simdilik annelik :)
Günaydın canım :) haftasonum çok yoğundu kusura bakma giremedim foruma, ama tabiki dediğimiz gibi yoldaş rakibeyiz hala :) En son çarşamba ya da perşembe tartıldım 76,100 kg çıktım onu baz alacağım senin kaçtı ? Detox çorbası dersen onlar çok hoş olmuyor sıvı diyeti daha kolay bence, yine de sen bilirsin :) Bölgesel kilom var ama korse ile onu biraz olsun yonttum :confused: Bel ve göğüs bölgesi çok fazla benim şu an orantılı duruyor ama az biraz daha gitmesi lazım, 65 zayıf bence de evet, ineceğim en son rakamda o ama :) Çok fazla zayıflık sevmiyorum, çalışıyorum bu arada mezun oldum, sen çalışıyor musun ?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kurstan geldim ;)
Küçük kuşumuda Annemden geçerken aldım az dinlenip sizlere bakayım dedim ;)

Bugün kursta baya iş yaptım :21:Kuzene yaptığım bebek uyku setide bitmesine az kaldı ;) sonrada diğer Amca gelinine bir tane daha yapacağım ;) Çok zevkli geliyor hatta teneffüslerde bakarım buraya dedim ama her defasında dalıp teneffüslerde bile işimi yaptım ;) Hoca bile diyor maşallah baya elin çabuk üstelik çokda güzel oldu diye ( önceden hanım benim zevkimden şüphe ediyordu hep :D )

günaydın kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34 hafta sonu giremedim yatıya misafir vardı birazda kocişle limoniydik sıkıntı yaptım yrdim içtim nette hiç giremedim benim kilomu yanliş girmişsiniz 69,8 değil 70 olacaktı neyse bende cumaya ona göre hazırlanırım

Aman 200 grın lafımı mı olur :D valla ben öyle gördüm nedense :KK53: artık haftaya 200 gr eksik bildirim yapmış olursun :KK48:

Kaptancim biz her sabah 6 da kalkiyoruz. Ben kahvalti hazirliyorum esim 7 de gidiyor. Bende 7.30 yada 8 gibi evden cikiyorum. Sabah hiic vakit olmuyor. Bir ctesi gitmiyor. Bir o gun gec kalkiyoruz. Pazar yine kursu var.

Valla ben yoğunum derken sen benden beter yoğunmuşsun ;) Akşam yemeğini erken yemeye çalış olmadı yatmadan azda olsa Leslie falan yap ;)
Onun bile çok faydası olur bari yatmadan metabolizman hızlanmış olur ;)

Günaydın hanımlar, yoğun bir hafta sonundan dolayı giremedim ama bugün sizinleyim, çok hafiflemiş hissediyorum, bir kaç kişi zayıflamışsın dedi daha da motive oldum en fazla 1-2 hafta daha bu moddayım :) Sizler napıyorsunuz ? Cuma sabahı tartılıp güncel kilomu da açıklayacağım, çok merak ediyorum :KK76:

Ayyy ne güzel ;) cevredende insan zayıfladın dediğinde insan daha bir motive oluyor :KK68:
İnşallah yaza kadar çok daha güzel farklar görür çok daha güzel iltifatlar alırsın ;)

Dersim bos benimde simdi. Ara ogun yapiyorum. Biraz da kitap okurum. Tenefuste de ayaktayım. Hareketli bir gun benim icin. Sizler ne durumdasiniz?

Ohhh ne güzel kitap okumaya fırsatın oluyor ;) valla ben şu el işlerine daldığımdan beri hiç elime kitap alamadım :KK53: Aslında her gün bir 10 sayfada olsa okumak istiyorum artık ;)

Kızlar halsizlik bitirdi beni üzerine dünden beri aferdersiniz ishal eklendi bide yemek yiyemiyorum

Eşim yarın Dr gidelim kizimda çok huysuz eli kulaginda sürekli ikinizde muayene olursunuz dedi Karnım ağrıyor :KK43:

Aman kuzum ihmal etme kuzuyada mikrob bulaşmasın ;)
Ne olur ne olmaz doktora git canım birde suyunu bol tut canım ki mikrobu çabuk atabil ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kurstan geldim :KK66:
Küçük kuşumuda Annemden geçerken aldım az dinlenip sizlere bakayım dedim :KK66:

Bugün kursta baya iş yaptım :21:Kuzene yaptığım bebek uyku setide bitmesine az kaldı :KK66: sonrada diğer Amca gelinine bir tane daha yapacağım :KK66: Çok zevkli geliyor hatta teneffüslerde bakarım buraya dedim ama her defasında dalıp teneffüslerde bile işimi yaptım :KK66: Hoca bile diyor maşallah baya elin çabuk üstelik çokda güzel oldu diye ( önceden hanım benim zevkimden şüphe ediyordu hep :KK70: )

Aman 200 grın lafımı mı olur :KK70: valla ben öyle gördüm nedense :KK53: artık haftaya 200 gr eksik bildirim yapmış olursun :KK48:

Valla ben yoğunum derken sen benden beter yoğunmuşsun :KK66: Akşam yemeğini erken yemeye çalış olmadı yatmadan azda olsa Leslie falan yap :KK66:
Onun bile çok faydası olur bari yatmadan metabolizman hızlanmış olur :KK66:

