Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınlar olsun inşallah dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
dünkü menüm
sabah canım bişey yemek istemedi 1 bardak süt içtim
ara 1 elma
öğlen duşardaydım yarım simit 1 ayran
akşam
2 dilim haşlanmış patates tavuk haşlama bol salata

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaçak kaptanınız geldiiiiiiii :21::21::21::21:

Anam dün nasıl yoruldum size anlatamam :KK48:
Gittiğimiz AVMnin şansa özel etkinliğine deng gelmişiz :KK48: Zaten Outlet mağazaları ama salı günleri bütün mağazalar kapı önlerine daha da bir indirimli kiyafetler konuyormuş :KK66:
Kalabalığı görünce hayırdır herkesin mi alışveriş yapası tuttu dedik meğer herkes biliyormuşda biz şansa o güne deng gelmişiz :KK70: kapılar açıldığı an huraaaa millet içeri daldı :KK70: öyle sudan çıkmış balığa döndük ama sonra bende sürüye karıştım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Eşim bedenden emin olmadığım için bir tane pantolon aldım ama eşim bayıldı hatta haftaya salı yine git erkenden dedi :KK48: adamlar 70 liralık pantalonu 10 liraya verdiler ve cidden çok kaliteli :KK68:
Markalı 350 liralık ayakkabıları 80 - 90 liraya veriyorlardı hatta 1000 küsür liralık karacanın yemek takımlarını 300 liraya verdiler :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Tabi biz nerede ne var bilemediğimizden sadece sonradan kapıştıktan sonra onların aldıklarını incelerken gördük hatta Anneme bile dedim valla koyacak yerim olsa kesinlikle alıp kızların çeyizine koyardım diye ;) 12 kişilik hatta çatal kaşık takımlarınında fiyatını 700 liralardan 100 liraya indirmişler :rolleyes:
Hani iyi parayla gitmek lazım yoksa benim gibi aklınız kalıp dönüyorsunuz :KK70::KK70::KK70::KK70:

Eve akşam üzere gelincede resmen baygın düştüm :KK70: yemekten sonrada zaten büyük kız laptopa el koydu beklerken uyumuşum :D

Sonuc negatif çıktı acilen toparlanip kilo vermem gerek

Hakkında hayırlısı canım ;) o zaman hemen toparlanıp kilo vermeye odaklan canım ;)
En azından daha sonra hamilelik düşünürsen çok daha rahat geçer süreç ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 . Kaptanım avmde kayboldun galiba :KK70:

oynakbasi34 oynakbasi34 özledik yahu. Lütfen geliniz.

Valla benimde aklım sizlerde kaldı ama akşam fırsat olmadı ;)

Slm kızlar bugün kizimla Dr gittik kan idrar aldılar çok ağladı yavrum

Bana Dr yine ilaç vermedi ishalim durdu deyince
Patetes haslamasi yağsız makarna muz fln ye dedi bağırsak flaransi bozulmuş dedi mide çok yorulunca usutunce oluyor dedi

Eve geldim az bişey yiyorum yarım saat karın ağrısı sonra koss wc ye
Yemek yemeye korkuyorum artık
Neyse korkutucu boyutta değil karın ağrısı olmasa iyi

Ilac ismi verdi özel onu Alırım olmazsa

Iyi dilekleriniz için hepinize tşk ederim
Yarın daha aktif olarak aranizdayim

Tekrar çok geçmiş olsun canım ;) inşallah kuzunun sonuçlarıda güzel çıkar ;)

Günaydın herkese :KK66:

Cumaya kadar regl olsam bari ya karnım şişti iyicene. Artıda gösteriyorum zaten :KK43:

Canım bol sıvı tüket eminim eksi bile görürsün azda olsa ;)

8.Takım olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarr :KK200:

Teşekkür ederiz canımmmm ;) Emekci kadınların en ağır işçisi olarak bende birazdan işlerime girişeceğim :D

Ben boyle durumlarda ben diyetteyim lutfen yemem icin israr etmeyin iciniz rahat etmeyecekse ben siz yedikten sonra geleyim diyorum. Suan okulda bana biskuvi vs ikram etmeyide kestiler artık :KK66:
Öğretmensiniz sanırım ? Ben de diyorum ama ısrarcı bir çevrem var malesef, gerçi dün akşam kurtuldum yemek yedim ama sırf yemiş olmak için aç değildim. Çorba ve kahve ile geçiştirdim :KK25:

Canım iyi aksamlar. Daha önce bu diyeti yapabileceğimi söylemiştim ama cuma gününü bekliyordum. Bugün kararımı verdim ve yarin sabahtan itibaren yapmaya başlıycam inşallah. Çünkü hem yürüyüş yapıyorum hemde yediklerine çok dikkat ediyorum ona rağmen istediğim gibi kilo veremiyorum. Yakin zamanda annem bana gelecek ve uzun bir sure kalacak. Annem gelmeden kilolardan kurtulmalıyım çünkü onun yaninda diyet yapamam. Eve birileri geldiğinde zaten tamamen yeme düzeni değişiyor. Ben o zaman sadece kilomu kontrol etmek için uğraşmak istiyorum. Yani nisan 15 e kadar 68 ,69 olmak istiyorum inşallah.
Günaydın, İnşallah olacakta, çok sevinirim destek olabiliriz birbirimize :KK200: Dün akşam kutlamadan eve geldiğimde akrabalar vardı ve çok zayıflamışsın dediler şaşırdılar beni görünce. En son kilo rakamımı ve tahmini kaç kilolarda olduğumu söyleyince de şok oldular 65 kg civarı gösterdiğimi söylediler. Geçen hafta 76,100 kg idim. Ben sütlü kahvem ve doğum günü jestim olan 2 kare parça çikolata (nadiren yapıyorum bunu sizde yapabilirsiniz çok canınız tatlı çekerse, ben sırf tadını merak ettiğimden yedim bekletmek istemedim) ile güne başladım bugün mesela, sizde ne var :KK36: Bu arada abla mı demeliyim bilmiyorum, kaç yaşındasınız ?

