Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

eveet suyu 2 lt yaptım yatana kadar 2.5 olur :) bir de 40 dk aerobik egzersiz yaptım youtube tiffany rothe un tuesday (salı) günkü 5 videosunu toplam 43 dk oldu :) bir video daha var meditasyon adlı ama giderim yatmadan 7 dk lık yoga yaparım diye bıraktım onu :)
Zaten paylaşmışsın da ben görmemişim:olamaz:

hazır lafı açılmışken kullandığım kanalları yazayım elbet birine yararı dokunur :)
tiffany rothe : içinde cardio ,kas , yağ yakma , icelme bölgesel incelme ne ararsanız bulabilceğiniz bir kanal ortalama 10 dk videoları
blogilates : pilatesi müzik ile karıştırarark eğlenceli hale getirmiş ama genelde zor olduğu için söylene söylene yaptığım egzersizleri var sıkılaşma ve esneklik üzerine güzel bir kanal :)
popsugar fitness : yağ yakmak adına çok güzel videoları gibi her çeşit video bulunduran eğlenceli bir kanal bu da öneririm :)
leslie : vazgeçilmez! olduğunuz yerde sizi yürütüp de kilo verdiren burn body fat videoları ile 5 kilo vermiştim diyetle beraber :)

İyi akşamlar,
Akşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak barbunya yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
Çalışan ve çocuklu bayanlar spor işini nasıl hallediyor?
Bir türlü spor düzeni oturtamadım. Öğle arası yürüsem diyorum. Güneşin alnında zor oluyor. Akşam iş çıkışı kızımı bakıcıdan teslim almam gerekiyor. Geç kalamıyorum. Sabah kahvaltıdan önce çıksam diyorum ona da üşeniyorum o_O
Canım evde ne yapabilirsem artık onu yapicam çocukla dışarı çıkmak çok zor evde bisiklete biniyorum bir de azıcık mekik çekiyorum bir düzene oturtayim da plates yapmak istiyorum

hazır lafı açılmışken kullandığım kanalları yazayım elbet birine yararı dokunur :)
tiffany rothe : içinde cardio ,kas , yağ yakma , icelme bölgesel incelme ne ararsanız bulabilceğiniz bir kanal ortalama 10 dk videoları
blogilates : pilatesi müzik ile karıştırarark eğlenceli hale getirmiş ama genelde zor olduğu için söylene söylene yaptığım egzersizleri var sıkılaşma ve esneklik üzerine güzel bir kanal :)
popsugar fitness : yağ yakmak adına çok güzel videoları gibi her çeşit video bulunduran eğlenceli bir kanal bu da öneririm :)
leslie : vazgeçilmez! olduğunuz yerde sizi yürütüp de kilo verdiren burn body fat videoları ile 5 kilo vermiştim diyetle beraber :)
Teşekkürler canım: )

Herkese iyi akşamlar hanımlar : ) bugünkü menüyü yazayım :)
Sabah uyanınca ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti 1 yumurta dereotu peynir 1 dilim tahilli ekmek
Ara türk kahvesi
Öğle 5 adet mercimek köftesi bol marulla bir bardak ayran
Ara 2 ceviz
Akşam tavuklu salata bir bardak ayran
Ara yeşil çay
Su şimdilik 2 litre yatan kadar 2bucuk olur
15 dak. Kadar bisiklete bindim bugün sporumun ilk günü: ))

eveet suyu 2 lt yaptım yatana kadar 2.5 olur :) bir de 40 dk aerobik egzersiz yaptım youtube tiffany rothe un tuesday (salı) günkü 5 videosunu toplam 43 dk oldu :) bir video daha var meditasyon adlı ama giderim yatmadan 7 dk lık yoga yaparım diye bıraktım onu :)

Hiç yoktan iyidir canım yogada olsa kesinlikle yap ;) gerçi maşallah baya yapmışsın bugün spor ;)

Sabah erken kalkıp yapmam gerek hareketleri zira eve girdiğim andan gece yatana kadar kızımla takılıyoruz. Benimki bir de uyumayan model. Gece yatışı 23:00 ü buluyor. Öyle olunca ben kendimi yatağa zor atıyorum.

O zaman oyunlarınızı sporla birleştirin canım ;) benim küçük cadıda okullar tatil diye bu ara biraz geciktiriyor yatışlarını ama normalde 21.30da en geç yat borozanı çalıyorum :D gerçi büyük kız maşallah sabahlıyor bazen deli oluyorum :KK53: hacı yatmaz gibisin diyorum :D İnternetten dizi izliyor hazır ders programına başlamamışken ama okullar açılınca sabahçı olursa ( inşallahhhhhhhhhh :D ) mecbur erken yatacak ama öğlenci olursa yine sabahlar büyük ihtimalle ( tabi bu kez ders çalışmak için ;) ) 17 yaşında olunca 23.00de de olsa yat denmiyor cadıya :D gerçi biz Annem hadi yatağa dediği an itiraz etmezdik ama şimdikiler ufacıkken bile hemen isyana bağlıyorlar :D

