Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

MERHABA ARKADAŞLAR PEK UĞRAYAMIYORUM AMA SORUN YOĞUNLUĞUMDAN KAYNAKLANIYOR.

İŞ YOĞUNLUĞUNDAN UNUTUYORUM

GEÇEN HAFTA 74.40 BU HAFTA 74.10 300 GR GAYET İYİ BENCE

ÖPTÜM SİZİ AKŞAMA MİSAFİRİM VAR.
GÖRÜŞÜRÜZ.

Kızlar ben giyinip çıkıyorum birazdan :KK66: inşallah kalanlarda güzel rakamlarla gelirler :KK66:
Bu arada @pptya87 2 hafta olacak gelmeyeli eğer bugün de bildirim yapmazsa :KK43: bu durumda diskalifiye olacak çünkü daha fazla idare edemem sonuçta bizi motive edecek takıma katkısı olacak arkadaşlarımıza haksizlik oluyor :KK66:

YENA YENA Canım ben cepten girip bakacağım ama acil bir durum olursa yine yazarım sana nasılsa :KK66: Doğaya mesaj attım oda cevap veriri herhalde :KK66: hani giremezse bile bildirimini yapacağına eminim :KK66:

kittenlove kittenlove kuzum inşallah sende bol eksilerle geleceksin :KK66:

Tamam canım hallederim...Sen haber et yeter..

**** 8. Takım 542.Etap****

Oynakbasi34 ( 89,4 / 88,9 / 0,5 / 0,56 % )
Yena ( 74 / 72.4 / 1.6 / 2.16% )hedef kilo 60 a revize
doga3 ( 95,5 / / / % ) sabit
kittenlove ( 64,8 /64.7 / 0.1 /0.15 % )
erciyes111 ( 64,7 / 63,7 / 1 / 1,55 % )
serenalar ( 74 /73.3 / 0.7 / 0.94 % )
pptya87 ( 81 / / / % ) Takım kurallarina uymadığı için diskalifiye edildi
perihan00 ( 68,5 / 67.8 /0.7 / 1.02% )

8.Takım Ortalaması: 0.798 %

Bugün Sibrlle konuşurken sordum niye bu ara çok az gidiyor diye ;) duraklamaya giriyorsun sanırım ablacigim sonuçta bünye senelerdir görmediği rakamları gördü ama sen sakin pes etme bazen 1 - 2 hafta sbaitte cikabilirsin belkide 1 ay ama sonra birden gidecek emin ol azimle devam harika gidiyorsun dedi :)

Çok rahatladim ki doğru söylüyor en son sanirim büyük kiza hamileyken bu rakamlari görmüştüm :D az sabredecehiz yapacak birşey yok ;)

Bugün Sibrlle konuşurken sordum niye bu ara çok az gidiyor diye :KK66: duraklamaya giriyorsun sanırım ablacigim sonuçta bünye senelerdir görmediği rakamları gördü ama sen sakin pes etme bazen 1 - 2 hafta sbaitte cikabilirsin belkide 1 ay ama sonra birden gidecek emin ol azimle devam harika gidiyorsun dedi :)

Çok rahatladim ki doğru söylüyor en son sanirim büyük kiza hamileyken bu rakamlari görmüştüm :KK70: az sabredecehiz yapacak birşey yok :KK66:
Sabret csnim haftada 100 gr.da gitse üzülme.pes etme Yillardir bu yükü taşidin..tartinin birgün 60 kiloyu gösterecegini düsün:KK37:

Kızlar bir yakınımın nişanı vardı onun koşuşturması var dün elbise bakmaya çıktım ve denerken farkettim cidden verdiğim kilo belli oluyo o kadar sevindim ki birde hedefimi görsem neler olcak neler :)) ama az kaldı inşAllah bu hafta sınavlar da bitti spora daha çok ağırlık verebilcem :))

Sabret csnim haftada 100 gr.da gitse üzülme.pes etme Yillardir bu yükü taşidin..tartinin birgün 60 kiloyu gösterecegini düsün:KK37:

Inşallah canim 6lari ucundan görsem dünyalar benim olur ♥♥♥
Bugün diyetisyenden sonra esimle AVMde buluştuk pazar günü için en azindan bir gömlek alayim dedim ;) Esimde bir iki birşey bakayım dedi ama beni batırdı :D
Kendime 44 beden bir gomlek aldım ve cidden ilk kez bedenlere bakarken büyük geldiği için aradım durdum :D
Bir tane çok begendim ama onun 42si vardi olmaz ama deniyeyim dedim ;)

Inanin o an sevinçten aglayabilirdim :D üstten çok güzel oldu tam oturdu ama basen göbek kismindan dolayi gömlek çok az kastı ;) Onu alamadim tabi sonuçta Mevlüt az dokumlu olsun dedim ama o anki mutluluğum tarif edilemez ;) hani şu göbek olmasa çok rahat olacaktı ;) Eşim bile helal kız sana gurur duyuyorum seninle eskiden bulamazdin şimdi hangisini alacağım kararsızlığı yaşıyorsun diyor ;)
Sadece bir gömlek aldım çünkü Allahın izniyle yaza bütün gardolabı degistirecegiz inşallah ♥♥♥♥ az para biriktireyim o arada da gönlüme göre olanları etiket kollamak zorunda olmadan alabileyim ;)

