• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu günkü mamalar
9
2 kayısı
9.30
1 dilim tahıllı ekmek
Omlet
Peynir
Labne
Domates
Biber
12.30
1 kase yoğurt
14
1 kase yoğurt
15
1 acur
19
1 tabak kuru fasulye
Bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

Yoğurtu kendim yapıyorum güzel olmuştu:) inşallah bıkmam

Canım gayet güzel bir menü ;) ne güzel yoğurdunu kendin yapıyorsun ;) ya evdekiler sevmiyor ne güzel bir ara yapıyordum ama hazırlara göre daha sıvı diye yemiyorlar daha doğrusu uğraşma hazırı daha lezzetli aynı kapıya çıkıyor diyorlar :) Aslında en azından kendime kadar yapsam dana güzel olur ;) katkısız en azından ;)

Banu elma beni acıktırıyor ya meyve tutmuyor dahası beni :KK35:

Aslında benide 2 gündür elma acıktırıyor sanki ama listede elma yazıyor diye elma yiyorum ;) gerçi meyve değişimi yapabiliyorum diye biliyorum ;)
Kaldı 2 elma zaten ( evdekiler yemiyor diye sırf kendime ekşi elma aldım ;) )
Tabi cumartesi yine sorar dokunan bir şey sevmediğin bir şey varmı diye o zaman söylerim de yazmasın ;)

Sağ olasın canım ;)

Bugün yediklerim
Sabah yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek

Ara bir şeftali

oglen yarim kase yayla corbasi

Bir saat sonra bir Bademli dondurma şu bimdeki adora varya onlardan :oops:
15 dk yürüyüş

Iki saat sonra bir dilim ekmek peynir zeytin
Sade Türk Kahvesi

Bir saat sonra dört ceviz

19:00 da yarım kase bulgur pilavı bi kase Kıymalı taze fasulye bol limonlu salata

Yarım saat bisiklet cevirdim şimdi :spor:

Canım gayet güzel menün dondurmayı da yakmışsındır zaten ;) ;

upload_2017-7-19_20-51-15.webp

Canım gayet güzel bir menü :KK66: ne güzel yoğurdunu kendin yapıyorsun :KK66: ya evdekiler sevmiyor ne güzel bir ara yapıyordum ama hazırlara göre daha sıvı diye yemiyorlar daha doğrusu uğraşma hazırı daha lezzetli aynı kapıya çıkıyor diyorlar :) Aslında en azından kendime kadar yapsam dana güzel olur :KK66: katkısız en azından :KK66:

Aslında benide 2 gündür elma acıktırıyor sanki ama listede elma yazıyor diye elma yiyorum :KK66: gerçi meyve değişimi yapabiliyorum diye biliyorum :KK66:
Kaldı 2 elma zaten ( evdekiler yemiyor diye sırf kendime ekşi elma aldım :KK66: )
Tabi cumartesi yine sorar dokunan bir şey sevmediğin bir şey varmı diye o zaman söylerim de yazmasın :KK66:

Sağ olasın canım :KK66:
Yoğurtu oğlanlar tüketmez kızım eşim ben yiyoruz

İyi akşamalr arkadaşlar ben pertim valla hemencecik yatıcam bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekemk
Ara 2 ceviz
Öğle bir kase çorba yarım dilim ekmek iki kaşık yoğurt
Ara bir süt
E
İşten gelince bir kase yoğurt yedim
Akşam bir kase çorba 4 kaşık yunurta salatası
ara bir top dondurma
Su 3,5 lt spor 1 saat

Canım kayınvalideyle gelin arasında illaki bir ç kişme oluyor eş de anneden taraf olunca asıl sorun o zaman başlıyor kv yi kafana takmak önemli olan eşin o senin arkanda duruyorsa gerisi boş aranıza mesafe koyarsın olur biter

O konu da şansliyim zehracim. . Eşim Allahtan olaylara objektif bakan ve adil biri..

oynakbasi34 oynakbasi34 yok canim yok o kadin anlamaz malaesef ilk kaybimiz degil bu birinde bile aramadi ne beni nede ailemi. Ama kendi annesi vefat ettiginde ben gittim vay efendim annem aramamis. Sen ilk önce kendine bak o zamana kadar biz iki can koyduk topraga. Cinlerim geliy yine tepeme tepeme

Ölüm herkesin başına geliyor gelecek.
Anlamıyorum nasıl dayanıyor insanlar yardimci olmadan hal hatır sormadan..

Başınız sağolsun boş ver herkes kendine yakışanı yapar ... benim yıllarım geçti böyle anlatsam ooooo en son 3-4 yıl önce büyük bi olay yaşadım ondan sonra cenazade düğünde görüyordum ... ölmeden bir ay önce falan benim akrabama ben ondan hiç sayğısızlık görmedim memnunum razıyım falan eee nooldu bunları biliyordun niye yıllarca eziyet ettiniz neyse hatırlamak dahi istemiyorum şehir değiştirmeyi düşünüyoruz her şey herkes geride kalsın istiyorum

Hakkınız da hayırlısı olsun canım. .