Ayyy ne güzel :KK66: cevredende insan zayıfladın dediğinde insan daha bir motive oluyor :KK68:
İnşallah yaza kadar çok daha güzel farklar görür çok daha güzel iltifatlar alırsın :KK66:

Ohhh ne güzel kitap okumaya fırsatın oluyor :KK66: valla ben şu el işlerine daldığımdan beri hiç elime kitap alamadım :KK53: Aslında her gün bir 10 sayfada olsa okumak istiyorum artık :KK66:

Aman kuzum ihmal etme kuzuyada mikrob bulaşmasın :KK66:
Ne olur ne olmaz doktora git canım birde suyunu bol tut canım ki mikrobu çabuk atabil :KK66:

Kaptanim valla bende sana özeniyorum ne güzel kafa dağıtıyorsun. bir ptesilerim bos onda da kitap okumaya calisiyorum. Bugun basimi koymustum masaya bir baktim zil caldi. :D

Sabah aksam yuruyorum iste okula. Bir yokus var anlatamam arabalar zor cikiyor o yol beni inceltti. Kendime soz vermistim bu hafta hergun leslie yapcam diye. Sonra boş gunerimde yapayim dedim :KK70: bizim mahalleye spor salonu acildi bir kac durak otede. Bugun tramvayla gecerken bayan falan okudum. Yaza diyorum oraya gideyim 1 ayligina falan. Gobegim icin orayi dusunuyorum Allah nasip ederse.

Bu brokoli kadar bağırsaklarımı bu kadar calistiran birsey gormedim. Kabızlık cekenler mutlaka bir ögun denesin. Menumu de paylasayim burdayken

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Bir parca brokoli
1 dilim ekmek
Domates

Ara
1 elma

Oglen
Brokoli
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
3 kasik yogurt
Yarim galeta

Aksam
3 kurubiber domasi minikti
5 kasik piyaz (menumdeki fazlalik)
2 bardak ayran

Ara

1 bardak tarcinli sut icmeyi planliyorum.

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Hele şükür laptopa kavuşabildim :D
Eşim işten erken geldi hadi yemek yedik derken bir baktım laptobda çizim yapacağım dedi ;)
Hadi tam onun işi bitti bu seferde büyük Kızım slide hazırlayacağım diye aldı odasına kapandı :D

Tam ümidimi kesmişken getirdi de bende sizlere bakabildim ;)

Kaptanim valla bende sana özeniyorum ne güzel kafa dağıtıyorsun. bir ptesilerim bos onda da kitap okumaya calisiyorum. Bugun basimi koymustum masaya bir baktim zil caldi. :KK70:

Sabah aksam yuruyorum iste okula. Bir yokus var anlatamam arabalar zor cikiyor o yol beni inceltti. Kendime soz vermistim bu hafta hergun leslie yapcam diye. Sonra boş gunerimde yapayim dedim :KK70: bizim mahalleye spor salonu acildi bir kac durak otede. Bugun tramvayla gecerken bayan falan okudum. Yaza diyorum oraya gideyim 1 ayligina falan. Gobegim icin orayi dusunuyorum Allah nasip ederse.

Bende çok istiyorum hatta eşime kalsa şimdiden spor salonuna yazıl diyor da maddi yönden adamı zorlamak istemiyorum malum ödemelerin üzerine birde apartmandaki masraflar bindi :(
Hem benim biraz kilo verdikten sonra başlamam daha iyi ;) sonuçta belli bir kilo gittikten sonra kilo duraksarsa sporla biraz daha hızlandırma şansım olur ;) hemde sıkılaşır verdiğimden fazlası gitmiş gibi olur ;) yani üzerine kaymağı olur ;)

Bu brokoli kadar bağırsaklarımı bu kadar calistiran birsey gormedim. Kabızlık cekenler mutlaka bir ögun denesin. Menumu de paylasayim burdayken

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Bir parca brokoli
1 dilim ekmek
Domates

Ara
1 elma

Oglen
Brokoli
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
3 kasik yogurt
Yarim galeta

Aksam
3 kurubiber domasi minikti
5 kasik piyaz (menumdeki fazlalik)
2 bardak ayran

Ara

1 bardak tarcinli sut icmeyi planliyorum.

Menün harika canım ;) Piyaza takılma o sonuçta salata yerine geçer ;)

kızlar hamile olabilirim
bugun kan verdim yarın belli olacak

Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız ;) Rabbim gönlünüze göre verir inşallah...Aminnn

bugunki yediklerim

kahvltı
kruvasan

öglen
1 dilim pasta
ikindi
peynir
zeytin
yumurta
akşam yemedim

Canım Öğleni kaçta yedin hani akşam yemeği yemedin sonra halsizlik yaşamayasın ;)

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Hemen izlemeye başlıyorum ;) Faydalı bilgiler için şimdiden teşekkür ederiz ;)

Kızlar menümü yazayım
Sabahtan
1 yumurta
Biraz peynir
1 zeytin
Yeşillik
2 dilim t. b.ek.

Öğle
3 kaşık bulgur pilavı
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
Salata

Aksam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Bir parca tavuk

Su 2.5lt
Spor 20dk

Toplam spor 60+20=80

Canım harika bir menü tebrik ederim ;) Sporda var eee daha ne olsun ;)

Back
X