• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin kizlar

dünkü menüm

kahvalti iki ince dilim limonli kek, sütlü kahve

öglen yogurtlu corba, yaninda iki dilim ekmek, bolca tursu

aksam da bir dilim salamli ekmek.

Karbonhidrat agirlikli oldu ama miktar olarak azdi. Bide dün saatlerce is yapim herhalde yakmisimdir :KK70:

Hakkaten sırf karbon olmuş :)

Olsun haftabasi daha .. Sen halledersin.:KK39:

Benim tercihim kahveyle tramisu:KK45:

Kaptaniniz spordan bildiriyor :KK70: :KK70: :KK70:

Şu anda son ses müzik eşliğinde bisiklet kullaniyorum :KK66: 20 dakikayi tamamlayacagim :KK66: oncesinde de bir 20 dakika kosubandinda yürüdüm ama baya hizli :KK66: Anammmm tutmayin beni :KK70:

Cidden keyifli geldi sanki terledikce sarj oluyorum :KK66: Birazdan hoca yapacağım hareketlerin yazılı kartimi verecek :KK66: sabah yoğunluk var doye sen başla ben hazırlıyorum dedi :KK66:

Inşallah çok çok faydasini görürüm :KK66: 30 dakida dönüşte yuruyecegim

Hayırlı sabahlar:)
Cevapladığın için teşekkürler Dün bi karışıklık oldu galiba bi 4.ü Takıma davet edildim bi 8.e şimdi arada kaldımmm? Bana hangisinde istiyorsan orda kal dediler dün 4.üncü takımda. Formu doldurdum kendimi tanıttım. :eek::110:

Canim sıkıntı yok nerede kendini daha iyi hissedeceksen oraya gidebilirsin ;) Hedefine giden yolda basarilar dilerim ;) orda devam etmek istersen sohbete bekleriz ;)

Ben bakliyatları dinlenmiş severim Banucum. . Sabahtan yaparım veya akşamdan ertesi güne hazır olsun diye gerçi birazda mecburiyetten:) malum çalışınca yemek hazır olmalı her daim ..

Bu arada dün spor Mahfetti beni kaslarimin her bi noktası çalıştı heralde .:)
Ben de hareketliym diye geçiniyordum:)

Bakalım ben bugun nasil olacağım ama perşembe hiç agtim olmadi ;) sanırım eve gelir gelmez ictigim Türk kahvesininde faydasi ;)

Hee seni piknikte köfte yerken görmüşler :KK53:

Çok iyi olmuş. Günlük 10.000 adımın altına düşmememiz gerekiyor kilo vermemiz yahut korumamız için. Bir ara sağlık bakanlığı kamu spot yapmıştı hatırlarsan..
Kiim yemiş:ıslık:

yüzmeden tırsıp vaz geçtim şimdilik ama spora gidicem bu hafta ayarlarsam haftaya başlarım inşallah 2 gün o 2 günde yürüyüş kızıda yüzmeye götür getir yeter herhalde:KK57:

Kızlar eve gelip yorgunluk kahvemi içtim duşumu aldım şimdide öğlen yemeğimi yiyeceğim ;) sonrada tekrar giyinip bu seferde biraz Anneme uğrayıp kuzuyu alıp yüzmeye götürüceğim :21::21::21::21:

Bol suyumu da içersem tam süper olacak ;)
Akşamlık kuruyu da soğanlarım diyordum ama salçam bitmiş :KK48: neyse gelirken alırım da iki dakikada oda hazır olur KV gelene kadar ;) eşim ben az Annemde oyalanırım sende o arada işini halledersin dedi ;)
Sağ olsun büyük kız evi temizlemiş bana çok az iş kalmış ;)

yüzmeden tırsıp vaz geçtim şimdilik ama spora gidicem bu hafta ayarlarsam haftaya başlarım inşallah 2 gün o 2 günde yürüyüş kızıda yüzmeye götür getir yeter herhalde:KK57:

