Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese tekrar hayırlı günler
Daha yeni eve girebildim ama inanılmaz iyi geldi spor

Hemen özet geçeyim; Salona bayıldım kocaman ve ister salondaki müzik eşliğinde sporunu yap ister aletlerden TV aç izle istersende kendi kulaklığını tak sporunu yap

kesinlikle çok zevkli bir antreman oldu

Ordada beni tarttılar ama 1.5 kg fazla çıkıyor evdekine göre ki oranın rakamı beni ilgilendirmiyor sonuçta evde ve diyetisyende çıktığımı baz alıyorum

Ay da 1 tartılınıyormuş orada hatta salı gününden itibaren kişiye özel programıma başlıyorum

bugün kardiyo ağırlıklı birde kol ağırlıklı çalıştım ( serbesttim )
20 dakika koşu bandı
20 dakika bisiklet ( şu sırtlıklı olanlardan diğeri belimi ağrıtır diye tercih etmedim )
3 x 15 iç bacak
3 x 15 dış bacak
3 x 15 iki bacak birden ( kendi ağırlığını ittiriyorsun )
4 farklı alette de yine 3 x 15den kol çalıştım

Dönüşte de 30 dakikalık yolu yürüdüm hatta tam marketin önüne geldim baktım Annem alışveriş yapıyor hadi bende biraz salatalık, marul ve kırmızı biber alıp kendimi eve attım
Şimdide kas ağrılarını alıp kalori yakımını devam ettirebileyim diye kendime şekersiz bir türk kahvesi yaptım

Aslında direk kuşa girip kahveyi içseydim iyide az dinleneyim o arada dedim

Duşumu aldıktan sonra yemeğimi yiyip kuzuyu okuldan almaya gideceğim ordan da Anneme bir yarım saat uğrar kızı havuza götürürüm yüzme dersi için
Anam yazarken yoruldum akşam baygın düşerim kesin

Bu arada tam apartmana yaklaştım iki komşuma deng geldim hatunlar ikiside inanılmaz fark var helal sana aynen devam et diye verdiler çoşkuyu
Rabbim yeğenine acil şifalar verir inşallah canım ...Aminnn
Umarıım bu akşamda çıktığında gönlüne göre güzel bir şey bulursun canım
İnşallah hepimiz için bol eksili bir gün olur da yarın takım olarak yine dereceye gireriz
Sabah 6 dedin mi ben ayaktayım

Çok şükür eskiden sabahlara kadar uyuyamazdım sonrada kalkmak bilmezdim

tabi gece herkes uyurken uyuyamayınca benim sinirler iyice zıplardı

İlk zamanlar saat kuruyordum zorla erken yatıyordum uykum olmasada ama artık saat kurmadan direk 6da uyanıyorum

Pazarda olsa aynı şekildeyim ve kahvaltımı da hiç beklemeden yaparım sonuçta evdekiler pazar geç uyanıyorlar

Geceden herşeyini dolaba hazırlayıp streçle canım en azından bir 15 dakika da olsa kendine ayır inan herkes uyurken okadar iyi geliyor ki

demekki doğru yoldasın ve beynin de bunu artık kabul etti

eee gelsin o zaman eksiler
Anam bende hesapta dün paylaşacaktım yediklerimi

neyse kaçamaksız gittiğimi biliyorum ya o bakımdan rahatım ama dikkat ederim sonuçta sizden paylaşım istiyorsam menü için benimde paylaşmam şart
Allah razı olsun canım bende valla imdadıma ancak Yena yetişir diyordum tabi yoğunluğun olmadığı sürece

olmadı kardeş takım kaptanına da rica ederim sıkıntı olmaz hazır olunca nasılsa
Sanada günaydın canım

gerçi öğlen oldu

Menün gayet güzel inşallah öğle ve akşamda böyle gider de güzel eksiler görürsün sende