- Emoji Skoru
- 5.604
- Puanlar
- 398
Valla bende kime inanacağımı bilemedimBana sadece yürüyüş vermişti bu haftaya kadar hatta Allah biliyor ya o 4 gün dedi ben hususi hiç çıkmadım yürüyüşe hep koşturmacaları yürüşden saydım :) kas kaybım olmadı ama tabi kas da yapmadım :) sanırım o yüzden hatun bu hafta plateside ekledi az da olsa kas yapacakmıyım görmek için
Belkide yolum uzun olduğu için birden spor salonuna başlayıp bıkmamdan mı çekindi bilemedim
Eskiden bende çok leslie yapardım ve cidden ne zaman leslie yapsam kilo veremiyordumhatta diyordum benim vücuda spor ters diye
![]()
![]()
Bakalım bu hafta ne olacak
Çok güzel bir menü canım tebriklerinşallah çok çok güzel rakamlar görürüz bir sonraki cumada
![]()
Leslie gözle görülür bir sekilde sıkılastırıyor. Kasta yapıyor bence. Ilk gittigimde 3400 gr yagdan vermissin ama 400 gr kas olmus demişti. Yağın kasa donusmedigini biliyorum kas kutlem artmış demekki. Aslında seninki doğru söylüyor da benimkide bana hareket etmem icin leslie yap demiş o zaman. 1 gr dahi olsa kas yapmak istemiyorum ben ama sadece yuruyus yaptığımda bile dediğim gibi artıp azalıyor kas kütlesi bende. Apartmanda yaşayınca kosu bandı her zaman açılmıyor bende leslie yapiyorum o zaman.