Bence yüzmeden vazgeçme canım ;) kesinlikle inanılmaz rahatlatıyor ve tüm vücudu en güzel çalıştıran spor ;)
Ben hedefe ulaştığımda yaza doğru yazılmayı düşünüyorum tekrar ;) haftada 2 de olsa kendimi hem sıkılaştırmış olurum hemde keyif yapmış olurum ;)

Bence yüzmeden vazgeçme canım :KK66: kesinlikle inanılmaz rahatlatıyor ve tüm vücudu en güzel çalıştıran spor :KK66:
Ben hedefe ulaştığımda yaza doğru yazılmayı düşünüyorum tekrar :KK66: haftada 2 de olsa kendimi hem sıkılaştırmış olurum hemde keyif yapmış olurum :KK66:
Spora arkadaş buldum yüzmeyede bir iki ay sonra diye düşündüm canım...o arkadaşı kandırdım yüzmeyede:)

Bende simdi kahvemi ictim eve gidip yemek yicem. Öglen icin dünden kuzu kavurma, sebze ve pilav var. Pilavi az tutarsam digerleri de pek sorun olmaz insallah.

Sonra eve gidince yine tam gaz ise devam. Kizin dolabini düzenlemem lazim. Alt üst olmus resmen.

Spora arkadaş buldum yüzmeyede bir iki ay sonra diye düşündüm canım...o arkadaşı kandırdım yüzmeyede:)

Süperrrrrrrrrr ;) inşallah çok faydasını göreceksin eminim ;)

Bende simdi kahvemi ictim eve gidip yemek yicem. Öglen icin dünden kuzu kavurma, sebze ve pilav var. Pilavi az tutarsam digerleri de pek sorun olmaz insallah.

Sonra eve gidince yine tam gaz ise devam. Kizin dolabini düzenlemem lazim. Alt üst olmus resmen.

Afiyet olsun canım ;) ben yedim hatta şimdi tekrar çıkıyorum :D ayağı yanmış kedi modundayım yine bugün :D
Canım Pilavı 2 yk kaşığından fazla yeme en azından vicdanen rahat olursun ;)

Süperrrrrrrrrr :KK66: inşallah çok faydasını göreceksin eminim :KK66:

Afiyet olsun canım :KK66: ben yedim hatta şimdi tekrar çıkıyorum :KK70: ayağı yanmış kedi modundayım yine bugün :KK70:
Canım Pilavı 2 yk kaşığından fazla yeme en azından vicdanen rahat olursun :KK66:

Bende öyle düsündüm. Yogurdum bitmis eger olsaydi yanina avodado dip yapardim sebzeyle iyi giderdi. Ben bi türlü mayalayamiyorum olmuyor resmen kac kere denedim. Benim es kisisi mayaliyor cani istedikce :D neyse bugün bidaha deneyim bari :D eninde sonunda olacak :D tutacak o maya :D

Bu siralar tursuya taktim ben, ilk defa kendim yaptim ve acayippp lezzetli olmus :D kendimide övim bari bi yandan. bi kavonoz tursuyu ekmekle yiyebilirim o derece :D

Kizlar yaaa, ben size asil neyi sorcam dünden beri kafama takildi. Zayiflarken cildimizin sarkmamasi icin neler yapabiliriz? Kremler, spor falan tamada bunlar yeterli mi aceba? Sonucta benim hedefim hemen hemen yari halime gelmek :D Deri cild toparlanir mi?

Yüzmeden kesinlikle vazgeçme dogacim.
Oğlanı götürdüğüm havuzun erişkin seansı var aksamlari ama karma olduğu için istemiyorum. .

Pilavsiz... yogurt eklenmiş hali bir número ..
Afiyet oksun

Kizlar yaaa, ben size asil neyi sorcam dünden beri kafama takildi. Zayiflarken cildimizin sarkmamasi icin neler yapabiliriz? Kremler, spor falan tamada bunlar yeterli mi aceba? Sonucta benim hedefim hemen hemen yari halime gelmek :KK70: Deri cild toparlanir mi?