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür bugünde erkenden uyanabildim ;) Önce keyif kahvemi yapayım hemen sonrada kahvaltı faslı ;)
İki gündür eşimin dizi çok ağrı yapıyordu dün gece acile gidelim dedik randevu almak sıkıntı oluyor diye ama menüsküsden dolayı olabileceği için doktor yarın sabah erkenden ortopediye gelin röntgen çekilse bile kırık olmadığı sürece görünmez dedi ;) o yüzden bugün işe gitmeyecek birlikte hastaneye gideceğiz 1 saat sonra ;)
Umarım çok fazla bekletmezlerde bakılır ne olduğuna ;) adamcağız ağrısı var diye o ayağına yüklenemiyor bile ;)

Bu arada Cumaya kaldı 1 :21:o yüzden kızlar bugün daha bir dikkatli oluyoruz ve takımca yarın çok güzel sonuçlar bildiriyoruz :21::21::21::21:
Çok heycanlıyım yine bakalım cumartesi kaç çıkacağım diyetisyende :KK68:diyetsiyenden sonra yine eşimle Bahçeye gideceğiz ;) şu son yağmur felaketinden sonra bakalım bahçe ne alemde ;) hem de barbekü kapaklarını getirecekmiş adamlar orda olmamız gerekiyor ;)

Yarım kiloluk su şişeleriyle uyduruk ağırlık çalıştım 10 dk amannn terledim ve ağrıdı kollar :KK57: Büyük oğlana oldumu oldumu deyip durdum

Harika canım tebrikler ;) ay hesapta bende bu hafta kol çalışacaktım sarkma olmasın diye ( diğer yerler toparlanıyor ama kol altı malum yer çekimi kanunu :D ) Neyse kızın plates lastiği ile çalışırım ( okçuluğa gitti için hocası atış çalışması için istemişti )

İyi akşamalr arkadaşlar ben pertim valla hemencecik yatıcam bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekemk
Ara 2 ceviz
Öğle bir kase çorba yarım dilim ekmek iki kaşık yoğurt
Ara bir süt
E
İşten gelince bir kase yoğurt yedim
Akşam bir kase çorba 4 kaşık yunurta salatası
ara bir top dondurma
Su 3,5 lt spor 1 saat

Harika bir menü canım ;) ama dondurma yiyeceksen gündüz ye bir dahakine ;) hem eritme şansın olur ( gerçi benim diyetisyen haftada 2 top dondurma kaçamak sayılmaz demişti ama dondurma yediğimde 1 ara öğünü silmemi istedi )

Bugün yediklerim şöyle..

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz

Ara,
Kahve
Hurma

Öğle,
Tavuk

Ara,
Karpuz
1 parça peynir

Aksam,
Mercimek çorbası
Salatalık

50 dk. Yürüyüş

Seninde menün harika Yenacığım ;) Yarını cidden hepimiz adına iple çekiyorum :21:

Dün eşim hatun eskiden tayt niyetine giydiğin şeyler artık popişinden düşüyor dedi :KK70: :KK70: :KK70:
Yahu insana iç çamaşırı bol gelirmi ( hadi sütyeni anladım ) :KK70: :KK70: :KK70:
Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde :KK66: bakalım hangi rakamı görebileceğim o zamanlar :KK66: Gönül çok güzel bir organizasyon yapmak ister ama bu sene değil de seneye yapacağım o işi :KK71: Nikah tazeleyeceğim 20.cı yılımızda :KK71: o zamana kadar da zaten çoktannnn fıstık gibi olmuş olacağım veeeee tekrar gelinlik yiyeceğim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabi bu planımdan henüz eşimin haberi yok :KK70: sürpriz yaparım ona büyük ihtimalle :KK70:

Ay daha bir sene öncesinden heycan yaptım ya la :KK70: :KK70: :KK70:

Günaydin kizlar,

dünkü menüm

sabah kahve, 2 aktiviyali müsli

öglen kabak lazanye

ara kahve sütlü sekerli

aksam yine kabaz lazanye.

Bi yerlerimden cikacak bugün öglenede aksamada yine aynisi var cünkü hhhaahah

Bugünkü kahvaltima canim sikildi yaaa, tutamadim su pis agzimi. Hani su arasi cikolatali bisküviler varya 3 tane onlardan yedim, yarim bardak sütle. Iki avucda yer fistigi

Dün eşim hatun eskiden tayt niyetine giydiğin şeyler artık popişinden düşüyor dedi :KK70: :KK70: :KK70:
Yahu insana iç çamaşırı bol gelirmi ( hadi sütyeni anladım ) :KK70: :KK70: :KK70:
Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde :KK66: bakalım hangi rakamı görebileceğim o zamanlar :KK66: Gönül çok güzel bir organizasyon yapmak ister ama bu sene değil de seneye yapacağım o işi :KK71: Nikah tazeleyeceğim 20.cı yılımızda :KK71: o zamana kadar da zaten çoktannnn fıstık gibi olmuş olacağım veeeee tekrar gelinlik yiyeceğim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabi bu planımdan henüz eşimin haberi yok :KK70: sürpriz yaparım ona büyük ihtimalle :KK70:

Ay daha bir sene öncesinden heycan yaptım ya la :KK70: :KK70: :KK70:

Vuhuuu :KK8: hadi inşallah Banucum. :dua:
Yarın ikili rakamları görüyorsun dimi .?

Gözümüz kulagimız senle doğada .

Günaydin kizlar,

dünkü menüm

sabah kahve, 2 aktiviyali müsli

öglen kabak lazanye

ara kahve sütlü sekerli

aksam yine kabaz lazanye.

Bi yerlerimden cikacak bugün öglenede aksamada yine aynisi var cünkü hhhaahah

Bugünkü kahvaltima canim sikildi yaaa, tutamadim su pis agzimi. Hani su arasi cikolatali bisküviler varya 3 tane onlardan yedim, yarim bardak sütle. Iki avucda yer fistigi

Newsletter eşittir kabak lazanya. :)

Back
X