Herkese iyi akşamlar hanımlar : ) bugünkü menüyü yazayım :)
Sabah uyanınca ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti 1 yumurta dereotu peynir 1 dilim tahilli ekmek
Ara türk kahvesi
Öğle 5 adet mercimek köftesi bol marulla bir bardak ayran
Ara 2 ceviz
Akşam tavuklu salata bir bardak ayran
Ara yeşil çay
Su şimdilik 2 litre yatan kadar 2bucuk olur
15 dak. Kadar bisiklete bindim bugün sporumun ilk günü: ))

Canım çok güzel bir gün geçirmişsin bol eksilerle dönecek inşallah ;) Aynen devam canım ;)

Bugün ki menüm

Sabah,
soğanlı biberli yumurta
Peynir
2 zeytin
Kavun

Ara,
Kavun

Öğle,
3 kk fırın makarna

Ara,
Ayran

Akşam,
Mercimek çorba

Ara,
15 adet taze fındık

Herkese selam: ) YENA YENA tekrardan geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasin
Biz de bugün oğlumla okula gittik ilk seminerimizi yaptık bakıcımız haftaya başlayacak o yüzden bu hafta beraber gidip geleceğiz okulda koşup yoruldu çizgi film izlerken uyuyakalmis :) şimdi yatağına yatırdım sabah tartildim 67.3 800 gr artidayim inşallah cumaya en kötü ihtimalle 66.5 olur akşam günün menüsünü yazarim şimdi baturalp uyurken evi toplayayım :temizlik:

Çok ama çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim bir daha evladınla sınamasın .....Aminnn

çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim... Amin..

İnşallah çok güzel bir tatil olur :KK66: tabiki ufak kaçamaklar olacaktır ama mümkünse öğlen kaçamakları yap ki akşam yemeğinde tekrar dengelebilme şansın olsun :KK66:
O zaman yarın sen bildirimini yap sabahtan :KK66: 1.ci bildirim olarak farz edelim nasılsa bir sonraki cumaya kadar dönersin :KK66:
Zaten bol bol su içip birde gezersen eminim almadan dönersin :KK66:

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim. Yola 7 si aksami cikmaya karar verdik 7sinde tartilip kilomu yazarim. Bi bakmisiz vermisim ahh ah :spor:

İyi akşamlar,
Akşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak barbunya yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
Çalışan ve çocuklu bayanlar spor işini nasıl hallediyor?
Bir türlü spor düzeni oturtamadım. Öğle arası yürüsem diyorum. Güneşin alnında zor oluyor. Akşam iş çıkışı kızımı bakıcıdan teslim almam gerekiyor. Geç kalamıyorum. Sabah kahvaltıdan önce çıksam diyorum ona da üşeniyorum o_O

Yatmadan once yarim saat falan birseyler yapabilirsin belki

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Aslında bu sabah yine her zamanki gibi 06:00da uyandım ama ancak bakabildim ;)
Dün büyük kıza hacı yatmaz falan derken meğer hatun odasına geçtiğinde ben kitap okuduğunu yada dizi izlediğini düşünürken yatıp uyumuş :D günahını almışım :D Tabi 23:00de yattığı için sabahın 5inde uyanmış oda :21:
Hazır onuda uyanık yakalamışken onada kahvaltı tabağını hazırlayıp önüne koydum ;) normalde kahvaltı etmeyi sevmez ama bu sabah yaptı :KK48: Şişesine suyunuda doldurup eline tutuşturdum :KK48: Yeşil çaylarımızıda yaptım hatun ister istemez bana uymak zorunda :KK48:

Şimdide küçük cadı uyandı ama önce bir kendine gelsin de onada kahvaltısını hazırlayayım ;) Evde sağlıklı beslenme furyasına büyük kızı da dahil ettim ;) ufaklık zaten ben ne yersem onu yemeye çalışıyor ( tabi onun arada atıştırma hakkı var ve yeşil çay içmiyor )

Herkese günaydın güzel bir çarşamba olması dileğiyle: )

Günaydın
Mutlu carsambalar. ...

Günaydınlarrrrrrrr :KK3:

Sabah sabah oturdum eşimin dün yazdırdığım ilaçları poşetledim :KK66: en azından uzun süre ilaçlarımı ver derdi olmuyor o zaman :KK66:
Şimdide haftasonu götüreceğimiz araba koltuğunu yıkayacağım ki ancak iki günde kurur :KK66: kızcağız uğraşmasın :KK66:
Öğleden sonra da Pazara çıkacağım hem yürüyüş olur bana hemde eksiklerimi alırım :KK66: belki pazarda uygun fiyata eşortman bulurum da haftasonu orda giyerim ;) sonrada nasılsa yürüyüşlere de lazım olacak ;)

Back
X