Kızlar bir yakınımın nişanı vardı onun koşuşturması var dün elbise bakmaya çıktım ve denerken farkettim cidden verdiğim kilo belli oluyo o kadar sevindim ki birde hedefimi görsem neler olcak neler :)) ama az kaldı inşAllah bu hafta sınavlar da bitti spora daha çok ağırlık verebilcem :))

Ohhh Süpersin canım ;) bugün yakının nişanında suzulurken ileride hayirlisiyla kendi nisaninda düğününde Kuğu gibi olacaksın ♥♥♥♥
Pes etmek yok canım yaza bile harika sonuclar almis hatta hedefe ulasmis olacaksin eminim ;)

Kizlar bu arada spor dakikalarini yazmaya devam bay faydası oldu bence :KK66: hatta ip atlayabilirim diyen günlük birde 100er ip atlama eklesin ona :KK66: Ip şart değil olduğumuz yerde ufak ufak atlamak bile fayda :KK66:
Ama atlarken ya spor sutyeni varaa onu kullanin yada cistalari tuttun :KK70: yer cekiminle onları da sarkitmayalim :KK70: :D :KK70:

İyi akşamlar kızlar. Bugün güzel bir gündü. Daha az yedim ;)
Menüm
Kahvaltı bir adet rafadan yumurta, 2 ceviz, 2 siyah zeytin, bir dilim çavdar ekmek, az petek balı.
Ara bir kase yoğurt. Birkaç fındık ve leblebi.
Öğlen bir porsiyon karnıyarık, salata.
Ara bir salkım üzüm.
Akşam bir fincan cappuccino, yarım mandalina, çok az çekirdek.

Şükür Laptobuma kavuşabildim :21: Kızçem kardeşini de Annemden alıp geldi hatta birde bana sürpriz yapmış :KK68: harçlıklarından bana bir tane Gül almış okul dönüşü :KK68:
Birde kardeşi üzülmesin diye ona verdirdi birlikte aldık hesabı :KK48:

Bugünkü menü
Sabah
Patatesli yumurta
3 zeytin
Bir kibrit kutusu tahin helvası (süt için)
Bir dilim peynir
Bir bardak rezene
Öğlen
10 tane kaju
Bir tane cennet hurmasi
Bir tane muz

Akşam
Bir tane tavuk durum ( Evde değildim mecburen yedim :((()
2 bardak ayran

Spor : yapamadım
Su:2lt

Bugünkü menüm...

Kahvaltim..
200 ml..protein icecegi
1 hindiba...-chicoree-

Öylen...
200 ml protein iceceği
1 hindiba..-chicoree-

Akşam..
Etli sebze yemeği...
2 kaşik Bulgur Pilavi

Toplam kslori..997

Spor yapmadim ama cok yorucu ev temizligi yaptim..koltuklari sildim..tuvalet banyo ve yerleri sildim..evim mis gibi oldu.:skandal:

Notmalinde protein icecegi kullanmiyorum ama benim büyük kiz almiş..oda kullanmiyo bende israf olmasin diye simdilik tüketiyorum..

Son düzenleme:
Bugünkü menü
Sabah
Patatesli yumurta
3 zeytin
Bir kibrit kutusu tahin helvası (süt için)
Bir dilim peynir
Bir bardak rezene
Öğlen
10 tane kaju
Bir tane cennet hurmasi
Bir tane muz

Akşam
Bir tane tavuk durum ( Evde değildim mecburen yedim :KK43:(()
2 bardak ayran

Spor : yapamadım
Su:2lt

Bence güzel bir menü canım ;) bol bol süt olur inşallah ;)

Bugünkü menüm...

Kahvaltim..
200 ml..protein icecegi
1 hindiba...-chicoree-

Öylen...
200 ml protein iceceği
1 hindiba..-chicoree-

Akşam..
Etli sebze yemeği...
2 kaşik Bulgur Pilavi

Toplam kslori..997

Spor yapmadim ama cok yorucu ev temizligi yaptim..koltuklari sildim..tuvalet banyo ve yerleri sildim..evim mis gibi oldu.:skandal:

Notmalinde protein icecegi kullanmiyorum ama benim büyük kiz almiş..oda kullanmiyo bende israf olmasin diye simdilik tüketiyorum..

Canım menü güzel de bence o protein tozunu akşamları tüketirsen daha çok faydasını görürsün ;) hani akşamı çok daha hafif geçirmek önemli ya zayıflarken ;)
Harikasın valla aynen devam eminim cuma yine güzel eksiler göreceksin ;)

Back
X