Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim :KK70: :KK70: :KK70:
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendik :21: bol bol resim çekildik :KK48: Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye :KK70: ) budur diyemedim :KK48:
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadan :KK70: tabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı :KK70:

Dönüşü dağıldıktan sonra Hastane arkadaşımla AVMye gittik tabi eşlerde geldi :KK66: aç karınlarımızı doyurup sonrada Sinemaya girdik :KK68: Ayla Filmini izledik ama resmen ağlamaktan içim dışıma çıktı :KK61: Muhteşem ötesi bir filmmiş ki normalde eşim pek öyle filmleri sevmez o bile bayıldı ve ağladı :KK70:

Eve gelir gelmez de hemen kendime bir yeşil çay yaptım ( yol boyunca tuvalet sorun olur diye pek su içemedim ama artık onuda yarın telafi ederim ) sonrada duşumu alıp bir güzel kas gevşetici kremi sürdüm ( arkadaşımın verdiği )

Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu mu :KK57: Aha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı :KK48:
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım :KK48:

Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: ( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi :KK66: )

Yok çok şükür ama ara ara kasılma olduğunda kafam bile hareket ettirmeye çalışınca dişlisi takılan motor gibi titreme yapıyor :KK70: heee eskiye rağmen çok daha kısa sürüyor ama inanılmaz şiddetli bir ağrı oluyor o an :KK43: inan çığlık atasım geliyor :KK43: kolumda da hareket ettirmeye çalışınca kasılmalar oluyor ama dediğim gibi önceden 2 saat sürüyorsa şimdi 3 dakika sürüyor ve geçiyor :KK66: sanırım ancak düzeleceğim :KK66:

Allah yardımcın olsun :KK66: benim kızlar kendi odalarını ben yokken topalmışlar hatta salonu da toplamışlar ama mutfağa bomba düşmüş gibi :KK70: eskiden olsa asla bırakmazdım onları öyle ama şu an hem yorgunluk hemde şu boynum kötü olunca amannn sabah yaparım dedim :KK66: tabi kaçarım yok ağrımda olsa o mutfak yarın dip köşe temizlenecek :KK66:

Afiyet olsun canım da şu pastadan keşke tek dilim yeseydin :sinirli:
Neyse cumaya kadar kesinlikle kaçamaksız devam et sen bence en az 2 haftalık kaçamak hakkını kullandım farz et :KK66: Yoksa kalanlarda pek bir şey yok :KK66:
Ayla yi izledin demek canım ne güzel bir konuydu yureklere dokunan eşim bile ağladı ilk kez ben zaten hep ağlarım

İyi geceler kızlar ben geldim:KK3:

Yorgun bol odemli:mad:

Dün akşam düğünümüz oldu herşey güzeldi kızımı takı Faslı sonrası görümcem götürdü gribi geçmedi burnu akıyor:anne:

Gece geç saatte eve geldik gece sabaha karşı baktım eşim yanımda yok meğer adam hiç uyumamış hep kusmus:KK57:

Kızımı yerine yatırıp uyudum salonda terli terli soğuk kola içti iki bardak :KK11:

Sabah acile gittik devlete iğne yapıp gönderdiler ilaç bile vermediler mideyi usutmus tahlil sonuçları iyi dediler:KK12:

Eve geldik çorba içti hepsini çıkardı yine kızım bı tarafta perişan burnu akıyor eşim bı tarafta akşam abileri geldi

Özel hastaneye gittiler serum takıldı biraz iyi uyuyor kizimda uyumusken yazayım dedim
Düğününuz hayırlı olsun kuzuna geçmiş olsun canım

Banudan haberlerle geldim akşam Mr çekilicekmiş. Kas yirtilmasi olabilirmiş. .

Kızlar bende ev eşim kızımla ilgilenmeye çalışıyorum ikiside uyudu yemeğimi yaptım akşama salatami hazırladım

Makinede çamaşırlar var onları asicam hiç oturmadim bu hafta temizlikle geçer halılar yıkamadan geldi

Akşam menumu yazarım

Slm kızlar
Menüm
Sabah çeyrek simit peynir zeytin domates şekersiz çay

Ara şekersiz kahve

Öğlen Bir bir kepçe kıymalı sebze yemeği iki dilim ekmek

Ara form bisküvi

Akşam 18:30 iki kepçe kuru fasulye Bir bardak chiali ayran bol salata

20:15 gibi mandalina

Yoğurt kürü yapicam yine 23:30 gibi yerim

Spor yarım saat

Selam kizlar...bugün son kez protein iceceğimi tükettim..birdaha alirmiyim bilmiyorum rahat oluyordu aslinda mesela dişarda ìslerim oldugunda akşam eve gec geldiğimde hemen soğuk sütlen kariştirip iciyordum...veya bana uygun yemek olmadiginda....neyse bakalalim bundan sonraki günlerim nasil gececek...bugünkü mrnüm..:eek:

Kahvalti....:kk77:
1 dilim kaşar
1 parca salatalik
1 sivri biber
1 kücük kaze lor peynir
1 hindiba
2 kitir ekmek
1 patlak misir gevregi
1 mandalina
1/2muz

Öylen..:kk77:
2 tavuk kanat
2 kaşik patates kavurma
3 kücük haşlanmiş patates

Akşam...
200 ml protein iceceğim

Toplam kalori... 922 ..:KK19:

Selamın Aleyküm kizlarrr :)

