Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Herkese iyi akşamlar diliyorum
Bugün yüzme derside kuzumun çok eğlenceli geçti

maşallah çabuk öğrenecekler gerçekten
Günün sonunda toplam 11 713 adım atmışım tabi bugünki sporum dahil

Şu ana kadar da 2.5 litre su içtim ki yatana kadar o 3.5 olur
Kv henüz gelmedi eşim almaya gitti gerçi hala bir arkadaşının yanında birazdan gidip alırım dedi

Ben geç geleceği belli olunca hemen gelir gelmez yemeğimi de yedim

Kimse kusura bakmasın düzenimi bozamam gerçi ben Pazı yedim onlarada Kuru fasülye ve bulgur pilavı yaptım

Ana oğul küçük kuzuyla yerler
Gece inşallah girerim en kötü ihtimal o namaza durunca damlarım

Bozulacağını sanmam da belli de olmaz eserse vay benden sıkıldı diye küsmesin
Bende öyle düsündüm. Yogurdum bitmis eger olsaydi yanina avodado dip yapardim sebzeyle iyi giderdi. Ben bi türlü mayalayamiyorum olmuyor resmen kac kere denedim. Benim es kisisi mayaliyor cani istedikce

neyse bugün bidaha deneyim bari

eninde sonunda olacak

tutacak o maya
Bu siralar tursuya taktim ben, ilk defa kendim yaptim ve acayippp lezzetli olmus

kendimide övim bari bi yandan. bi kavonoz tursuyu ekmekle yiyebilirim o derece
Kız bende kaç haftadır mayalayacağım ama şöyle güzel bir maya bulamadım

Anneminki hafif mayhoş

aslında Pazar aklıma gelseydi Annemin Amca kızından alırdım

o nohuttan mayalamış ve inanılmaz lezzetli

birde bir öte köyde de Annemin dayısının hanımı var onun yoğurdu da müthiştir ama işte hep dönünce aklıma gelir

Yapınca gerçi tutuyor ama şöyle katı bir yoğurt olsun istiyorum
Kızzzzzzzzzzzz o turşu kavonozunu yavaşça tezgaha bırak

Turşu çok severim ama bana yasak

Sibel kesinlikle yeme dedi ancak hedefe ulaşınca çok az nadiren yiyebilirmişim çünkü maalesef benim bünye bazen dediğim gibi sünger bob kıvamında anında emiyor suyu
Kizlar yaaa, ben size asil neyi sorcam dünden beri kafama takildi. Zayiflarken cildimizin sarkmamasi icin neler yapabiliriz? Kremler, spor falan tamada bunlar yeterli mi aceba? Sonucta benim hedefim hemen hemen yari halime gelmek

Deri cild toparlanir mi?
Yüzme ve plates

yani yine her türlü spordan geçiyor daş gibi hatun olmanın yolu

Ben kafaya koydum hedefe ulaşayım çok çok az karın çalışacağım

öyle abartılı sevmem ama bir kere hafif kas görüncek kıvama gelmek istiyorum
Herkese merhaba kızlar
oynakbasi34
maşallah bu ne hız bu ne hareket bu tempoya kilo dayanır mi

Biz de aksama yeni bakıcıya gideceğiz tanısacağız bakalım eşim tanıyor aslında beyler uzun zamandan beri arkadaş da biz hanımlar tanismiyoruz eşimin tanıdığı da iyi oldu kim müsait ise o bırakacak baturu yarın da okul çıkışı baturla gideceğiz sonra perşembe sabahtan bırakacağım artık inşallah iyi olur: )
İnşallah çok iyi biridir de kalıcı olur ve sende işte rahat edersin o bahaneyle
Rabbim gönlüne göre versin de Batur çok eğlensin
valla spor heycanı güzel bir şey ben de bayılıyorum spor yaptığım günlere :)
Ay sorma keşke daha sık olsa

her gün gitmek istersem aylık 70 liraymış akşamları ama benim işime akşam olması gelmiyor birde zaten diyetisyene para bayılıyorum az da olsa adama birde spor ücreti desem kesin bayılır
Boyum 1.68cm
Hayır yanlız başıma verdim spor yaparak. Spor yapmadan sağlıklı zayıflamak mümkün değil zayıflasanızda kastan gider. Ben her sabah işyerinde molada yoğurt yedim icine meyve doğradım. Öğle annemin yaptığı yemeği genellikle sebze yemekleri yapar. Akşam bişey yemezdim sadece aç kaldıysam bi elma yada kücük bi salata yerdim yada salatalık böyle şeyler. Her sabah limonlu su ictim ve tatlıyı haftada 1 kereye düşürdüm. Aşırı tatlı yiyen birisiydim en cok tatlıyı azaltmak bana verdirdi:)♡ ama bu 10 ķiloyu kac ayda verdimmmmmm galiba 3 ay en sağlıklısı yavaş verilen kilodur.

Harikasın canım dediğin gibi sağlıklı olanı o şekilde

Sen zaten olayı çözmüşsün ve eminim iradene de sahip çıktığın taktirde yılbaşına kadar 10 kgdan fazlası bile gitmiş olur