Krem vb hikaye diyor uzmanlar.. Spor Spor Spor imiş çaresi :)

Ha ben çok sarktim :KK43:

Herkese merhaba kızlar
oynakbasi34 oynakbasi34 maşallah bu ne hız bu ne hareket bu tempoya kilo dayanır mi :KK9:
Biz de aksama yeni bakıcıya gideceğiz tanısacağız bakalım eşim tanıyor aslında beyler uzun zamandan beri arkadaş da biz hanımlar tanismiyoruz eşimin tanıdığı da iyi oldu kim müsait ise o bırakacak baturu yarın da okul çıkışı baturla gideceğiz sonra perşembe sabahtan bırakacağım artık inşallah iyi olur: )

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :KK66: akşam yürüyüşü yaptık eşimle şimdi parktayiz batur oynuyor ben de bir bakayım bizim mekâna dedim : )
kittenlove kittenlove afiyet olsun canım ben o yeme işini hafta sonu yaptim :KK48:
valla bazen geliyolar bana :D neyse ki akşam bir kase yoğurtla geçirdim kendimi

Hoşbulduk:)
Yaşım 22 ve öğrenciyim. Şuan kilom 64 toplam 10 kilo verdim ama durakladım cünkü motivasyonum yok. Nişanlandım mart ayında düğünüm var ozamana kadar 8 9 kilo vermek istiyorum yani hedefim 55 kilo. Haftada 2 kere spor yapiyorum aslında daha sık yaparım ama işten dolayı ve sınavlardan dolayı pek yapamiyorum yani hayatım stresli geçiyor. Ama artık kilo verme zamanı geldi düğünüm var:KK17:
boyun kaç canım . 0 10 kiloyu nasıl verdin peki diyetisyen takipli miydin spor salonuna gittin mii

Kizlar yaaa, ben size asil neyi sorcam dünden beri kafama takildi. Zayiflarken cildimizin sarkmamasi icin neler yapabiliriz? Kremler, spor falan tamada bunlar yeterli mi aceba? Sonucta benim hedefim hemen hemen yari halime gelmek :KK70: Deri cild toparlanir mi?
onun sporfan başka çaresi yok malesef ama sadece cardio yetmez terletici egzersizlerin yanında sıkılaştırıcı egzersizler eklemek lazım pilates gibi

boyun kaç canım . 0 10 kiloyu nasıl verdin peki diyetisyen takipli miydin spor salonuna gittin mii

Boyum 1.68cm
Hayır yanlız başıma verdim spor yaparak. Spor yapmadan sağlıklı zayıflamak mümkün değil zayıflasanızda kastan gider. Ben her sabah işyerinde molada yoğurt yedim icine meyve doğradım. Öğle annemin yaptığı yemeği genellikle sebze yemekleri yapar. Akşam bişey yemezdim sadece aç kaldıysam bi elma yada kücük bi salata yerdim yada salatalık böyle şeyler. Her sabah limonlu su ictim ve tatlıyı haftada 1 kereye düşürdüm. Aşırı tatlı yiyen birisiydim en cok tatlıyı azaltmak bana verdirdi:)♡ ama bu 10 ķiloyu kac ayda verdimmmmmm galiba 3 ay en sağlıklısı yavaş verilen kilodur.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:
Herkese iyi akşamlar diliyorum ;)

Bugün yüzme derside kuzumun çok eğlenceli geçti ;) maşallah çabuk öğrenecekler gerçekten ;)
Günün sonunda toplam 11 713 adım atmışım tabi bugünki sporum dahil :21::21::21::21:
Şu ana kadar da 2.5 litre su içtim ki yatana kadar o 3.5 olur ;)

Kv henüz gelmedi eşim almaya gitti gerçi hala bir arkadaşının yanında birazdan gidip alırım dedi ;) Ben geç geleceği belli olunca hemen gelir gelmez yemeğimi de yedim :kk77:
Kimse kusura bakmasın düzenimi bozamam gerçi ben Pazı yedim onlarada Kuru fasülye ve bulgur pilavı yaptım ;) Ana oğul küçük kuzuyla yerler ;)

Gece inşallah girerim en kötü ihtimal o namaza durunca damlarım :D
Bozulacağını sanmam da belli de olmaz eserse vay benden sıkıldı diye küsmesin :D

