Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar
ASlında saat 18:00de eve gelmiştim ama ancak yemek yiyip kendime geldim

Daha doğrusu hala her yerim ağrıyor yorgunluktan

Gidiş geliş 5.5 km kadar yol yürümüşümdür belki daha fazladır ( gittiğim yer 2.5 kg falan )
Sağ olsun Annem Minibüse karşı

ne gerek var yürürüz der her zaman

Bugünde hava güzelken ben dedim hadi yürüyerek gideriz diye

Dönüşte birde dolu pazar arabası çektim ve malum İstanbulda çok düz yol yoktur
Kuşumu Dişçiye götürdüm ama maalesef kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş

o yüzden dişçi bizi Pedodontiye yönlendirdi ( anesteziyle yapılması lazım daha çok ufak dedi ) Dediği yere gittim ama yarın akşam ancak Pedodonti orada oluyormuş ( haftada 2 gün geliyormuş ) neyseki kuşum dişim diye tutturmadı bugün

Yolumuzun üzerinde yeni açılmış bir Diş Polikliniği daha görünce hadi birde ona sorayım dedim ve orada da Pedodonti varmış

Allah razı olsun hemen ilgilendi film falan çekti ve evet kesinlikle kanal tedavisi şart dedi

tabi iğne yapılacak diye hemen adama işaret ettim hani söylemesin diye

Kuzuya da hani bir keresinde başka bir dişçi abi dişini uyutmuştu ya o şekilde yapacak bu abide dedim

tabi hazırlıklı gitmemiştim ve doktorda Randevu alınması gerek diyince sadece fiyat alabildim

450 Lira sıkışmış

150 bir dişinde daha çürük var onun dolgusu birde 300 kanal tedavisine

yuh anasını satayım uçmuş fiyatlar valla tabi birde Pedodonti doktorları daha pahalıymış normale göre

Bakalım yapacak bir şey yok artık yarın akşam diğer yerde aynı fiyatı verirse hangisi daha çabuk müdahale edebilirse ona yaptırırız
Bende markete gittim geldim cook sukurrki artik arabayla kendim gidebiliyorum kendi ufak islerim icin surekli birilerinden yardim istemek zor oluyodu hem karsimdaki insanlarida dusunmek lazim

bugun uyumadim coook sukur simdi esime yemek gazirliycam kendime bol salata yaparim
Yanina ne yapacagima hala karar veremedim

Bağımsızlık güzel bir şey

Allah korusun bir hastalıkta bile kocayı beklemek zorunda kalmamak bile yeterli bir sebep hem Rabbim göstermesin eşin rahatsızlansa sen devreye girebilirsin o an

Kesinlikle aynen devam eminim bir kaç seneye usta şoförlere taş çıkarırsın
Canım bende arabyı yeni kullanmaya başladım gerçekten çok kolaylık hele çalışanlar için bulunmaz nimet
Valla benim 19 yıl oldu ehliyet alalı 18 senedir de İstanbul Trafiğinde kullanıyorum ve hep diyorum kesinlikle bir çok erkekten çok daha güzel araba kullanıyorum diye

hatta çok kapışmışlığım bile vardı

Lambalarda ara gazı verip gülenler oluyordu eskiden

hani yanındaki bayan ya nasılsa kalkışı hızlı yapamaz hesabı

tabi tozumu yutunca eminim surat ifadeleri değişiyordu

Tabi o ilk senelerdeydi yoksa şimdi kendimden emin ve sakin kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar yaz geliyor hatta buralara geldi bile alışveriş yapayım dedim demez olaydım 42 bedenden yukarısı yok biz ne giyeceğiz acaba
Canım pes etmek yok

gerekirse ilk etapta internetten sipariş ver ama eminim daha sonra çok daha güzel şeyler alabileceksin bu seferde hatta bol geliyor diyeceksin
Evet gercektende ben buraya ilk basladigim zaman gidiyodum fireksiyon dersine
Ilk gunler umutsuz bisekilde yaziyodum buraya yok ben suremeyecegim bu arabayi diye
Kaptancim sagolsun cok destekledi beni
Ozamanlar
Simdi usta olmasamda kullaniyorum zaten araba otomatik sadece kurallara uymak kaliyo bana

Canım ne olursa olsun kendini sakın korkutma o konuda

kimse anasının karnından usta şöför olarak doğmuyor

Eminim bir kaç kere de uzun yola gidersen çok daha rahat olacaksın

hem otomatik olunca hata yapma şansı daha az
Kaptanım bu dediğin sır diye bişey değil mi ben de temizlik yapıcam da benim camlar çok kirleniyor dediğini deneyeyim
Kesinlikle tavsiye ederim canım

ben eskiden 3 su uğraşıyordum ( bir önden kirini ıslak bezle alıyordum, sonra köpükle iyice siliyordum ve en son da kurulamaya uğraşıyordum deli gibi hatta gazete falanda kullanıyordum )
Şimdi sıkıyorum ve kendi paketinde çıkan beziyle hafif silince bile anında tertemiz parlak oluyor

heee pimapenin beyaz yerlerine de işe yarıyor ama bazen çerçeveleri de domestoslu suyla silip öyle camları siliyorum
Keşke daha önce haberim olsaydı kadın geldi dünya cam sildi tüm ev çift cephe her oda cam ayrıca 3 balkon cam vs vs puf camdan ev
Canım Bayramdan önce kadın tekrar gelecekse mutlaka kullansın

olmadı sen sık sil iki dakikada nasılsa camlar şu an temiz az da sıksan işe yarar

görünmez kalkan gibi bir şey diyordu reklamında baştan inandırı gelmemişti ama banyoyu yaptırınca dur deneyeyim demiştim ve cidden çok işe yarardı
Otomatik araba kapıda eşim izin vermiyor iki çocukla ehliyeti alalı 15 yıl oldu bu konuda çok sinirliyim ne zaman surucem ben ya gıcık
Bugün yediklerime gelince .
Sabah
Yarım marul yaprağı
Yarım yumurta
Yarım kk hellim peynir
2 zeytin
Öğle
Kıymalı tarhana (bitmeyen çorba yapmislar)
Yoğurtlu semizotu
Ara
2 erik
5-6 kiraz
Akşam
Ispanak yemeği
Ara
Kefir olur heralde..
45 dk. Yürüyüş