Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto çektm yukleyemedım ama yazdklarımdan ibaret zaten taze zencefıl ve lımon yağ yakar.çok iyi elma bende koyuyorum 5 saat bekliyo içiyorum bazen 2 saat sonra içiyorumSorma canım ama işte hiç yapmayınca da olmuyorevi bok götürecek
Hayır Anneme desem anında atlayıp temizliğe gelmeye kalkışır o yüzden büyük kız sağ olsun hepsini yapıyor dedim bu sabahama kendim ufak ufak yapmaya çalışıyorum sol elle de olsa
Anam ne zormuş sol elle de olsa çorba bile olsa yapmak ama öğlenlik çorbamı bile yaptımbüyük kız bugün erken çıktı arkadaşına sağlık raporu alırken senle gelirim diye söz vermiş bende hadi git ben yaparım ufak ufak dedim
Bir tek süpürge tutarım sol ellimle sonrası kalsın akşam gelince büyük kız ben hallederim bulaşıkları falan dedi
Ay sorma bende sinir oluyorum o yandaki reklamlarainsanı şeytan dürtüyor len ye diye
Afiyet olsun canımakşama kadar aynen bu şekilde güzel devam edersen süper eksiler görürsün
Süpermiş yaaaaslında benimde bu ara yapmam lazım öyle bir detoks suyu da çıktığımda sevmesemde zencefil alayım
ben birde aynı suya ekşi elma doğruyorum birde tane kara biber ekleyip bir 3 - 4 dakika kaynatıp öyle içiyordum oda çok etkili
tavsiye ederim
![]()
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendineSelamın Aleyküm kizlarrr :)
Herkese hayırlı akşamlar
Sabah beri bir türlü ugrayamadimdoktor kolumu askiya aldı gerci Yenaya haber verdim soylemistir size
Gece 2de Emar cekilmek icin Hastaneye gideceğizDoktor sağ olsun acil dedigi icin hic bekletmemek için gece gelebilirmisiniz diyince hemen kabul ettim
Resmen ağlayarak doktra gitim hatta ilk Nöroloji esimin doktoruna gorundum ona aglamaktan anlatamadim bileoda Ortopediye yönlendirdi sağ olsun
Adam çok şeker biriydi
esimde çok beğendi
Güzel ilgilendi hemen muayene etti tabi ben yine ağlayarak anlatabildim
Çok felaket ağrım olduğunu görünce kortizonlu igne yapacağım omuzuna o baya rahatlatir diyince daha çok agladimzaten zar xor kilo verebilen biriyim iki gündür de 2 - 3 kg almış görünüyor ödemden birde kortizonlu iğne istemiyorum diye aglamaya devam ettim
Dedim ne olur kusura bakmayin sinirlerim boşaldı çocuk gibi agliyorumAdam çok anlayisliydi olurmu hiç canınız yaniyor sonucta ama o bir igneden birşey olmaz dedi
Tabi iğne felaket acidi3 yerden kemik arasına yaptı ve baya bir bagirttirdi :) ama şükür 10 dakika sonra iğne etkisini gösterdi
kolumu kullanmadıgim sürece sıkıntı yok zaten doktorda tembihledi asla az da olsa kolunu kullanip burdan çıkışta iş yapmaya kalkisma dedi
Adam nerden anladiysa benim yerimde duramadigimi
![]()
![]()
söz verdim kontrole kadar askida kalacak diye
artık ev islerinide bir kaç gün büyük kizim okula gitmeden yapar
Anneme kalsa iyilesene kadar bizde yiyip için diyor ama kiza tarif ederim o yapar bende sol elimle de olsa pisirirken karistiririm dedimyoksa kkya ceptende baksam bixiklama elini dinlendir diye tutturur
Şükür şu anda daha iyiyimbüyük kızım okuldan geldi artik oda işin ucundan tutar
Geçmişi okuyamadim ama bakarim birazdan
Kisa kisada olsa yazarım bakmayin şimdi durumu izah edeyim derken destan yazdigima![]()
![]()
![]()
valla bu sabah tartıldım umarım giden kilo sadece sudan veya ödemden değildir çok memnun oldum çünkü :)Süpersin canıminşallah cumaya da harika bir rakam göreceksin tartıda
![]()
Maşallah size banu ..yena..tebriklerBUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
1 . Yena (8.Takım) ► 07.11.16 ► 111,70 ► 72,00 ► 39,70 ► 35,54%
2 . inatettimolacak (5. Takım) ► 15.04.16 ► 91,00 ► 59,60 ► 31,40 ► 34,51%
3 . Whiteblacklife (7. Takım) ► 12.07.17 ► 73,50 ► 50,60 ► 22,90 ► 31,16%
4 . oynakbası34 (8. Takım) ► 08.11.13 ► 124,50 ► 88,90 ► 35,60 ► 28,59%
5 . efser (7. Takım) ► 22.08.14 ► 91,50 ► 67,90 ► 23,60 ► 25,79%
6 . bilinmeyenkullanici (4. Takım) ► 14.07.17 ► 94,00 ► 69,80 ► 24,20 ► 25,74%
7 . Ahu060812 (7.Takım) ► 07.06.15 ► 90,40 ► 67,30 ► 23,10 ► 25,55%
8 . suspushanimcim (7. Takım) ► 27.06.17 ► 77,60 ► 59,40 ► 18,20 ► 23,45%
9 . Antepia27 (7. Takım) ► 25.06.15 ► 134,40 ► 104,40 ► 30,00 ► 22,32%
10 . moni (5. Takım) ► 04.01.13 ► 103,00 ► 81,20 ► 21,80 ► 21,17%
Nrolduki midenimi üşüttün ...cok gecmiş olsunkızlar ben geldim yediğim herşeyi çıkardım üstüne 2 serum yedim dans kursunada gidemedim![]()
sağol canım regl sancısı sanırım üşüttümde birazNrolduki midenimi üşüttün ...cok gecmiş olsun
Geçmiş olsunkızlar ben geldim yediğim herşeyi çıkardım üstüne 2 serum yedim dans kursunada gidemedim![]()
teşekkür ederimGeçmiş olsun
Merhaba canım bugün çok yoğundum evlenen erkek kardeşim ve gelinimiz geldi akşam yemeğine yeni gittilerKizlar nerdesiniz..menüler nerde...![]()