Günaydın hanımlar, kadınlar günümüz kutlu olsun :KK200: Dün akşam ki kutlamadan kurtuldum, sırf onlar yemek yerken ben durmayayım diye bir kase tavuk suyu çorba içtim (sadece bu vardı o saatte :işsiz:), daha sonra da şekersiz sütlü kahve içtim. Normalde saat 19:00 sonrasına bırakmadığım için yemek ne olursa olsun, eve dönüşte yine uzak bir yerde inip 40 dakika yürüdüm. Yatmadan önce de 1000 adet hulahop çevirdim ve bölgesel egzersiz yaptım. Cuma gününü gerçekten merak ediyorum, 65 kg olana kadar bırakmak yok.

Bu cuma bildirimleri olayı çok güzel gerçekten, diyet modundan çıkmamayı sağlıyor :KK14:

Aynen canım üstelik genelde haftasonları misafirlikler falan derken çok az kaçamakda olsa cumaya kadar telafi şansı oluyor ;)

günaydın nnn....
dün geç uyandım evden çıkarken kahvaltı yapamadım
sabah 1 büyük bardak ayran
öğlen salata yogurt 3 kaşık pilav 4 parça tavuk göğsü 5 kaşık bamya
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 kase yogurt
su 3 litre
nihayet spora başlayabildim 40 dk eliptik bisiklet
hafta sonu sıkıntılıydım menülerim çok saçmaydı haftayı kurtarmaya çalışıyorum
Aaaaynen ama kurtardım dün akşamı arkadaşım çok teşekkür ederim :KK36:
iradene hayranım:super:
Sabah 1 elma

Peynir
Zeytin
Yesillik
2 d.ekmek
Domates

Ara..
Tarcin limon cayi

Aksam ...
Mercimek corbasi
Ispanak yemegi
Salata
2 kasik eriste
Yogurt

2.5 lt su
1 hibiskus cayi
1 saat yuruyus dun
Bugun 30 dak spor evde
Haf spor. 210 dak :KK66:
maşallah spor dakikalarına :nazar: kıskandım
Evet içiyorum ilacimida düzenli kullanmıyorum su bağımlılık yaptı bende su icince çok mutlu oluyorum

Yazın yeniden tedavi için hastaneye gideceğim bişey değil bir hafta kalıyorsun ilaç deniyorlar dozu etkisi fln çok uzun sürüyor kızım küçük

Inşallah yarın daha iyi olurum canım
çok geçmiş olsun canım
Günaydınlar millet. Nasilsınız bakem.
günaydın çok erkencisin:sampiyon:

Sabah kendime gelmek için duşumu alıp işlere giriştim ;) şimdide ufak bir kahve molası vereyimde öyle devam ederim ;)
Kız okuldan gelene kadar çoğu işim bitmiş olur ;) bir tek yine çamaşır yıkayıp ütü yapmak kalacak :KK53:

Günaydın, İnşallah olacakta, çok sevinirim destek olabiliriz birbirimize :KK200: Dün akşam kutlamadan eve geldiğimde akrabalar vardı ve çok zayıflamışsın dediler şaşırdılar beni görünce. En son kilo rakamımı ve tahmini kaç kilolarda olduğumu söyleyince de şok oldular 65 kg civarı gösterdiğimi söylediler. Geçen hafta 76,100 kg idim. Ben sütlü kahvem ve doğum günü jestim olan 2 kare parça çikolata (nadiren yapıyorum bunu sizde yapabilirsiniz çok canınız tatlı çekerse, ben sırf tadını merak ettiğimden yedim bekletmek istemedim) ile güne başladım bugün mesela, sizde ne var :KK36: Bu arada abla mı demeliyim bilmiyorum, kaç yaşındasınız ?
canım kahvaltı yok mu onu merak ediyorum. Birde esim çok halsiz düşersin diyor. Bu diyet halsiz ve yorgun bırakır mi. Canım 35 yaşındayım ablayim yani.
günaydın nnn....
dün geç uyandım evden çıkarken kahvaltı yapamadım
sabah 1 büyük bardak ayran
öğlen salata yogurt 3 kaşık pilav 4 parça tavuk göğsü 5 kaşık bamya
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 kase yogurt
su 3 litre
nihayet spora başlayabildim 40 dk eliptik bisiklet
hafta sonu sıkıntılıydım menülerim çok saçmaydı haftayı kurtarmaya çalışıyorum

iradene hayranım:super:

maşallah spor dakikalarına :nazar: kıskandım

çok geçmiş olsun canım

günaydın çok erkencisin:sampiyon:
Evet esim ve oğlum erkenci ondan dolayı.

Anam hesapta küçük kuşumun bir kıyafetini arayıp Anneme verecekken kızın bütün dolabını bir elden geçirip ufak gelenleri ayıkladım :D
Hani derler ya yediği helal giydiği haram diye cidden öyle ;) doğru dürüst giyilmemiş yep yeni kıyafetler vardı hepsini bir valize koydum Anneme götüreceğim öğlende ;) içinden en azından beğendiklerini haftaya Almanyaya giderken götürürde yeğenim giyer ;) kalanlarıda ihtiyacı olanlara verir nasılsa ;)

Back
X