- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
Benim büyük kızda taktı kafaya kiloyu zaten zayıf kuzum ben koşu bandındayken bende cikicam zayifliycam diye kendini paraliyorSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün dinlenmiş bir şekilde uyandımGüzelce kendime şekersiz kahvemi yaptım az keyif yapayım hemen bizim listeye el atacağım
Bugün evdeyim ama öğleden sonra komşu kızları da bize gelecekler ve toplu halde zumba yağacağızvay alt komşunun haline
![]()
![]()
Ben küçük kızımla dün yapacaktım ama aniden kendimizi sokaklara atınca Zumbadan vazgeçtik yürüdük tabi kızlarada büyük kızım mesaj atmış yarın yaparız anam çıktı diye
Bu arada dün dışarı çıkmadan evvel küçük kızıma kotunu verdim giydi diye ama kazayla küçük gelenlerden birini vermişimanam deli oldu kotun içine girmeye çalışırken nasıl söyleniyor olamaz ben kilo almış olamam ben zayıfım tartılıyorum hep aynı rakam diye
![]()
![]()
![]()
yeminle yerlere yattım gülmekten onun o haline
Sonra bir baktım küçük gelen kotuymuşbaşka verdim ama çocuk nasıl takıldıysa o olaya baktım dün akşam üzere kendi odalarındaki epileptik bisikleti kimseye söylemeden önce çekmiş o bacak kadar boyuyla ve bisiklete binmiş
banada sonradan diyor böyle böyle yaptım bundan sonra bende her gün spor yapacağım diye
nasıl çocuğu kilo konusunda aşıladıysam ödü kopuyor kilo alacağım diye
inşallah değişmez bu tavrı da anası gibi debelenmek zorunda kalmaz
Allah yardımcın olsungece uyumayan çocuk zor
o konuda şanslıydım ikiside gece 1 kere uyanırlardı sadece
hatta okadar nam yapmışlardı ki hala bile her sülalede hamile kalan ay inşallah benimkininde bebekliği seninkiler gibi olur diye
Umarım düzene oturur da sende bal kızında hiç zorlanmazsınız geceleri
Dediğin gibi yazan yok diye geri kalma hem kendin için hemde takım içindeki motivasyon içinben inanıyorum en kısa zamanda toparlanacağız ve çok daha güzel paylaşımlarımız olacak bol bol
![]()