Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Şükür evimize dönebildik

Gündüz bir ara Belediyenin Bahçe müdürlüğünün Fidanlığına gittik söğüt ağacı fidesi bakmak için dönüşte de küçük kuşumu az parka götüreyim dedim

Dünden beri eşimle büyük kız yine kapıştıkları için konuşmuyorlardı

bende fırsat o fırsat fidanlığa giderken eşimle uzun uzun konuştum

Aslında ikiside aynı karakterde oldukları için hem çok çok iyiler ama bazen olmadık bir kelimeden birbirlerine küsüyorlar daha doğrusu ikiside ben haklıyım diyor ve altan almak istemiyor

sanki aynı köprüde iki inatçı keçi gibi
En sonunda bende isyan bayrağını açtım yeter sizin huysuzluklarınız yüzünden benim günüm zehir oluyor biri gönül almak için kahve yapar diğeri onun yaptığını içmem kalk sen bana kahve yap der

dedim beni öldürünce artık rahat rahat oturursunuz

Artık nasıl vicdani yönden eşimi yakaladıysam bizi parka bıraktıktan sonra eve giderken 2 dondurma almış hiç bir şey yokmuş gibi gel dondurma aldım sana birlikte yiyelim demiş sonrada hazır baş başayken oturup uzun uzun konuşup barışmışlar

İlle beni bir dellendirecekler
Neyse akşam üzere de küçük kuzu Annemlerde kalacak gece yatısına diye ( yarın sabah erken çıkacağız diye orda kalsın istedik hem ablasıda biraz keyif yapsın geç uyanıyor normalde ama biz bir yere gideceksek aman kardeşim kendine zarar vermesin diye uykusundan oluyor ) eşim büyük kız ve ben dışarı çıktık

tabi yemeği de dışarda yedik ama ben kendi adıma vicdanen rahatım
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Uyanınca

bol su ve 1 bitkisel çay
Kahvaltı 08:00de
1 dilim tuzsuz etimek
2 tatlı kaşığı lor
1/2 domates
1 salatalık
ara; 11de 1 bardak chialı ayran
Öğlen 13:45de
1 ufak tavuk budu
Bol salata
1 kase chialı yoğurt
ara 15:00; 3 adet gün kurusu
ara 16:45de
1 bardak ayran
1 /2 paket cubuk grisinilerden
Akşam; 19:45de dışarda

1 kase süzme mercimek çorbası
4 yk kadar fesleğenli tavuk ( çok az krema vardı sanırım içinde )
Bol salata
Aslında sırf çorba salata yiyecektim ama girdiğimiz yerde ille yanında az da olsa et olması gerekiyormuş sadece salata satmıyorlarmış

bende mecbur bari tavuk olsun dedim
Üzerine de şekersiz 1 çay içip evimize döndük

şu saatte kadarda 3 litre su içtim ama yatana kadar biraz daha içerim
Merhabalar,
3.ay kontrolüm vardı kan verdim,diyetisyenle görüştüm,doktorla görüşüp foto çekildik :)
B12 ve bağışıklık sistemi güçlendiren probiyotik yazdı.. Vitamin alamadığımı söyledim (bulantı ve kaşıntı yapıyor) kan sonucundan sonra düşünürüz birşeyler dedi.. Toplam da giden 27 kilo. 16 kilo yağdan gitmiş. 16 kilo yağ nedir yav.

700 gram kas yapmışım... İyi dengeli beslenmişsin aferin dediler bana.. :) Suyu az almışım (nasıl makinaysa adamlar yapmış.)

uyardılar gerçekten öyle içemiyorum yetişemiyorum.. Katı sıvı ayırımı ve 6 öğün yemekten vakit bulamıyorum su içmeye... 2 litreyi tamamlamalıyım artık..
Kan sonuçlarımı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak stres yaptım çok fazla.. Saçlarım dökülüyor avuç avuç..Onun için ilaç yazayım istersen dedi dr. ama geçici bir durum düzelecek deyince vazgeçtim ben de.. ay sonu kestirip 3 numara falan yapayım bari :))
Süper canım inşallah bir sonraki kontrolünde çok daha güzel eksiler görmüş olacaksın
Daha var aslinda 4-5 gün falan, genelde tam özel günlerde olur böyle cikolata krizim aclik krizim falan. Simdiden baslamasi tuhaf. Bogazim pis benim bogazim
Canım inan eskiden bende öyleydim reglden bir kaç gün önce deli gibi canım tatlı isterdi tabi regl dönemi de ay kan kaybı yaşıyorum ayağına canım tatlı isterdi

eee sonrasında da az ihtiyaç var sinyali gelirdi ve ben resmen 1 ayın 2 haftası hiç aralıksız tatlı şeyler yerdim hatta eşim benim nasıl krize girdiğimi bildiği içinde resmen koca bir poşeti doldurup getirirdi eee bende gelip geçer yerdim var sonuçta

Şimdi inan regl zamanı asla tatlı çekmiyor canım

sanırım bu vücudun yeterli besin almasıyla alakalı

hani bir şey eksikse canımız bir şey istiyor ama biz onu tatlı olarak algılıyoruz

Umarım seninde bu krizler tez zamanda sona erer