Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam eve geldikten sonra hemen yemek faslı falan derken resmen koltukta sızmışım

Pazarda baya dolandım hatta bütün pazarı 2 tur dolaştık küçük kuşumla ( önce fiyatlara bir baktık sonraki turda da alışverişimi yaptım

Dönüşte Allahtan eşim geldi bizi almaya da bir de pazar arabasıyla okadar yolu dönmek zorunda kalmadım
Beslenmede harika geçti

yalnız dışarda olunca fazla su içemedim tuvalet sorunu olmasın diye
Bu arada yine Freddynin kabusu yaptı yapacağını

Hatunla belli bir yerde buluştuk ( Annemle birlikte gittik ki ben haftalardır gitmiyordum o pazara )
Onun çocuklar okuldan yeni çıkmıştı tutturdu ille önce bizim eve gidelim diye ( evi de pazardan 4 - 5 sokak öte )
Neymiş ille çocukları acıkmış eve gidip onun çocuklarını doyurup sonra tekrar çıkacakmışız

Boşuna okadar yolu yürümeyelim pazarda da yorulacağız, çocuklara al bir simit şimdilik yesinler dedi Annem

Hatun bir bozuldu istediği yapılmıyor diye inatla hayır önce eve gidilecek diye tutturdu

Tabi gidilecek derken Annemide peşinden sürüklemek istiyor maksat onun dediği olsun

En sonunda triplere girdi çocukları tuttu o zaman siz keyfinize bakın ben akşam eşimle pazara çıkarım diyip arkasını dönüp gitmeye başladı

Tabi Annem baktım ikilemde kaldı ( yapmak istediğinin farkında ama tatsızlıkta çıksın istemiyor

) Dedim sen git onunla madem ben tek de pazarımı yaparım diye

Hatta Annem kızını da alayım yorulmasın dedi ama yok gerek yok kuzu bana arkadaş olur dedim

Yalnız dayanamadım dönüp Anneme yine yaptı yapacağını hani iki sohbet ederek keyifle bir pazar yapacaktık onuda baltaladı dedim

Kadıncağız gitti onunla oturup çocuklarına baktı ( o arada hanımefendi gidip pazarını yaptı ) daha sonra o eve geldikten sonrada Annem gidip pazarını yaptı ve benimle belli bir yerde buluştu
Anneme de dedim bir daha bu pazara değil de bizim oradaki pazara giderim ben diye

Kadıncağız en azından iki arada kalmasın

nasılsa diğerinin yüreği götürmüyor Annemle birlikte bir şey yaptığımızda onun dediğinin olmaması
Bazen cidden bir insan nasıl başkalarını parmağında oynatmak ister nasıl bir yürektir diye düşünüyorum
Canım o takimlar büyük ihtimalle üyeleri kalmadıysa kapanmıştır

Bazen öyle olabiliyor

Geçmişte bizim takımda kapanmanın eşiğine gelmişti

kalmıştı benle birlikte 2 üye

bir kaptan olarak ben birde bir üye daha

sağ olsun diğer kaptanlar takımın kapanmaması için bütün yeni üyeleri bana yönlendirmişlerdi de kendimizi toparlayabildik sonrada sizler gelince iyice aile gibi oldu burası
Gözün aydın canım

en azından artık içinizde acabalar olmaz

Dediğin gibi bundan sonrası Rabbime kalmış ama inşallah en kısa zamanda sende bize müjdeli haberi verirsin

artık stres yapma bak oda büyük bir engel
Bu arada tekrar geçmiş olsun canım

Yenanın dediği gibi zencefil iyi gelir
Menün gayet güzel canım aynen devam
Harikasın canım

maşallah baya adımda atılmış

sende inşallah yarın çok çok güzel rakamlar görürsün tartıda
Bugün çok daha güzel beslenip bol limonlu ve zencefilli su yada çay içersen boğazlarında geçer inşallah
Sanada günaydın canım

Bende baygın düşmüştüm erkenden uyuyunca çok iyi geldi valla dinlenmiş vücudum