Bende öyle düsündüm. Yogurdum bitmis eger olsaydi yanina avodado dip yapardim sebzeyle iyi giderdi. Ben bi türlü mayalayamiyorum olmuyor resmen kac kere denedim. Benim es kisisi mayaliyor cani istedikce :KK70: neyse bugün bidaha deneyim bari :KK70: eninde sonunda olacak :KK70: tutacak o maya :KK70:

Bu siralar tursuya taktim ben, ilk defa kendim yaptim ve acayippp lezzetli olmus :KK70: kendimide övim bari bi yandan. bi kavonoz tursuyu ekmekle yiyebilirim o derece :KK70:

Kız bende kaç haftadır mayalayacağım ama şöyle güzel bir maya bulamadım :D Anneminki hafif mayhoş ;) aslında Pazar aklıma gelseydi Annemin Amca kızından alırdım ;) o nohuttan mayalamış ve inanılmaz lezzetli ;) birde bir öte köyde de Annemin dayısının hanımı var onun yoğurdu da müthiştir ama işte hep dönünce aklıma gelir :D
Yapınca gerçi tutuyor ama şöyle katı bir yoğurt olsun istiyorum ;)

Kızzzzzzzzzzzz o turşu kavonozunu yavaşça tezgaha bırak :D
Turşu çok severim ama bana yasak :( Sibel kesinlikle yeme dedi ancak hedefe ulaşınca çok az nadiren yiyebilirmişim çünkü maalesef benim bünye bazen dediğim gibi sünger bob kıvamında anında emiyor suyu :D

Yüzme ve plates ;) yani yine her türlü spordan geçiyor daş gibi hatun olmanın yolu :D
Ben kafaya koydum hedefe ulaşayım çok çok az karın çalışacağım ;) öyle abartılı sevmem ama bir kere hafif kas görüncek kıvama gelmek istiyorum :D

Herkese merhaba kızlar
oynakbasi34 oynakbasi34 maşallah bu ne hız bu ne hareket bu tempoya kilo dayanır mi :KK9:
Biz de aksama yeni bakıcıya gideceğiz tanısacağız bakalım eşim tanıyor aslında beyler uzun zamandan beri arkadaş da biz hanımlar tanismiyoruz eşimin tanıdığı da iyi oldu kim müsait ise o bırakacak baturu yarın da okul çıkışı baturla gideceğiz sonra perşembe sabahtan bırakacağım artık inşallah iyi olur: )

İnşallah çok iyi biridir de kalıcı olur ve sende işte rahat edersin o bahaneyle ;)
Rabbim gönlüne göre versin de Batur çok eğlensin ;)

valla spor heycanı güzel bir şey ben de bayılıyorum spor yaptığım günlere :)

Ay sorma keşke daha sık olsa ;) her gün gitmek istersem aylık 70 liraymış akşamları ama benim işime akşam olması gelmiyor birde zaten diyetisyene para bayılıyorum az da olsa adama birde spor ücreti desem kesin bayılır :D

Boyum 1.68cm
Hayır yanlız başıma verdim spor yaparak. Spor yapmadan sağlıklı zayıflamak mümkün değil zayıflasanızda kastan gider. Ben her sabah işyerinde molada yoğurt yedim icine meyve doğradım. Öğle annemin yaptığı yemeği genellikle sebze yemekleri yapar. Akşam bişey yemezdim sadece aç kaldıysam bi elma yada kücük bi salata yerdim yada salatalık böyle şeyler. Her sabah limonlu su ictim ve tatlıyı haftada 1 kereye düşürdüm. Aşırı tatlı yiyen birisiydim en cok tatlıyı azaltmak bana verdirdi:)♡ ama bu 10 ķiloyu kac ayda verdimmmmmm galiba 3 ay en sağlıklısı yavaş verilen kilodur.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın canım dediğin gibi sağlıklı olanı o şekilde ;) Sen zaten olayı çözmüşsün ve eminim iradene de sahip çıktığın taktirde yılbaşına kadar 10 kgdan fazlası bile gitmiş olur ;)

Back
X