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Sabah beri bir türlü ugrayamadim :( doktor kolumu askiya aldı gerci Yenaya haber verdim soylemistir size ;)
Gece 2de Emar cekilmek icin Hastaneye gideceğiz ;) Doktor sağ olsun acil dedigi icin hic bekletmemek için gece gelebilirmisiniz diyince hemen kabul ettim ;)
Resmen ağlayarak doktra gitim hatta ilk Nöroloji esimin doktoruna gorundum ona aglamaktan anlatamadim bile :( oda Ortopediye yönlendirdi sağ olsun ;) Adam çok şeker biriydi :D esimde çok beğendi ;) Güzel ilgilendi hemen muayene etti tabi ben yine ağlayarak anlatabildim :D
Çok felaket ağrım olduğunu görünce kortizonlu igne yapacağım omuzuna o baya rahatlatir diyince daha çok agladim :D zaten zar xor kilo verebilen biriyim iki gündür de 2 - 3 kg almış görünüyor ödemden birde kortizonlu iğne istemiyorum diye aglamaya devam ettim :D
Dedim ne olur kusura bakmayin sinirlerim boşaldı çocuk gibi agliyorum :D Adam çok anlayisliydi olurmu hiç canınız yaniyor sonucta ama o bir igneden birşey olmaz dedi ;)

Tabi iğne felaket acidi :( 3 yerden kemik arasına yaptı ve baya bir bagirttirdi :) ama şükür 10 dakika sonra iğne etkisini gösterdi ;) kolumu kullanmadıgim sürece sıkıntı yok zaten doktorda tembihledi asla az da olsa kolunu kullanip burdan çıkışta iş yapmaya kalkisma dedi ;) Adam nerden anladiysa benim yerimde duramadigimi :D :D :D söz verdim kontrole kadar askida kalacak diye ;) artık ev islerinide bir kaç gün büyük kizim okula gitmeden yapar ;)
Anneme kalsa iyilesene kadar bizde yiyip için diyor ama kiza tarif ederim o yapar bende sol elimle de olsa pisirirken karistiririm dedim ;) yoksa kkya ceptende baksam bixiklama elini dinlendir diye tutturur :D

Şükür şu anda daha iyiyim ;) büyük kızım okuldan geldi artik oda işin ucundan tutar ;)

Geçmişi okuyamadim ama bakarim birazdan ;)
Kisa kisada olsa yazarım bakmayin şimdi durumu izah edeyim derken destan yazdigima :D :D :D

Selamın Aleyküm kizlarrr :)

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Sabah beri bir türlü ugrayamadim :KK43: doktor kolumu askiya aldı gerci Yenaya haber verdim soylemistir size :KK66:
Gece 2de Emar cekilmek icin Hastaneye gideceğiz :KK66: Doktor sağ olsun acil dedigi icin hic bekletmemek için gece gelebilirmisiniz diyince hemen kabul ettim :KK66:
Resmen ağlayarak doktra gitim hatta ilk Nöroloji esimin doktoruna gorundum ona aglamaktan anlatamadim bile :KK43: oda Ortopediye yönlendirdi sağ olsun :KK66: Adam çok şeker biriydi :KK70: esimde çok beğendi :KK66: Güzel ilgilendi hemen muayene etti tabi ben yine ağlayarak anlatabildim :KK70:
Çok felaket ağrım olduğunu görünce kortizonlu igne yapacağım omuzuna o baya rahatlatir diyince daha çok agladim :KK70: zaten zar xor kilo verebilen biriyim iki gündür de 2 - 3 kg almış görünüyor ödemden birde kortizonlu iğne istemiyorum diye aglamaya devam ettim :KK70:
Dedim ne olur kusura bakmayin sinirlerim boşaldı çocuk gibi agliyorum :KK70: Adam çok anlayisliydi olurmu hiç canınız yaniyor sonucta ama o bir igneden birşey olmaz dedi :KK66:

Tabi iğne felaket acidi :KK43: 3 yerden kemik arasına yaptı ve baya bir bagirttirdi :) ama şükür 10 dakika sonra iğne etkisini gösterdi :KK66: kolumu kullanmadıgim sürece sıkıntı yok zaten doktorda tembihledi asla az da olsa kolunu kullanip burdan çıkışta iş yapmaya kalkisma dedi :KK66: Adam nerden anladiysa benim yerimde duramadigimi :KK70: :KK70: :KK70: söz verdim kontrole kadar askida kalacak diye :KK66: artık ev islerinide bir kaç gün büyük kizim okula gitmeden yapar :KK66:
Anneme kalsa iyilesene kadar bizde yiyip için diyor ama kiza tarif ederim o yapar bende sol elimle de olsa pisirirken karistiririm dedim :KK66: yoksa kkya ceptende baksam bixiklama elini dinlendir diye tutturur :KK70:

Şükür şu anda daha iyiyim :KK66: büyük kızım okuldan geldi artik oda işin ucundan tutar :KK66:

Geçmişi okuyamadim ama bakarim birazdan :KK66:
Kisa kisada olsa yazarım bakmayin şimdi durumu izah edeyim derken destan yazdigima :KK70: :KK70: :KK70:

valla hala doktora gitmemiş olsan ben çekicektim o MR ı bazı insanlar burnu aksa hastaneden çıkmıyor bazıları da senin gibi son noktayı bekliyo işte :) önemli birşey çıkmaz inşallah , kortizol iyi ilaçtır sağolsun böyle durumlarda çok rahatlatıyo hastaları bi iğneden çok şişmezsin merak etme sen :)

Back
X