- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim darisi Sana :) ama eminim daha ne rakamlar gorucez insallahoooo tebrik ederim kırmışsın şeytanın bacağını benim görmek istediğim rakamı görmüşsüün :) dikkat et ama bu hafta yarışıyoruz geçicem seni![]()
Kızlar ben giyinip çıkıyorum birazdaninşallah kalanlarda güzel rakamlarla gelirler
Bu arada @pptya87 2 hafta olacak gelmeyeli eğer bugün de bildirim yapmazsabu durumda diskalifiye olacak çünkü daha fazla idare edemem sonuçta bizi motive edecek takıma katkısı olacak arkadaşlarımıza haksizlik oluyor
YENA Canım ben cepten girip bakacağım ama acil bir durum olursa yine yazarım sana nasılsa
Doğaya mesaj attım oda cevap veriri herhalde
hani giremezse bile bildirimini yapacağına eminim
kittenlove kuzum inşallah sende bol eksilerle geleceksin
![]()
Sabret csnim haftada 100 gr.da gitse üzülme.pes etme Yillardir bu yükü taşidin..tartinin birgün 60 kiloyu gösterecegini düsünBugün Sibrlle konuşurken sordum niye bu ara çok az gidiyor diyeduraklamaya giriyorsun sanırım ablacigim sonuçta bünye senelerdir görmediği rakamları gördü ama sen sakin pes etme bazen 1 - 2 hafta sbaitte cikabilirsin belkide 1 ay ama sonra birden gidecek emin ol azimle devam harika gidiyorsun dedi :)
Çok rahatladim ki doğru söylüyor en son sanirim büyük kiza hamileyken bu rakamlari görmüştümaz sabredecehiz yapacak birşey yok
![]()
Sabret csnim haftada 100 gr.da gitse üzülme.pes etme Yillardir bu yükü taşidin..tartinin birgün 60 kiloyu gösterecegini düsün![]()
Kızlar bir yakınımın nişanı vardı onun koşuşturması var dün elbise bakmaya çıktım ve denerken farkettim cidden verdiğim kilo belli oluyo o kadar sevindim ki birde hedefimi görsem neler olcak neler :)) ama az kaldı inşAllah bu hafta sınavlar da bitti spora daha çok ağırlık verebilcem :))
oynakbasi34 iki hafta geçti kaptan acaba ne zaman listeye gireceğim :))
Öyle olur umuyorum Insallah :))Önümüzdeki hafta sende listedesin canımama bak listeye girince sakın gevşemek yok :) Bomba gibi bir giriş bekliyorum senden
![]()
Bugünkü menü
Sabah
Patatesli yumurta
3 zeytin
Bir kibrit kutusu tahin helvası (süt için)
Bir dilim peynir
Bir bardak rezene
Öğlen
10 tane kaju
Bir tane cennet hurmasi
Bir tane muz
Akşam
Bir tane tavuk durum ( Evde değildim mecburen yedim(()
2 bardak ayran
Spor : yapamadım
Su:2lt
Bugünkü menüm...
Kahvaltim..
200 ml..protein icecegi
1 hindiba...-chicoree-
Öylen...
200 ml protein iceceği
1 hindiba..-chicoree-
Akşam..
Etli sebze yemeği...
2 kaşik Bulgur Pilavi
Toplam kslori..997
Spor yapmadim ama cok yorucu ev temizligi yaptim..koltuklari sildim..tuvalet banyo ve yerleri sildim..evim mis gibi oldu.
Notmalinde protein icecegi kullanmiyorum ama benim büyük kiz almiş..oda kullanmiyo bende israf olmasin diye simdilik tüketiyorum..